Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Pikkujoulumiitti 28.11. ILMOITTAUTUMISVAHVISTUKSET!!

(81 viestiä)
July
Ok, koska kukaan ei nyt tahdo ilmoittautua enää keilaamaan, laskeskelin tuon keilausmaksun.
Ratoja on nyt viisi, joissa yhdellä on kaksi keilaajaa. Tapelkaa sitten siitä.
5(rataa)x38e=190e
190e/14(henkilöä)=n.13,6e

Keilaamisen kokonaishinnaksi siis tulee kengät mukaan luettuna 15,6e. Varatkaa tämän verran käteisenä, sillä tavalla kukaan ei ala törppöilemään kortilla maksamisen kanssa!
Padi
Ääh, just ilmoitettiin minulle että minun pitäisi mennä toisen fudisjoukkueen maalivahdiksi Nummelaan huomenna, pääsen kaupunkiin aikaisintaan klo. 17.15. Ehtisiköhän miittiin?

//En varmaan pääse en, jos pääsisin edes stadiin varttii yli viisi niin en silti löytäisi tuonne keilahallille :(
Eli on melkein pakko perua tapaaminen, katotaan vielä jos jotain yllättävää tapahtuu (matsini lisäksi).
July
Vai niin. Sitten pistätkin minut siihen asemaan, että joudun perumaan yhden radan varauksen ja yhdellä radalla neljästä keilaakin kolmen sijasta neljä. Eipä tuo mitään, mutta joidenkin täytyy uhrautua. Seuraavalla kerralla tietoa sitten vähän aiemmin, kiitos.

Uusi ratamaksu on 11,7e. kenkävuokran kanssa siis 13,7e.
Akuhullu97
Todella paljon kiitoksia Julylle järjestämisestä, ja muillekin hyvästä seurasta! Ohjelma oli oikein hauskaa ja muutama henkilö tulikin myös täältä nähtyä ensimmäistäkin kertaa. :)
Padi
Lainaus käyttäjältä: JulyVai niin. Sitten pistätkin minut siihen asemaan, että joudun perumaan yhden radan varauksen ja yhdellä radalla neljästä keilaakin kolmen sijasta neljä. Eipä tuo mitään, mutta joidenkin täytyy uhrautua. Seuraavalla kerralla tietoa sitten vähän aiemmin, kiitos.
Vaikeata on kun minulle kerrotaan päivää ennen että minua tarvitaan toisen joukkueen turnauksessa. Eli minun ei olisi pitänyt ilmoittautua, ensi kerraslla sitt viisaampana.
Ankka313
Kiitokset minunkin puolestani kaikille miittiläisille, sekä varsinkin Julylle loistavista järjestelyistä! Todella mukavaa oli ja aika tuntuikin menevän hyvässä seurassa kuin siivillä, olisi mieluusti keilannut vaikka aamuun asti. Otetaan joku kerta sama uusiksi ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6