Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: WALT DISNEY JA EUROOPAN TAIDE- näyttely

(20 viestiä)
Barksi
Ilmeisesti tämä tieto ei enää ole mitenkään salainen, kun kerran Tennispalatsin sivustokin tätä jo mainostaa, joten kirjoitetaan tästä aihe. Suoralainaus Taidemuseo Tennispalatsin sivuilta:

Lainaus:Lumikki ja seitsemän kääpiötä (1937), Fantasia (1940) ja Viidakkokirja (1967) ovat animaatioelokuvien klassikoita. Walt Disney ja Euroopan taide -näyttely tuo esiin, että näiden elokuvien juuret ovat syvällä Euroopan 1800-luvun ja 1900-luvun alun taiteessa. Näyttely rinnastaa toisiinsa Walt Disneyn (1901–1966) studion alkuperäisiä piirustuksia, maalauksia, pienoismalleja ja elokuvanäytteitä sekä saksalaisten romantikkojen, ranskalaisten symbolistien, Viktorian ajan taiteilijoiden ja surrealistien tuotantoa. Se kertoo paitsi populaari- ja korkeakulttuurin myös eurooppalaisen ja amerikkalaisen taiteen välisistä yhteyksistä.

Näyttely on toteutettu yhteistyössä Münchenin Kunsthalle der Hypo-Kulturstiftungin kanssa, ja sen on kuratoinut Bruno Girveau. Se perustuu Pariisissa ja Montrealissa vuosina 2006-2007 nähtyyn näyttelyyn, jonka tuottivat RMN ja Montreal Museum of Fine Arts.

Mahtavuutta! Näyttely kestääkin melko pitkään, 25.2. - 31.5.2009. Olisiko tässä miitin paikka?
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: BarksiMahtavuutta! Näyttely kestääkin melko pitkään, 25.2. - 31.5.2009. Olisiko tässä miitin paikka?
Kyllä olisi!

Pääsisi taas Helsinkiin ja tapaamaan vihdoin muutamia Ankkislaisia (jos Barksia, TKalia, Jojo3:a, Jukkaa ja Julyä lasketa). Viime miitissä koko porukka oli jo ehtinyt hajaantua, kun tulin paikalle. Muutakin tekemistä Helsingistä löytyy, ainakin minulle. ;)
Akuhullu97
Kyllä miitti minullekin kävisi. Paikkakin olisi hyvä, ja jos siellä tuollainen näyttely on, niin kyllä tulossa olisin. ::)
July
Sanoisin sen verran, etten itse pääse minkäänlaisiin miitteihin helmi-maaliskuussa. YO-kirjoitukset, you know (or don´t). x__x Mutta voisin kyllä harkita miittiä huhti-toukokuun aikana. Tuo näyttely sentään kestää melko pitkään.
Aku-fani13
Voisin päästä tuohon miittiin jos se järjestetään.
Barksi
Ja minähän en sitten mitään järjestä. Tapaamispäivä voidaan sopia, mutta on turha odottaa, että keksisin minkäänlaista ohjelmaa. Se olkoon jonkun muun tehtävä...
Ankka313
Miitti olisi tuolla kyllä kiva. Eihän mitään erikoisempaa ohjelmaa tarvitse sitten järjestääkään...
Fauntleroy
Huoh. Miksi. Aina. Helsingissä.

Jaahas. Mitä tähän nyt voisi sanoa. Tulla vaiko eikö tulla, siinäpä kysymys. Menisi 50€ pelkkiin junalippuihin ja...

Kyllähän tuo mielenkiintoiselta kuulostaa, mutta en kyllä pelkän miitin takia jaksaisi lähteä. Hommatkaa paikalle joku Disney-tekijä niin tulen.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyHuoh. Miksi. Aina. Helsingissä.
Helsinki on pääkaupunki.

Lainaus:Hommatkaa paikalle joku Disney-tekijä niin tulen.
Suomalaisia Ankantekijöitä voimme yrittää pyytää, ehkä myös toimituksen väkeä. Mutta huomaa sana "yrittää". Näyttelyn avajaisissa varmaankin on jonkinlaista Disney-väkeä paikalle, elättelen toivoa jopa jonkun animaattorin saapumisesta. Saa nähdä.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyHommatkaa paikalle joku Disney-tekijä niin tulen.
- Kari Korhonen puhelimessa.
- Terve, Ville tässä. Voisitsää tulla tän Ankkiksen miittiin siihen Walt Disney ja Euroopan taide-näyttelyyn?
- No joo, ei mulla varmaa parempaakaa tekemistä oo kun tuli toi tarina valmiiks.

Mutta kuulostaa aika hyvältä.
EmRA
Jos pääsen niin tottahan minä, kun korhonenkin on tulossa! :o
Katsotaan sitten kun päivämääräkin on selvä.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyHuoh. Miksi. Aina. Helsingissä.

Jaahas. Mitä tähän nyt voisi sanoa. Tulla vaiko eikö tulla, siinäpä kysymys. Menisi 50€ pelkkiin junalippuihin ja...

Kyllähän tuo mielenkiintoiselta kuulostaa, mutta en kyllä pelkän miitin takia jaksaisi lähteä. Hommatkaa paikalle joku Disney-tekijä niin tulen.

Siinä Fauntleroy kiteytti kaiken mitä mäkin olisin sanonut. Oikeastaan joka lause sopisi myös mulle tähän paikkaan.
TKal
Helsinki nyt vain taitaa olla useimmille se kätevin paikka miittaamiseen. Muun muassa itselleni on, ellette sitten ala järjestämään miittiä jossain Porvoon/Loviisan seudulla. :P

Tämä Barksin miittiehdotus kuulostaa ihan hyvältä. Siitä vaan miittiä suunnittelemaan!
Barksi
Lainaus käyttäjältä: EmRAJos pääsen niin tottahan minä, kun korhonenkin on tulossa! :o
Ei, Korhonen ei ole tulossa. Tämä oli vain Bomberin heitto. Toki voin häntä pyytää, mutta en voi luvata, että hän paikalle tulee.
Ankka313
Jeah :)
Entäs Vainiomäki?? Asuuko pääkaupunkiseudulla??
Sivuja: 1 2