Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Tampere Kuplii 27.-29.3.2009

(19 viestiä)
Mirkku
Miinä en ainakaan ajatellut ottaa muuta kuin tuon kirjan ja uusimman Akkarin...
Fauntleroy
Tampere Kupliii 2009 on nyt ainakin minun osaltani paketissa. Mukavaa oli, vaikkei ongelmiltakaan säästytty.

Muistin vasta eilen illalla, että piirtäjät vierailevat myös Suomalaisessa kirjakaupassa. No, päätin hakea nimmarit (ja piirrokset jokaiselta!) sieltä, sillä jono oli todella lyhyt (noin 5 metriä). Itse tapahtumassa hain sitten viikon akkariin pelkät nimmarit. Meinasin jo myöhästyä junasta, kun mestarit piirsivät oikein kunnon kuvia. Edellä olevalleni Mau piirsi kokonaisen Hannun + kaikki mahdolliset yksityiskohdat. Minusta tuntui, ettei ankkislaisia pahemmin ollut paikalla. Mikäli oikein aavistin, paikalla oli ainakin Mirkku (joka hävisi jossain kohdassa johonkin)... :) Anttikin taisi olla paikalla...

Mutta haastattelu oli oikein onnistunut. Bas ja Mau esittivät jopa yllätysohjelmanumeron! Bas soitti haitaria ja Mau klarinettia.

Kuvia kaikesta edellä olevasta tulloo parin (viikon) päivän sisällä.
Salwer1st/
Itse kävin siellä Werstaassa. Suomalaiseen en koulun taki ehtinyt. Osasivat piirtäjät puhua pitkästi, mutta kirjassa ovat nyt nuo nimmarit kuitenkin. Ankkafaneja oli yllättävän vähän, vain yksi salillinen. Jonoon ampaisin heti kärkeen, ettei kaupungissa menisi koko päivää. Ihan mukava reissu, varsinkin kun sai kuvat ja nimmarit.
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMikäli oikein aavistin, paikalla oli ainakin Mirkku (joka hävisi jossain kohdassa johonkin)... :) Anttikin taisi olla paikalla... Haastattelussa olin ehkä toiseksi viimeisellä rivillä, ja jonossa suunnilleen keskivaiheilla. Sain kaikilta hienot piirustukset, Nadorpilta Akun, Basilta Veli Nallen, Wilmalta Iineksen ja Maulta Roopen.
Sivuja: 1 2