Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Miitin (28.11.) aftertalk

(26 viestiä)
July
No niin, kotiin päästiin tukka ja meikit rempallaan, mutta turvallisesti. Tänne siis miitin aftertalk.

Haluaisin kiittää kaikkia miittiin osallistuneita, olette ihania! Vaikka järjestämieni miittien onnistumisosamäärä on siellä 1/10 hujakoilla, kyllä se yksi kymmenestä miitistä aina palkitsee, kuten tänään nähtiin. Toivottavasti kaikilla oli hauskaa, eikä kukaan jäänyt mielestään ulkopuoliseksi.
Keilaamassa tuli hippasen kuuma ja vain kahvittelu taisi vähän lässähtää. :D Seuraavalla kerralla mietitään sekin osa-alue kuntoon.
Henkilökohtaiset kiitokset Wondylle, Vaarille, Jukalle, squidille, Anacondalle, Ankka313:lle, Akuhullu(i)lle, Kääkille, Barksille ja BLÄÄH! Kaikille! :D Seuraavaa miittiä odotellessa, eikös?
wierii2
Upeasti järjestetty miitti! Omalta näkemältä kaikki meni loistavasti ja porukka pysyi hyvin koossa. Kaiketi se Akuhullu(je)n, minun ja Ankka313:n Rax-keikka oli ainoa pieni "erilleenjakautuminen" koko miitissä.
Kahvista en tiedä, mutta kokonaisuutena jokatapauksessa oikein kiva miitti! Eikun seuraavaa tilaisuutta odottamaan... :)
Ankka313
Juu seuraavaa miittiä innolla odotellaan. Ja kyllä tämän miitin onnistumisosamäärä hipoi sitä 10/10 tasoa. Seuraava miitti sitten 11/10 ;)
July
Voi ää. :') Oon ihan otettu, ei mun miittejä koskaan kehuta. :D
Ilmoittelette vaan, milloin haluatte taas tapailla ihmisiä ja missä merkeissä? Keilaaminen oli kyllä huisia!
Bomber
Otettiinkos siellä kuvia? Olen niitä innolla odotellut :D

Kukas muuten voitti keilailun?
July
Lainaus käyttäjältä: BomberOtettiinkos siellä kuvia? Olen niitä innolla odotellut :D

Kukas muuten voitti keilailun?

Lopussa yritettiin ottaa kuvaa, mutta puolet porukasta ei tahtonut (ja kuva tärähti, saakuta!), niin ei sit. :< Tervetuloa seuraavaan miittiin mulkoilemaan livenä ;)

Blöp. Keilailun voittajasta en tiedä, taitaa olla joukkuekohtaisia. :D Anaconda-squid-Jukka-minä-kokooonpanon voittaja oli ehdottomasti Anaconda, mutta kyllä mää sentään Jukan hoitelin toisessa erässä. :'D
_wonderlust_
Kiitos ensinnäkin Julylle järkkäämisestä (kiitin kyl jo pari kertaa mutta ansaitset kiitokset:D) sekä kaikille mukana olleille! Ainakin mulla oli todella hauskaa, eli seuraavalla kerralla aion varmasti olla taas mukana.:D
Vaari
Lainaus käyttäjältä: JulyLainaus käyttäjältä: BomberOtettiinkos siellä kuvia? Olen niitä innolla odotellut :D

Kukas muuten voitti keilailun?

Lopussa yritettiin ottaa kuvaa, mutta puolet porukasta ei tahtonut (ja kuva tärähti, saakuta!), niin ei sit. :< Tervetuloa seuraavaan miittiin mulkoilemaan livenä ;)

Muistelinkin että se oli Bomberi joka kuvia kaipasi, mutta näin kävi tällä kertaa, puolet porukasta jänisti. :D Nooh, muisti pelaa kyllä, eipä tässä mitään sen kummempia muistoja kai tarvita.

Keilailu sujui jopa yllättävän hyvin ottaen huomioon vuosien tauon, mutta Mattiii pahus vieköön ohitti sitten seuraavalla kierroksella. Wonderi väitti omaavansa aikaisempaa kokemusta vain yhden kerran, mutta kiri melkoisesti loppua kohden. Hauskaahan oli, ja sitähän sinne tultiinkin viettämään. July vaan suunnittelemaan jo seuraavaa kertaa. :D
Mattiii
Erittäin mukavaa oli kyllä, koska miitti oli järjestetty tosi hyvin ja oli riittävästi ohjelmaa, varsinkin tuo keilaus oli ihan huippujuttu. Mukava oli myös nähdä uusia tyyppejä sekä "vanhoja" tuttujakin. Erityiset kiitokset siis Julylle miitin järjestämisestä sekä vetäjänä olemisesta, sillä ilman Julya miitti olisi saattanut jäädä tyngäksi. Kiitokset myös kaikille miittiin osallistujille. Ja eikun seuraavaa miittiä kehitteille. :D

// Ainiin, kiitos myös Vaarille kyyditsemisestä!
Vaari
Eipä kestä Mattiii. :)

Unohdin sitten tyystin kiitellä porukkaa täälläkin, joten erityiskiitokset Mattiiille ja Wondylle keilaseurasta sekä tietysti Julylle ohjelman järjestämisestä! Ankalle kiitos myös taskareista, vaikka itseni niistä kipeäksi maksoinkin. :D Muita... Ai niin, Kääkille kiitosta töiden mukaanottamisesta, oli mukava tarkastella piirroksia kunnon kansiosta ja olipa mukaan mahtunut muutama ennestään meikäläiselle tuntematonkin. Frodolle myös kiitokset, löydettiin yhteinen puheenaihe ja päästiin hyvin juttuun muiden mukaan. Hieno sarjiskin, meinasitko piankin saada valmiiksi? :D Jukkaa myös kiittäen rakentavasta keskustelusta musiikkia, autoja sun muuta koskien, ainakin melkein samalla linjalla taisimme olla asioiden suhteen. :D

Kaikille muillekin paikalle saapuneille erittäin suuresti kiitoksia, osallistujia oli paljon ja toivottavasti saadaan vastaava häppeninki järjestettyä joskus uudestaankin!
July
Lainaus käyttäjältä: VaariKaikille muillekin paikalle saapuneille erittäin suuresti kiitoksia, osallistujia oli paljon ja toivottavasti saadaan vastaava häppeninki järjestettyä joskus uudestaankin!
Toivottavasti! :D Tämä miitti tosiaan rikkoi ennätyksen osallistujamäärän suhteen, siitä tosi iso käsi kaikille!

Pyydän vielä anteeksi kahvittelun mölöä järjestelyä ja sitä, etten muistanut ihmisten nickejä! :D Mulla on aina ollut surkea nimi-naamamuisti, joten blöö. :D

Oon ihan pöhkönä siitä, että kasa ihmisiä muka tahtoo tulla vielä seuraavaankin miittiin. Ja vielä siitäkin, että se sama kasa TAHTOO seuraavan miitin järjestämistä. :'D WTF? Helvetissä taitaa olla aika viileät paikat ja lehmilläkin saattaa olla kasvukipuja lapaluiden alueella.
akuankka1313
Ankkiksen paras miitti koskaan! Kiitokset vielä tältäkin suunnalta Julylle ja erityiskiitokset Vaarille leppoisasta automatkasta :D Oli kiva nähdä vanhoja kasvoja ja myös tutustua uusiin. Uutta tapaamista odotellessa...

Lainaus käyttäjältä: BomberKukas muuten voitti keilailun?
Minulle tuli ensimmäisellä kierroksella 124 pistettä (kolmen peräkkäisen täyskaadon johdosta) mutta loppuvaiheessa käsi oli jo ihan hellä eikä kunnon tuloksia seuraavilla kierroksilla syntynyt.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313...erityiskiitokset Vaarille leppoisasta automatkasta :D
Leppoisasta! :'D Viisi henkeä sylikkäin takapenkillä ja osa tunkee jo puoliksi etutilan puolelle... Mutta mitäs tuosta, hyvä jos viihdyitte. :) Ensikerralla sitten uudestaan, katsotaan vieläkö mahtuisi muutama lisää. :D
July
Lainaus käyttäjältä: VaariLeppoisasta! :'D Viisi henkeä sylikkäin takapenkillä ja osa tunkee jo puoliksi etutilan puolelle... Mutta mitäs tuosta, hyvä jos viihdyitte. :) Ensikerralla sitten uudestaan, katsotaan vieläkö mahtuisi muutama lisää. :D
Aivan VARMASTI mahtuu! Wondyn sylissä ei ollut ketään, eikä Wondy ollut kenenkään sylissä! Takaboksikin oli tyhjillään, eikä munkaan sylissä istunut kukaan :'D Tuohan oli tosi hyvä esimerkki melkein väljästä autokyydistä :'D ... Hyvä minun on puhua (terveisiä pelkääjän paikalta, jossa loppui jalkatila penkin eteenpäin vetämisen jälkeen :D).

Seuraavalla kerralla otetaan auto, jonka takaikkunat on tummennettu :'D
squid
Mulla on takaikkunat tummennettu ja kun se on viel farmari ni takakonttiin mahtuu monta :D
Sivuja: 1 2