Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Pikkujoulumiitti 28.11. ILMOITTAUTUMISVAHVISTUKSET!!

(81 viestiä)
July
Hienoa, että kiinnostuneita miittailijoita löytyy! :)

Emme vielä ole päättäneet miittipaikkaa Helsingissä, joten pistäkäähän ehdotuksia kehiin! :)

Muoksiviikate//Äänestys loppui tosiaan jo pari päivää sitten, ja kuten näkyy, enemmistön mielestä 28.11. on paras päivä mitiille. Nyt vaan sattui käymään tässää päässä sellainen moka, että antaessani äidilleni täydet valtuudet ylioppilasjuhlieni testijuhlakampauksen päivämäärän sopimiseen, hän päätti tehdä varauksen juuri tuolle kyseiselle miittipäivälle.
Ehdotukseni siis on, että miitti alkaisi vasta kolmen, puoli neljän aikaan päivällä. Tiedän tämän karsivan osallistujia, mutta muuten koko miitti jää ilman vetäjää.
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: JulyEhdotukseni siis on, että miitti alkaisi vasta kolmen, puoli neljän aikaan päivällä. Tiedän tämän karsivan osallistujia, mutta muuten koko miitti jää ilman vetäjää.
Tuo on sellainen tekijä, joka nimenomaan nostaa miittiintulomahdollisuuttani. Nimittäin mulla on lauantaisin kuvista, joka loppuu puoli kolmelta. Puoli neljä kuulostaa siis melko mahdolliselta. Jos mitään ihmeellistä ei tule, ilmaisen ainakin pienen mielenkiintoni miitille.
July
Hieno juttu, ehkä tästä jopa tulee jotain tällä kerralla. :D o/ Pistetään aivoriihi pystyyn squidin kanssa miittipaikan suhteen.
Vaari
No lupaudutaan nyt sitten mukaan itsekin kun kerta porukkaa on ilmoittautunut siihen malliin. Mukava nähdä hieman enempi teitä vanhuksia, eilen olin itse porukan vanhin kahden vuoden erolla seuraavaan... Pienenä toivomuksena vielä: Josko miittipaikan valinnassa huomioitaisiin myös autolla tulijat jotta saisi suht helposti parkkiin ja mielellään halvalla.
July
Lainaus käyttäjältä: VaariNo lupaudutaan nyt sitten mukaan itsekin kun kerta porukkaa on ilmoittautunut siihen malliin. Mukava nähdä hieman enempi teitä vanhuksia, eilen olin itse porukan vanhin kahden vuoden erolla seuraavaan... Pienenä toivomuksena vielä: Josko miittipaikan valinnassa huomioitaisiin myös autolla tulijat jotta saisi suht helposti parkkiin ja mielellään halvalla.
Siis tietty te osallistujatkin saatte työntää lusikkanne miittipaikka-soppaan. Ehdotuksia vaan tulemaan! (Ja mahtavaa, että ilmoittautuneita on jo melkein pienen armeijan verran.)
Mattiii
Ja lisää saatte, sillä ilmottaudun aika varmasti tulevani.
July
OU JEAH! Näköjään Ankkiksen "cooleimmat" tyypit tulee miittiin. (Ole cool - tule mukaan.)
T@IK@VIITTA
Juups, äitini sanoi, että ei kannata mitään eväitä raahata, vaan vaikka jonnekkin mäkkäriin syömään. Paitsi jos joku vältämättä eväät haluaa, niin ei mitään. ;)
July
Eipä olla taidettu eväitä käyttää missään(?) Ankkiksen miitissä. Mutta ruokapaikka pitäisi valita silti mieluiten niin, että porukka pysyisi koossa. Ainoa paikka, missä tällainen yhtälö voisi toteutua, tuntuu olevan se ianikuinen Forumin ravintolamaailma. Parempia ehdotuksia odotellessa?

Miittipaikka on kuitenkin erillinen ruokailupaikasta, emmehän me jaksa vain syödä koko miitin mittaisesti, emmehän? Mutta jos ihmisille tulee mieleen jokin kohtuuhintainen, mielenkiintoinen näyttely (johon ei mielellään ole kamalaa ihmisryntäystä, ei siis Picasso-näyttely) tai muu jännä tapahtuma, niin ehdottakaa, rakkaat lapset! Squid asuu kuitenkin Lahdessa ja meikäläinen ei välttämättä ehdi katsoa tapahtumatarjontaa ennen ensi viikkoa (=pääsykokeiden jälkeen).
Frodo
Tämä poika ilmoittautuu myös mukaan, kun ei se ole kovin vaikeata tulla bussilla Turusta Helsinkiin:D

Tosin ainot onkelma on se, että jos bussi ei mene kovinkaan läheltä kaavailtua miittipaikkaa, en kyllä löydä sinne yksinäni, vaan jonkun täytyy tulla sitten vastaan, minne sitten jäänkin. ;)
akuankka1313
Liekö liian suuruudenhullu ajatus, mutta jos Ankkikselle varattaisiin jostain oma juhlatila, jonne tilataan kaikki pitopöydät, viihdykkeet yms., :D
squid
Toki jos aa1313 kustantaa. Tervetuloa kustantamaan myös Ankkiksen palvelin- ja domainkuluja :)
Toistaiseksi Ankkis ei ole tuottanut senttiäkään, että ei ole kassaa mistä tollaisia rahoja otetaan. Muutama tuhat kirjottelija lisää, ni voidaan saada jo joitain senttejä kuukaudessa :)
July
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Liekö liian suuruudenhullu ajatus, mutta jos Ankkikselle varattaisiin jostain oma juhlatila, jonne tilataan kaikki pitopöydät, viihdykkeet yms., :D
Nyt oman YO-juhlapaikkani tilanneena:
a) tiloja ei löydy Helsingistä.
b) ainakaan halvalla.
c) minimitilavuokran lähtöhinta huitelee jossain 1500-> eurossa, PLUS tuntitaksa.
d) pitopalvelun tilaaminen ei ole halpaa.
e) viihdykkeet vielä kalliimpia.
f) olenko jo keksinyt tarpeeksi syitä?
g) sama mitä squid sanoi.

Ja Frodo on myös enemmän kuin tervetullut mukaan! Tapaamme joka tapauksessa jollain keskeisellä paikalla, luultavasti Helsingin rautatieasemalla. Sinne kun suhteellisen moni löytää. Ja jos ei löydä, voin antaa puhelinnumeroni hätätapauksia varten. :)
Frodo
Olen ollut jo kerran aikaisemmin bussilla tullut Hesaan miittiin kesällä, mutta silloin jäin pois jo Munkkiniemessä.
Jos rautatieasemalle, niin silloin helpompi olisi tulla junalla, mutta kun on hieman kallista se touhu;D

Mitään ohjelmaa ei siis ole vielä päätetty? Keksimmekö siellä, vai päätämmekö jo aikaisemmin?
Vaari
Lainaus käyttäjältä: JulySiis tietty te osallistujatkin saatte työntää lusikkanne miittipaikka-soppaan. Ehdotuksia vaan tulemaan!Muuten voisin jotain ehdotellakin, mutta lahtelaisena en tunne pääkaupunkiseutua ainakaan liian hyvin. Tietysti jos tämän laivan mahtuu rautsikan lähistölle pysäköimään niin mikäs siinä, mahtaako maksaa paljonkin? Ja jos Frodolla on vaikeuksia päästä sinne asti, voin toki koukata mukaan matkan varrelta.

Mietin että jos häppeninki alkaa vasta neljän maissa, voi aika jäädä meikäläisellä hieman lyhyeksi, jotenka mitäs olette näin alustavasti suunnitelleet varallemme?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6