Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Sivuston syksymiitti - Kirjamessut 2008

(119 viestiä)
Ankka313
Itse ainakin aion pyytää nimmarin muihinkin julkaisuihin kuin vain Ankantekijät 10:een
Mirkku
Uusimman Akkarin voisin mukaan ottaa. Minullakin on oikeastaan yksi ylimääräinen lippu, itse olen ainakin menossa aikuisten lipulla.
TKal
Tulossa olen.
Etsivä Kaasi
Eilen kävin tapaamassa Jippiesiä ja Miltonia Suomalaisessa kirjakaupassa. Tulin paikalla hyvissä ajoin ja odottelin noin vartin, kunnes paikalle tuotiin kyltit missä luki suunnilleen näin: Ankantekijät nimmaroivat tänään uutta Ankantekijät 10: Lannistumaton laivuri. VAIN OSTOKUITTIA VASTAAN. Olin ostanut kirjan jo aikaisemmin ja mietin mitä tehdä. Sain neuvoteltua myyjän kanssa, että saan nimmarit ilman ostokuittiakin. Jouduin kuitenkin odottamaan 45-minuuttia, että kuitillisten jono oli mennyt ensimmäisen kierroksen. Sain kummaltakin piirrustuksen (Miltonilta Ankantekijät 10:neen ja Jippiesiltä Ankantekijät 1:seen). Voin laittaa piirrokset myöhemmin tänne näytille. ;)

Tulen huomenna miittiin junalla, mikä lähtee Oulusta klo: 5.30 ja on Pasilassa noin klo: 11.30.
Turtana
Olen tulossa, ja Kultu_Kimallus myös. :)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiSain kummaltakin piirrustuksen (Miltonilta Ankantekijät 10:neen ja Jippiesiltä Ankantekijät 1:seen). Voin laittaa piirrokset myöhemmin tänne näytille. ;)
Eli piirtävät siis huomennakin? Ja myös AT 1:seen? Minulla on myös kolme lehteä mukana, saa nähdä tuleeko niihin nimmareita...
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyEli piirtävät siis huomennakin? Ja myös AT 1:seen? Minulla on myös kolme lehteä mukana, saa nähdä tuleeko niihin nimmareita...
Jos aikaa riittää. Oulun Suomalaisessa ei ollut varmasti niin paljon väkeä, kuin kirjamessuilla tulee olemaan ja siellä nimmarointi aika on huomattavasti pienempi. Jos väkeä on, niin he eivät taida keretä piirtelemään.
Zuppa
Juu, minäkin kuulin tässä hetki sitten olevani menossa huomenna kirjamessuille :D Koska kaverini ei-niin-aamuvirkku sanoi, että ei tule ennen kahtatoista messuille, voisin siinä ankkislaisten kanssa hyöriä hiukkasen aikaa, jos siis itsekkään kymmeneksi jaksan tulla. Se on myös sitten todennäköisesti pelkkä moikkaus, koska mulla on aika paljon muunlaista aktiviteettiä siellä... Ja en tiedä uskallanko ylipäätään näyttää, kuka olen. Todennäköisesti en. Heheh, ehkä katson vain sivummalta ankkislaisia livenä :---) Joomutta katsotaan. Olen ehkä mahdollisesti pienellä todennäköisyydellä tulossa.
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiAnkantekijät nimmaroivat tänään uutta Ankantekijät 10: Lannistumaton laivuri. VAIN OSTOKUITTIA VASTAAN.Varmaan messuilla nimmaroivat muihinkin kirjoihin? Toivottavasti sitten kans löydän sen "epämääräisen ryhmän", etten väärälle sisäänkäynnille mene tai muuten vaan olisin sokea.
Kurmeloinen
Joops. Tulossa ollaan!
Barksi
Ja tämän näköinen paikka se pääsisäänkäynti sitten on:

http://www.wsc2005helsinki.com/docimages/messukeskus(1).jpg[/img]

Kannattaa vielä varmistaa, minkä näköisiä ihmisiä Jukka ja July taas olivatkaan. Näin ehkä löydätte ryhmän paremmin.
akuankka1313
Milloinhan teillä on aikomus mennä sisälle? Jos myöhästyn, niin sitten on aika vaikea löytää...
Barksi
Miitti on ohi, ainakin omalta osaltani. Kiitos kaikille mukana olleille, oli kiva nähdä... ;D
TKal
Ehkäpä tässä pitäisi vähän kertoa, miten miitti osaltani meni...

Saavuin Messukeskuksen eteen hieman kello kymmenen jälkeen. Ankkiksen porukka oli saapuessani jo sisällä Messukeskuksessa, mutta joukkoon oli helppo liittyä, sillä suurin osa ryhmästä oli vielä ostamassa pääsylippua.

Itse miittiinhän kuului lähinnä vain haastattelussa käyminen, Jippesin ja Miltonin jakaessa nimmareita oli porukka jo aika hajalla. Itseäni ei nimmarijonoon liittyminen kiinnostanut (eikä minulla ollut kirjaakaan mukana), joten jäin Sanoman osastolle. Sen jälkeen kiertelin ympäri Messukeskusta jojo3:n ja Etsivä Kaasin kanssa. Kotiin lähdin noin klo 13.00.

Miitti oli ihan mukava kokemus, mutta aikaa miittiporukkaan tutustumiseen olisi voinut olla hieman enemmän - en ehtinyt edes tunnistaa kaikkia osallistujia.
Kurmeloinen
Jees. Mukavaa oli, ja oli kiva nähdä teitä ihmisiäkin. Pääasiassa tulin teitä Ankkislaisia tapaamaan, ja katsomaan tuota Miltonin ja Jippesin haastattelua, joka olikin mielestäni aika mielenkiintoinen. En ole tullut ajatelleeksi, kuinka läheistä yhteistyötä he ovat jo kauan tehneet. Ainakin "snail mailin" kautta. ;)

Miitti pidemmälti olikin, ainakin itselleni, tapaaminen sisäänkäynnin edessä, seikkailu haastattelusaliin ja sieltä Sanoman osastolle, jossa porukka jo tosiaan lähti juoksentelemaan omille teilleen. Barksin kanssa kierreltiin jonkin aikaa ja käytiin parissa divarissa. :)

Freddy&Jippes

Harmi, etten mitään ryhmäkuvaa saanut otettua, kun oli kaikki niin hetken aikaa vain kasassa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8