Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Sivuston syksymiitti - Kirjamessut 2008

(119 viestiä)
Fauntleroy
Mukavaa oli tosiaan, vaikka "ohjelmaa" miitissä ei paljon ollutkaan. "Pressin" jälkeen jonotin nimmarit ja lähdin kiertelemään yksin divareita kun porukka kerkesi hävitä messukeskuksen uumeniin siinä puolessa tunnissa mitä jonotin. Joten valitettavasti omalta osaltani vain Barksin ja Antin kanssa tuli jutusteltua ja tehtyä kauppaa. Makedoniasta ostin kolme muovikassilista sarjakuvaa. Oli siinä melkoiset kantamukset. "Kunnioitettava kasa"... ;D Pois lähdin klo 13. Kiitokset silti kaikille ja varsinkin Barksille & Antille loistavista kaupoista!

Ehdotus: Ensi kerralla pidetään kunnon tutustumiskierros. ;)
jojo3
Hauskaa oli porukkaa nähdä. Tulin jengiin mukaan siinä haastattelulavan lähellä (jos nyt joku ei huomannut). Mukavaa oli nähdä vähän porukkaa. Mutta todellakin, itse miittiaikaa oli todella vähän. En ehtinyt edes kysellä kaikilta keitä ovat. Tunnistin Jukan, Julyn, Kurmeloisen, TKalin, akuankka1313:n, Villen ja... siinä se taisi ollakkin. Muut jotka porukassa oli niin tunnustakaa :P
Tosiaan siinä nimmarointitilaisuuden jälkeen n. tunnin kiertelin TKalin kanssa, ja Etsivä Kaasikin tuli mukaan jossakin vaiheessa.

Kolmen aikaan sitten lähdin junalle. Mukava reissu kaiken kaikkiaan oli.
Turtana
Minäkin olin siellä. Tultiin Kultu_Kimalluksen kanssa paikalle jo vähän ennen kymmentä. Jonkin aikaa siinä kyllä meni, ennen kuin löydettiin muiden ankkislaisten ilmoille (Kimallus ehti todeta muutamaan kertaan, että jonkin sortin kyltti olisi ollut tarpeen). Harmi kuitenkin, että osittain jäi vähän hämäräksi joidenkin paikalla olleiden nimimerkit.
Haastattelutilaisuuden jälkeen Kimallus ja minä vähitellen madeltiin nimmarijonoon, missä kiistelimme siitä, onko dromedaarilla yksi vai kaksi kyttyrää, ja pohdittiin, onko kyseinen eläin sorkkaeläin. Nimmarit saatuamme lähdimme kiertelemään ympäriinsä. Kovin kauan ei kuitenkaan viivytty.
Mukava muisto tästäkin jäi ;)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: jojo3Muut jotka porukassa oli niin tunnustakaa :P
Et sitten minua tunnistanut? ;)

Haastattelussa istuin siinä aika keskellä. TKal, olitko se sinä joka oli siinä kameran kanssa. Jos olit, niin istuin siinä sinun oikealla puolella. Minulla oli vaaleanruskea takki ja vähän väliä napsin kuvia mestareista. Ja sinun vieressä taisi olla jojo3? En ollut 100% varma joten... :D
Mirkku
Ihan kivasti meni, mutta minunkin puolestani olisi saanut olla kunnollisempaa esittäytymistä, en vieläkään tiedä, ketä kukin oli. Sain nimmarit, ostin taskareita, lehtiä sun muuta, Barksille ja Ankka313:lle vielä kerran kiitos!
[quote="jojo3"]
Muut jotka porukassa oli niin tunnustakaa :P[quote]Olin se ruututakkinen hyypiö...
jojo3
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyEt sitten minua tunnistanut? ;)
Haastattelussa istuin siinä aika keskellä. TKal, olitko se sinä joka oli siinä kameran kanssa. Jos olit, niin istuin siinä sinun oikealla puolella. Minulla oli vaaleanruskea takki ja vähän väliä napsin kuvia mestareista. Ja sinun vieressä taisi olla jojo3? En ollut 100% varma joten... :D

En tunnistanut. Tiesin että joku niistä olit, mutta kun en ole ennen nähnyt niin en tuntenut.
Istuin siinä TKalin ja Villen välissä.
Jos olit siinä TKalin oikealla puolella, niin täytyy tunnustaa että en enää yhtään muista minkänäköinen kaveri olit ;D
Akuhullu97
Hmm.. Miittiin en osallistunut, halusin olla nimmarijonossa ensimmäisenä. Kyllä muutamia Ankkislaisia näin, vaikken olekaan ihan selvillä, kuka on kuka... ??? :D

Ostin Barksilta (ihan kivan tuntunen heppu! ;)) TK 6/2000:n. Siinä Barksin vieressä oli pari jätkää, keitähän mahtoi olla...? ;) Toinen osti Barksilta myös Taikis-lehden. Joo, ja Ankka313:n ja Rhinon näin myös... :)

No niin, kysyn vaan, mahtoiko kukaan nähdä tai kiinnittää huomiota minuun...? :D Olin siis veljen ja kaverin kanssa siinä nimmarijonon ensimmäisinä... :) ;D

Messut muuten meni ihan hienosti, tuli ostettua aika paljon kaikkea Ankkaa, rahaa meni 150-200€... :o
jojo3
Akuhullu97, minkänäköinen kaveri olit? Minkälaista vaatetta päällä ym. Saatan tietää kuka olit.

*Edit
Nyt tiedän myös kuka Mirkku on, Barksi valaisi asiaa.
Akuhullu97
No, oon sellainen 160 cm. pitkä, mulla oli päällä Harmaan-valkonen ja veljellä (aika samannäköinen) Harmaan-musta fleese-paita... Joo, ja housut oli sellaiset ulkoiluverkkarit. :)
jojo3
Ja oliko jommallakummalla myöskin joku lätsän tapainen päässä? Jos oli niin tiedän tasan tarkkaan keitä olitte
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMukavaa oli tosiaan, vaikka "ohjelmaa" miitissä ei paljon ollutkaan. "Pressin" jälkeen jonotin nimmarit ja lähdin kiertelemään yksin divareita kun porukka kerkesi hävitä messukeskuksen uumeniin siinä puolessa tunnissa mitä jonotin. Joten valitettavasti omalta osaltani vain Barksin ja Antin kanssa tuli jutusteltua ja tehtyä kauppaa. Makedoniasta ostin kolme muovikassilista sarjakuvaa.
Varsinainen pressihän tuo ei kuitenkaan ollut, normaali haastattelutilanne vain. Ja mitä tuohon Makedoniaan tulee, ei tainnut ihan halvalla lähteä kolme kassillista sarjakuvaa. Makedoniassa kun usein on melko hurjat hinnat...

Lainaus käyttäjältä: TurtanaHaastattelutilaisuuden jälkeen Kimallus ja minä vähitellen madeltiin nimmarijonoon, missä kiistelimme siitä, onko dromedaarilla yksi vai kaksi kyttyrää, ja pohdittiin, onko kyseinen eläin sorkkaeläin.
Tuotahan me kaikki aina mietimme... :)

Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Ostin Barksilta (ihan kivan tuntunen heppu! ;)) TK 6/2000:n. Siinä Barksin vieressä oli pari jätkää, keitähän mahtoi olla...? ;) Toinen osti Barksilta myös Taikis-lehden. Joo, ja Ankka313:n ja Rhinon näin myös... :)
Minä olen äärimmäisen mukava "heppu"! ;D No joo, kiva jos Taikaviitta kelpasi. Vieressäni taisi olla Kurmelonen ja TKal, Kurmeloinen nimittäin oli se, joka osti sen toisen lehden.
Akuhullu97
No kun ei ollut mitään lätsää...? ;) Keitähän olet nähnyt!? :D ;) Jaa... :D ;) :D ;)

Ja Barksille tiedoksi, olet tosiaan mukava "heppu". :D
jojo3
Lainaus käyttäjältä: BarksiMinä olen äärimmäisen mukava "heppu"! ;D No joo, kiva jos Taikaviitta kelpasi. Vieressäni taisi olla Kurmelonen ja TKal, Kurmeloinen nimittäin oli se, joka osti sen toisen lehden.
Mä taisin olla muistaakseni sun ja TKalin välissä. Annoit siinä ne pari 80-90 luvun Ankkaa mulle. Vai myitkös nuo Taikaviitat jo aikaisemmin? En muista, mutta näin kyllä kun näytit niitä jollekkin.

Ja Akuhullu97, en sitten tiedä keitä olitte.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: jojo3Mä taisin olla muistaakseni sun ja TKalin välissä. Annoit siinä ne pari 80-90 luvun Ankkaa mulle.
Myynti tapahtui vasta tämän jälkeen, signeerauksen aikana.
TKal
Jos joku ihmettelee, että kuka minä olin, niin eiköhän minut tunnista tämän kuvan perusteella. Miitissä minulla oli päällä sininen takki ja farkut jalassa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8