Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Sivuston syksymiitti - Kirjamessut 2008

(119 viestiä)
Ankka313
Eikös lauantai 25.10 olisi otollisin päivi miittiin, kun samana päivänä herrat Milton ja Jippes ovat siellä??
Vai onko lauantai ainoa päivä jolloin he ovat messuilla??Ainakin messuohjelman mukaan vain lauantaina...
jojo3
Itsekin kannattaisin lauantaita (no onko edes muita vaihtoehtoja?).
Lauantaina ei ihme ja kumma satu olemaan mitään menoja yms., joten ainakin mulle sopisi hyvinkin.
Jukka
Lauantai on siis varmistettu miittipäiväksi.
Aikataulu on vielä vähän auki, käymme "suunnittelukokouksen" läpi muutaman henkilön kanssa lähiaikoina. :)

Lippuja tuskin saamme ylimääräisiä, eli varatkaa hieman rahaa mukaanne.
Ankka313
Hyvä, että tuli jo nyt selväksi, että miitti on lauantaina. Hyvä valinta, kiitos siitä.
Mitä tarkoitat tuolla, että "varatkaa vähän rahaa mukaan"? Saammeko jotain alennusta messulipuista vai? Tavataanko me aamulla siinä messukeskuksen edessä ennen aukeamista ja mennään sitten yhdessä sisään????
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Hyvä, että tuli jo nyt selväksi, että miitti on lauantaina. Hyvä valinta, kiitos siitä.
Hyvä valinta tosiaan, mutta eihän muita vaihtoehtoja edes ollut.

Lainaus käyttäjältä: Ankka313Mitä tarkoitat tuolla, että "varatkaa vähän rahaa mukaan"? Saammeko jotain alennusta messulipuista vai?
Luitko tämän:

Lainaus:Lippuja tuskin saamme ylimääräisiä
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Tavataanko me aamulla siinä messukeskuksen edessä ennen aukeamista ja mennään sitten yhdessä sisään????
Luitko tätäkään:

Lainaus:Aikataulu on vielä vähän auki, käymme "suunnittelukokouksen" läpi muutaman henkilön kanssa lähiaikoina. :)
Kyllä kaikesta tiedotaan aikanaan, kunhan Jukka & muut saavat asiaa suunnitelluksi. Messuihin on kuitenkin vielä yli kuukausi aikaa.
ArpinLusene
Hmm, katsotaan jos vaikka pääsisin... Tuppaa aina lätkätreenit olevan kaiken kanssa samaa aikaa :) Mutta hyvällä tuurilla tulisin käymään, olisi todellakin hienoa päästä tapaan Miltonia ja Jippesiä, koska en ole koskaan nähnyt ketään ankkatekijöitä "livenä"...
Let's see, Let's see....
Mirkku
Minä olen ainakin menossa messuille, ja olisi mahtavaa päästä mukaan, etenkin jos saisi tavata ankkamestarit "henkilökohtaisesti". Hyvä kuitenkin, kun on lauantaina, silloin nimittäin aion mennä. Onko se miitti siis ihan vain joku tapaaminen...? Sekin olisi hienoa, jos saisi tavata muita ankisteja.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: MirkkuOnko se miitti siis ihan vain joku tapaaminen...? Sekin olisi hienoa, jos saisi tavata muita ankisteja.
Miitti = Meet = Tavata

Eli tapaaminen juuri.
Ankka313
Eikös ryhmäalennuksella päätäis kaikki 3e:lla sisään?;) Jos luulevat meitä koululaisiksi ??;) Muhahahaa:D
Jukka
Jippes ja Milton tulevat olemaan siis messuilla ainakin lauantaina, heidän haastattelunsa tulee olemaan klo. 10.30 "Louhi"-nimisellä osastolla. Voisimme sopia tapaamisen aamulla, vaikkapa kello 9 aikoihin. Pienen tutustumisen jälkeen menisimme sisään ja ainakin tuon haastattelun kävisimme yhdessä katsomassa. Yksityisestä tapaamisesta en vielä tiedä varmasti, asia varmistuu luultavasti vasta muutamaa päivää ennen tapahtumaa.

Ovatko siis kaikki sillä kannalla, että virallinen ilmoittautuminen tarvitaan? Voimme myös pitää hieman vapaamuotoisemman miitin, eli välttämättä ilmoittautua ei tarvitse. Kunhan on paikalla ajoissa.. :)
jojo3
Itse en ainakaan ehdi tuohon miittiin sitten. Meinaan tulla junalla joka olisi n. 10 maissa Helsingissä, ja miehethän ovat haastattelussa 10.30 jonka jälkeen nimmareita jakavat (jakavatko myöskin ennen?). En viitsi tulla aikaisemmin hörhöämään paikalle.
Jukka
Lainaus käyttäjältä: jojo3Itse en ainakaan ehdi tuohon miittiin sitten. Meinaan tulla junalla joka olisi n. 10 maissa Helsingissä, ja miehethän ovat haastattelussa 10.30 jonka jälkeen nimmareita jakavat (jakavatko myöskin ennen?). En viitsi tulla aikaisemmin hörhöämään paikalle.
Oikeastaan aloitusta voisimme siirtää jonkinverran. Katsos jos junasi on Helsingissä klo. 10 maissa (eli Pasilassa n. 09.50 tai vastaavaa), niin eihän siitä ole kuin viiden minuutin kävely messuhalliin. Voimme tavata siellä ja ehdit hyvin nähdä herrojen haastattelun. :)
akuankka1313
Vai että kello yhdeksän... Vaatii kyllä melkoista tahdonvoimaa minulta nousta noin aikaisin. Herään sitten kahdeksalta. Kiinnostavaa on kyllä nähdä Jippes ja Milton, ihan yksityisesti! Tulen melko varmasti, kuten olenkin koko ajan hokenut... :D
Ankka313
Mulle on ainakin ihan sama monelta se on, jos on klo 9 niin sitten herään aikaisin, jos se on myöhemmin, niin sitten tulen silloin. Mutta on kyllä ihan pakko osallistua, tulivat Milton ja Jippes tai ei. Kiva nähdä muita ankkislaisia...:)
Ja haastattelun aion katsoa, mutta jos haastattelu on eri paikassa kuin nimmareiden jako, niin pitäisi varmaan vähän ennen haastiksen loppua mennä jo nimmaripaikalle jonottamaan, ettei joudu ihan jonon hännille johonkin 100m päähän :D
Barksi
Jukkahan on ilmeisesti tämän Miitin "vetäjä"? Voisithan tehdä esimerkiksi niin, että olet kello 10, 12 & 14 (ajat voivat toki olla muitakin, kunhan heitin nuo) pääovien luona Ankkalinnake-kyltti kädessä. Silloin ei tarvitsisi välttämättä olla juuri tiettyyn aikaan tietyssä paikassa. Jotkun kun kuitenkin tulevat pidemmältäkin...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8