Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Pikkujoulumiitti 28.11. ILMOITTAUTUMISVAHVISTUKSET!!

(81 viestiä)
July
Suuria uutisia ihmiset, sillä ensimmäistä kertaa Ankkiksen miittihistoriassa meillä on toimintasuunnitelma!
Miltä kuulostaisi kohtuuhintainen hauskanpito Helsingin Töölössä, alle kahden kilometrin kävelymatkan päässä Helsingin rautatieasemalta? Pitkähkön pohdinnan jälkeen päätimme squidin kanssa, että tämänkokoinen porukka olisi hyvä viedä keilaamaan! Eikä kyseessä ole nyt mikä tahansa keilailu, vaan hohtokeilaus Ruusulan keilahallissa! Tätä ennen voisimme kuitenkin käydä syömässä jossakin kaikille sopivassa paikassa (Forum ok ihmisille?) ja keilaamisen jälkeen voisimme suunnistaa vielä porukalla kahville/(riippuen siinä vaiheessa vielä mukana olevien ihmisten iästä) yksille?

Yhden keilaradan vuokraaminen maksaa 38e/rata/tunti ja kenkävuokra on 2e/naama. Jos oletamme yhdelle radalle mahtuvan viisi pelaajaa ja ihmisiä tulevan 15-20, radan vuokrahinnaksi tulee ihmistä kohden 7,6-9,5e (+2e kengät), kuulostaako kohtuulliselta?

Siirtyminen Töölöön ja Töölöstä kävellen porukalla, joillakuilla kun ei ole matkakorttia. Tapaaminen tosiaan siellä rautatieasemalla.

Tämän suunnitelman toimimiseksi tarvitsemme sitovan ilmoittautumisen 6.11. klo 18:00 mennessä! Radat täytyy varata suhteellisen sukkelaan.

Vaarille vielä pysäköinti-infoa: Itse en tiedä mitään kohtuullisen parkkipaikan hinnasta, mutta kyllä Helsingistä aina löytyy tilaa mm. parkkihalleista. Forum-P, Europark Kamppi. Googlesta löytyy varmaan enemmän tietoa, tähän hätään löysin edellä mainitut.
akuankka1313
Keilailutaksat pitää siis maksaa itse? Hmm, täytynee vielä kysyä perheenpäiltä mitä mieltä asiasta ovat... Keilailu kuulostaa hyvältä ajatukselta!
squid
Sitten kun ruvetaan perimään käyttäjiltä maksuja sekä lisätään mainoksia foorumille, voidaan edes olettaa että ylläpito jotain kustantaisi. Mielestäni aivan järjetöntä edes olettaa, että ylläpito kustantaisi kaiken.
July
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Keilailutaksat pitää siis maksaa itse?
Tottakai pitää maksaa itse! Niin pitkään kun Ankkis ei ole maksullinen tai foorumille ei ole tehty omaa rahalahjoitustiliä (ja kyllä, myös niitä lahjoituksia), miitit ovat omakustanteisia.

MUOKSIVIIKATE//Ohops, squid ehti ensin.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: JulyPitkähkön pohdinnan jälkeen päätimme squidin kanssa, että tämänkokoinen porukka olisi hyvä viedä keilaamaan! Eikä kyseessä ole nyt mikä tahansa keilailu, vaan hohtokeilaus Ruusulan keilahallissa! Tätä ennen voisimme kuitenkin käydä syömässä jossakin kaikille sopivassa paikassa (Forum ok ihmisille?) ja keilaamisen jälkeen voisimme suunnistaa vielä porukalla kahville/(riippuen siinä vaiheessa vielä mukana olevien ihmisten iästä) yksille?Kuulostaa erittäin hyvältä, joskus kymmenisen vuotta sitten kävin säännöllisen epäsäännöllisesti parin kaverin kanssa keilaamassa, ja nyt parina viime vuonna alkanut taas kiinnostaa. Ja tietysti pitää olla hohtokeilaa, eihän siitä muuten mitään tule!:D Mikään hyvä en silti kyseisessä lajissa ole, pentuna osasin, mutta nykyisin päässyt melko pahaan ruosteeseen. Vanha koira ei opi uusia temppuja, ja kun vanhat opit ovat hukassa, voi tulla jopa hauskaa. Kahville voin toki jäädä, mutta pitää olla vielä ajokunnossa joten... ;)

Lainaus:Yhden keilaradan vuokraaminen maksaa 38e/rata/tunti ja kenkävuokra on 2e/naama. Jos oletamme yhdelle radalle mahtuvan viisi pelaajaa ja ihmisiä tulevan 15-20, radan vuokrahinnaksi tulee ihmistä kohden 7,6-9,5e (+2e kengät), kuulostaako kohtuulliselta?Kokemuksen perusteella neljä per rata ei tunnissa aivan ehdi toista rundia loppuun, joten viisi kuulostaa jo melko pahalta. Kolme olisi melko lailla optimi, mutta silloin kulut tietysti nousisivat... Toisaalta, voin sanoa että keilat kaatuvat vasta yli kymmenen kilon kuulalla, eikä sellaista paljon tuntia pitempään jaksakaan viskoa.

Lainaus:Vaarille vielä pysäköinti-infoa: Itse en tiedä mitään kohtuullisen parkkipaikan hinnasta, mutta kyllä Helsingistä aina löytyy tilaa mm. parkkihalleista. Forum-P, Europark Kamppi. Googlesta löytyy varmaan enemmän tietoa, tähän hätään löysin edellä mainitut.Taitaa se olla Forumiin tyytyminen, vaikka vihaankin sitä sokkeloa. Lahden Trio on jo tarpeeksi ahdas, ja kokemusta löytyy ensin mainitustakin. Toivotaan että tolpat pysyvät ehjinä, sen verran läheltä pitää aina koukkia tällaisella pari metriä leveällä proomulla... ;D
Ankka313
Paljonkos parkkeeraus siellä parkkihalllissa sitten maksaisi? Entä monen aikaan siis suunnilleen olisi tapaaminen ja moneltako keilaus alkaisi?
July
Lainaus käyttäjältä: VaariVanha koira ei opi uusia temppuja, ja kun vanhat opit ovat hukassa, voi tulla jopa hauskaa.
That's the spirit! Ei mekään osata! Kahdesti oon saanut tuurilla kaadettua kaikki keilat :D

Lainaus käyttäjältä: VaariKokemuksen perusteella neljä per rata ei tunnissa aivan ehdi toista rundia loppuun, joten viisi kuulostaa jo melko pahalta. Kolme olisi melko lailla optimi, mutta silloin kulut tietysti nousisivat... Toisaalta, voin sanoa että keilat kaatuvat vasta yli kymmenen kilon kuulalla, eikä sellaista paljon tuntia pitempään jaksakaan viskoa.
Laskelmilla, että ottaisimme radan/kolme henkilöä saisimme radan ~12,7e/henkilö, jos tulijoita on 15, 14,25e, jos tulijoita on 16 (17:llä ihmisellä hieman vähemmän) ja 19:llä ihmisellä radan vuokra olisi 14e/naama.
Nousee siis hiukkasen tuo hinta tuolla kolmen henkilön ratakapasiteetilla. Mutta mielestäni on parempi saada se toinen rundi loppuun kuin jäädä harmittelemaan kesken kaiken. Vai? Mitä mielipiteitä ihmisillä? Tiedän, ettei ole kivaa maksaa enemmän, mutta kyllä siitä jää enemmän käteenkin. (Ja tuo aikaisempi viisi henkilöä/rata ei todellakaan perustu kokemukseen, vain arvaukseen). Toisaalta en tiedä, miten hyvin noin monta rataa (19-21:llä ihmisellä seitsemän rataa) on vapaana tuolloin.

Lainaus käyttäjältä: Ankka313Paljonkos parkkeeraus siellä parkkihalllissa sitten maksaisi? Entä monen aikaan siis suunnilleen olisi tapaaminen ja moneltako keilaus alkaisi?
Parkki-info löytyy noilta sivuilta. Tapaaminen neljältä rautatieasemalla ja jos syömisessä & kävelemisessä menee tovi, niin ehkä ratavaraus olisi varminta laittaa sinne kello puoli kuuden-kuuden paikkeille?
Ankka313
Olisikos mahdollista ajaa suoraan sinne keilahallin parkkipaikalle? :)
Barksi
Syömään saatan lähteäkin, mutta keilaamisen jätän sivuun suosiolla (enkä edes pelkästään sen takia, että olen siinä luvattoman huono). Ne yhdet (kahvit tai... muut...) voisin ehkä myöskin tulla nauttimaan. ;)
Padi
Joo, tuskin menen ruokailemaan vaan syön kotona, sillä tavalla säästääkin jo jonkin verran, katotaan nyt. Henkilömäärä ei ole minulle niin tärkeä asia, mielestäni joko kolme tai neljä per rata olisi kuitenkin sopiva. Tulen aika varmasti sinne, katotaan myöhemmin vähän lähempää.
Vaari
Niin tosiaan, missäs tämä keilahalli oikein sijaitsee? Ei taida omaa pysäköintitilaa olla jos kuuluu johonkin keskustan kortteliin. meikäläiselle passaa hyvin kolme per rata, on meinaan pientä tuskaa odottaa vuoroaan neljälläkin hengellä. Kannatan siis kolme nokkaa/suora, ja saadaanpa varmemmin ne kaksi kierrosta pelattua.
July
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Olisikos mahdollista ajaa suoraan sinne keilahallin parkkipaikalle? :)
Jos et ole tulossa syömään, niin be my guest. Emmehän me kenenkään parkkipaikkoja määrää. ;)

Lainaus käyttäjältä: BarksiSyömään saatan lähteäkin, mutta keilaamisen jätän sivuun suosiolla.--- Ne yhdet (kahvit tai... muut...) voisin ehkä myöskin tulla nauttimaan. ;)
Tämäkin onnistuu mainiosti. Voidaan joko sopia aika ja paikka, missä ja milloin nähdään, tai soitetaan kun ollaan valmiita jatkamaan keilaamasta.

Lainaus käyttäjältä: PadiHenkilömäärä ei ole minulle niin tärkeä asia, mielestäni joko kolme tai neljä per rata olisi kuitenkin sopiva. Tulen aika varmasti sinne, katotaan myöhemmin vähän lähempää.
Myöhemmin on sitten tosiaan viimeistään ensi viikon lopussa. Sorry, mutta täytyy varata radat.

Lainaus käyttäjältä: VaariNiin tosiaan, missäs tämä keilahalli oikein sijaitsee? --- meikäläiselle passaa hyvin kolme per rata, on meinaan pientä tuskaa odottaa vuoroaan neljälläkin hengellä. Kannatan siis kolme nokkaa/suora, ja saadaanpa varmemmin ne kaksi kierrosta pelattua.
Keilahalli sijaitsee Töölössä, Ruusulankatu 3 tai 5, riippuen radoista. Haluaisin vaan muistuttaa, että syöminen tapahtuu n. parin kilometrin päässä keilapaikasta, Helsingin keskustassa. Jos siis tulet syömään, ei välttämättä kannata ajaa suoraan keilahallille.

Ja kaksi puoltoääntä kolmen pään puolesta.
Ankka313
Kyllä syömäänkin ajattelin tulla (jos nyt miittiin olen edes tulossa)... Ja ehkä voisi tulla junalla, kun stadissa nuo parkkipaikat ovat aikamoinen ongelmatapaus, mutta katsotaan nyt...

Ja minunkin mielestäni tuo 3hlöä/rata olisi parempi kuin 4-5/rata...
wierii2
Äänestän kolme henkilöä/per rata. Kun itsekin keilailen jonkun verran, niin tuo kuulostaa hieman järkevämmältä, eikä tuo rahasummakaan taida olla ongelma.

Syömisestä en tiedä, enkä keilailun jälkeisestä kahvila-menosta. Jos nimitäin ...tuota... teette mitä teetekin... No, keilaamaan tulen, muusta en tiedä.
Akuhullu97
Kolme henkilöä per rata minunkin mielestäni. Toki tuo summa nokkaa kohden nousee, mutta saadaan sitten pelattua hauskemmin jokainen täydet kaksi kierrosta ja huvikseen ehkä ylikin. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6