Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Tampere Kuplii 27.-29.3.2009

(19 viestiä)
Fauntleroy
Tampere Kuplii järjestetään kolmannen kerran maaliskuun lopulla. Paikalle saapuvat neljä hollantilaista ankkapiirtäjää. Mau ja Bas Heymans, Wilma van den Bosch sekä Michel Nadorp. Nelikko saapuu markkinoimaan ja signeeraamaan "Hollantilaiset mestarit" -nimeä kantavaa kirjaa. Viime vuonna porukkaa oli varsin vähän, joten nimmarit ja piirrustukset sai nopeasti. Näytteilleasettajista mainittakoon sellaiset kuin Arktinen Banaani, Zum Teufel, Egmont Kustannus ja tietysti Sanoma Magazines.

Alustavan ohjelman mukaan nelikko on tavattavissa tapahtumassa seuraavasti:

Lauantai

15.30 Ankkapiirtäjien haastattelu!
Jukka Heiskanen haastattelee; Mau Heymans, Bas Heymans, Michel Nadorp ja Wilma van den Bosch vastailevat kysymyksiin.
16.30 Ankkapiirtäjät signeeraavat tunnin ajan!
Signeeraamassa Mau Heymans, Bas Heymans, Michel Nadorp ja Wilma van den Bosch.

Sunnuntai

12.00-15.00 Ankkapiirtäjien workshop
Mau Heymans, Bas Heymans, Michel Nadorp ja Wilma van den Bosch
15.00 Ankkapiirtäjät signeeraavat
Mau Heymans, Bas Heymans, Michel Nadorp ja Wilma van den Bosch

Nyt kysynkin: Olisiko ankkislaisista halukkaita tulemaan Tampereelle? Voisimme jonkinlaista miitin tynkää järjestää. Tai jotakin. Minusta olisi ainakin kiva tavata muita ankkislaisia. Täällä kun tuntuu olevan myös näitä pohjoisemmassakin asuvia ankka-faneja.

Tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan seuraavasta osoitteesta: http://2009.tamperekuplii.fi/ohjelma.html
Ducker97
Minä ainakin olen tulossa. Luultavasti Launtaina, mutta mieluummin tulisin sunnuntaina. En ole varma kumpana päivänä tulen.
Kreach
Voishan sinne raahautua, vaikka piirtäjät eivät mitään suosikkejani ole.
Salwer1st/
Ehdottomasti olen tulossa. Ei ole tuo Tampereen reïssu kovin suuri lovi budjetissa. Päivää en ole päättänyt, saatan tulla miittipäivänä sitten.
Ankka313
Hmm.... Onkos tietoa ovatko piirtäjät tulossa Helsinkiin? Jos eivät, niin sitten olisin kyllä Tampereelle tulossa, ja mielummin lauantaina, koska voisin ennen tuota käydä divareita kiertämässä samalla :) Divarithan eivät nimittäin su ole ikinä auki.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Päivää en ole päättänyt, saatan tulla miittipäivänä sitten.
Niin mikäs se miittipäivä olikaan? : ) Lauantai olisi ehkä parempi. Haastattelu ainakin oli viime vuonna mielenkiintoinen.

Lainaus käyttäjältä: KreachVoishan sinne raahautua, vaikka piirtäjät eivät mitään suosikkejani ole.
Jep. Eivät kyseiset tekijät juuri minunkaan suosikkeja ole (Heymansin veljeksiä (varsinkin Mauta) lukuunottamatta...) mutta kyllähän se on mukava saada nimmari ja piirros (jos edes piirtävät...). Ankantekijä on aina ankantekijä.

Lainaus käyttäjältä: Ankka313Hmm.... Onkos tietoa ovatko piirtäjät tulossa Helsinkiin? Jos eivät, niin sitten olisin kyllä Tampereelle tulossa, ja mielummin lauantaina, koska voisin ennen tuota käydä divareita kiertämässä samalla :) Divarithan eivät nimittäin su ole ikinä auki.
Ainahan piirtäjät vierailevat pääkaupungissa.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyAinahan piirtäjät vierailevat pääkaupungissa.
Hyvä homma :)
Silti voisin miettiä tuota Tampereellekin tulemista, olisi kiva nähdä teitä pohjoisempia ankkislaisiakin ja kierrellä Tampereen divareissa (mm. Makedonia)
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Lainaus käyttäjältä: FauntleroyAinahan piirtäjät vierailevat pääkaupungissa.
Hyvä homma :)
Silti voisin miettiä tuota Tampereellekin tulemista, olisi kiva nähdä teitä pohjoisempia ankkislaisiakin ja kierrellä Tampereen divareissa (mm. Makedonia)
Hmm.. Itse en taida (ihme kyllä) päästä minnekkään Tampereelle. Kyllä kävisi sekin, mutta melko varmasti en pääse. Toivottavasti pääsisin.
jojo3
Voisin yrittää päästä paikalle. Varsinkin jos miitintynkää yritetään järjestää niin saatan olla tulossa. En mene vielä takaamaan.
wierii2
En kyllä taida tulla. Taidan pysyä pääkaupungissa.
Etsivä Kaasi
Itse varmaan saavun paikalle, koska viimeksi jäi väliin. Miitissä en välttämättä pyöri kovin kauon, jos sellainen järjestetään. Heymanssit on mielenkiintoista nähdä livenä, jospa jonkin piirustuksenkin saisi. ;)
wierii2
Taidan pääkaupunkiseudulle mennä, eli en luultavimmin ole miitille tulossa. Ihme on, jos tulen.
Salwer1st/
Nyt lähestytään jo kyseisiä päivämääriä. Lauantaina siis tavataan (jos tavataan)? Itse en välttämmättä sittenkään kerkiä miittaamaan, mutta nimmarit haen ainakin. Mutta tietysti on olemassa mahdollisuus, että tulen mukaan.
Mirkku
Ollaankos nyt minkäänlaista miittiä ollenkaan järjestämässä? :)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: MirkkuLainaus käyttäjältä: Salwer1st/Nyt lähestytään jo kyseisiä päivämääriä. Lauantaina siis tavataan (jos tavataan)? Itse en välttämmättä sittenkään kerkiä miittaamaan, mutta nimmarit haen ainakin. Mutta tietysti on olemassa mahdollisuus, että tulen mukaan.
Ollaankos nyt minkäänlaista miittiä ollenkaan järjestämässä? :)

Minä olen Tampereella puolenpäivän maissa. Tuota Hollantilaiset mestarit -kirjaa en ole vielä hankkinut, ja matkalla voisin hakea sen paikallisesta Suomalaisesta (vaikka varmaan paikan päältäkin saa). Eli pyörinen paikalla noin kellonajoista 13-14 lähtien. Harmi vain, ettei ole muuta minua kiinnostavaa ohjelmaa (sunnuntaina olisi...). Jarlakin esiintyy vain perjantaina ja sunnuntaina. Toki ajantapoksi voisi käydä tarkastamassa kiinnostavimmat divarit (Lukulaari yms.). Makedonia on Jyväskylän kirjamessuilla, joten ei liene auki.

Aikooko porukat ottaa muitakin julkaisuja kuin tuon yhden? Esim. tämän viikon akkarin, Mau Heymans -strippikokoelman jne...

Mutta, mutta... Jos näette siniseen huppariin ja farkkuihin pukeutuneen tyypin reppu selässä (ja mahdollisesti muovipussi kädessä), niin se on sitten varmaan minä. Ja haastattelussa hakeudun eturiviin. :)
Sivuja: 1 2