Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Sivuston syksymiitti - Kirjamessut 2008

(119 viestiä)
Turtana
Pyrin pääsemään, ja melko varmasti pääsenkin... Siitä en kuitenkaan vielä voi aivan varma olla. Mutta tosiaan, olisi hurjan mahtavaa päästä mukaan!
rhino
Ehkä pääsen... Paha sanoa, kun messut on vasta 2 kk:n päästä. Olisihan se siistiä päästä tapaamaan Miltonia ja Jippesiä (ja myös muita ankkislaisia).

Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: FauntleroySarjakuvafestivaaleilla tuskin tulen käymään, kun ei siellä ole ilmeisesti ketään Disney-tekijöitä.
Korhonen ja Vainiomäki varmaankin paikalla ovat. Samoin Heiskasen Jukka, Disney-tekijä hänkin.

Mistäs olet tällaista kuullut? Itse kun etsin netistä, en löytänyt mistään tällaista tietoa. Taitaapi olla sisäpiirin tietoa... Mutta uskon että he ovat siellä, jos niin sanot.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: rhinoMistäs olet tällaista kuullut? Itse kun etsin netistä, en löytänyt mistään tällaista tietoa. Taitaapi olla sisäpiirin tietoa... Mutta uskon että he ovat siellä, jos niin sanot.
Heiskanen nyt ainakin on paikalla ollut joka vuosi. Miksei siis tänä vuonnakin. Ja festarit ovat kuitenkin sarjakuvapiirtäjien "kokoontumispaikka", joten luulisin Korhosenkin tulevan paikalle. En lupaa, mutta veikkaan näin. Vainiomäki ei ollut viime vuonna, joten en tiedä, onko hän tulossa tänä vuonna. Voin tietenkin kysäistä.
jojo3
Olen kirjamessuille tulossa jos ei mitään sairasteluja yms. tule. Siitä nyt en osaa sanoa vielä että tulenko miittiin, mutta piipahtamassa ainakin käyn.
Ankka313
Aion tulla miittiin!Minäköhän päivänä se sitten olisi??Jos se on perjantaina puolen päivän aikaan,niin tekee kyllä tiukkaa päästä sinne,mutta kai se on sitten vaan tultava sinne ,vaikka mikä olisi:)Miltonin ja Jippesin ohella olisi mukava kyllä tavata Vainiomäki ja Korhonen!!:)
Aku Vankka
Itse saatan tulla, mikäli pääsen, mitään varmuuksia ei kuitenkaan vielä ole..
Barksi
Muistakaa kuitenkin, että Korhonen ja Vainiomäki eivät välttämättä ole paikalla. Saattavat olla.
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: JukkaEn nyt lupaa vielä mitään, mutta erittäin todennäköisesti saamme järjestettyä "yksityisen" tilaisuuden tavata Freddy Miltonia ja Daan Jippesiä. Siinä hyvä syy tulla miittiin mukaan.. ;)
Tämä varmistaisi oikeastaan sen, että olen tulossa. Olisi hienoa tavata Miltonia ja Jippesiä yksityisessä tilaisuudessa. :)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiMuistakaa kuitenkin, että Korhonen ja Vainiomäki eivät välttämättä ole paikalla. Saattavat olla.
Nooh, ei kai se nyt niin kauhea menetys olisi vaikka Suomen poikia ei nähtäisikään. Sen verran harvemmin Jippes ja Milton käyvät Suomessa. Vai olikos tässä puhe messuista vai festivaaleista?

Itse olen jo melko varmasti tulossa. Ainakin sisko jo sanoi että tänne vaan. Yöpymispaikka on ainakin jo selvä sillä myös tätini asuu Helsingissä.

Lainaus käyttäjältä: Ankka313Aion tulla miittiin!Minäköhän päivänä se sitten olisi??Jos se on perjantaina puolen päivän aikaan,niin tekee kyllä tiukkaa päästä sinne,mutta kai se on sitten vaan tultava sinne ,vaikka mikä olisi
Aloitusviestin lukeminen kannattaa. Lauantai olisi kyllä paras päivä. Perjantaina on koulua ja silloin meillä lähempänä jääkarhuja asuvilla tulisi kiire. Sunnuntaina taasen on luultavasti kotiinlähtöhässäkkää. :)

Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiLainaus käyttäjältä: JukkaEn nyt lupaa vielä mitään, mutta erittäin todennäköisesti saamme järjestettyä "yksityisen" tilaisuuden tavata Freddy Miltonia ja Daan Jippesiä. Siinä hyvä syy tulla miittiin mukaan.. ;)
Tämä varmistaisi oikeastaan sen, että olen tulossa. Olisi hienoa tavata Miltonia ja Jippesiä yksityisessä tilaisuudessa. :)

Olisi joo todella hienoa.
Kurmeloinen
Voisin ajatella kyllä tulevani tähän miittiin. Myöskin siksi, että jo Miltonin ja Jippesin näkeminen/kuuleminen kiinnostaa.

Voin myös toimia vaikka Ankkiksen/Ankkalinnakkeen epävirallisena pressikuvaajana. ;)
Barksi
Messuilla on myös yli 7-vuotiaille jonkinnäköinen Ankka-tietokilpailu. Uuden lautapelin pohjalta, ilmeisesti...
Ankka313
Onkos joku ankkalautapelikin juuri ilmestynyt vai??
Onkos tuo visa ihan naperoille,vai saako vähän "yli-ikäisemmätkin" osallistua?:D
Minä päivänä visa on?Onko tietoa?
Anaconda
Messuohjelmastahan tuon olisit voinut katsoa.

Lainaus:to 23.10.2008 klo 14:00

Pelaamaan!

Kääk! Oletko jo 7-vuotias? Tule mukaan testaamaan Ankka-tietosi hauskassa Aku-aiheisessa tietovisassa. Tutustu uuteen Aku Ankka -lautapeliin ja kokeile kuinka hyvin tunnet Ankkalinnan hahmot ja tapahtumat. Ilmoittaudu ennakkoon Tacticin osastolla!
Rosa fani
Järjestetäänkö messuilla erikseen mitään nimikirjoituksen jakelua, minne jokainen "tavallinen tallaaja" saa osallistua?
onepoormisguidedfool
Täällä ainakin olisi ehdottomasti yksi osallistuja, vaikka olenkin aikalailla ollut taustailijana. Muita Ankka-faneja olisi kuitenkin hienoa nähdä, toki Jippesistä ja Miltonista puhumattakaan. ;D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8