Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Miitti

(7 viestiä)
Pikku-insku
Olisi aika kiva jos järjestettäisiin joku tapahtuma ankkiksen jäsenille. Eli ankkiksen rekistöröityneet henkilöt tapaisivat julkisella paikalla ;) Toivottavasti pääkaupunkiseutu kävisi.
Barksi
Jaa että tämä oli vielä väärässä osiossa. Mitenköhän se jäi huomaamatta? Enkä osaa edes siirtää tätä... Lukkoon menee, laitapa tuonne Bomberin mainitsemaan Tapahtumat ja kisat- osioon uusi...
wierii2
Hyvä, Barksi. Minulle ainakin pääkaupunkiseutu kävisi parhaiten, mutta on täällä paljon Aku-faneja pohjoisemmastakin joten tiedä sitten... Ja aikaa et yhtään maininnut.
July
Lainaus käyttäjältä: BarksiEnkä osaa edes siirtää tätä... Lukkoon menee, laitapa tuonne Bomberin mainitsemaan Tapahtumat ja kisat- osioon uusi...
Mitä suotta, äiti auttaa. ;)
wierii2
Onko idea huono, vaiko ei kiinnostanut? Eli pientä nostelua... Ja idean eloon herättämistä. ;)
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: wierii2Onko idea huono, vaiko ei kiinnostanut? Eli pientä nostelua... Ja idean eloon herättämistä. ;)
Ei tarvitse herätellä. Jos aloitus on tuollainen, voi topicin lukottaa saman tien, vai mitä ylläpito?
squid
Laitetaan lukkoon :)
Voisi aloituksessa heittää ilmaan ainakin jotain ideoita mahdollisia paikkoja, ja jotain ohjelmaakin on varmasti hyvä miitissä olla. Voi olla aika outo tapaaminen jos vaan seisotaan "julkisella paikalla" :) Mahdollisia päiviäkin on hyvä ehdotella.
Sivuja: 1