Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Lahden Kirjamessut

(24 viestiä)
Barksi
Lahdessakin järjestetään Messuja. Lahden Kirja- ja musiikkimessut 20.-21.3.2010, Jokimaan raviradalla.

Varsinaista miittiä en rupea järjestämään, mutta Aku Ankan- kotisivuilla sellaista ollaan väsäämässä. Moni Ankkislainen on siihen kuulemma ilmoittautunut, joten ehkäpä mekin voisimme siellä törmätä. Keitä on siis paikalle tulossa, olisi mukava tavata taas teitä muitakin ankisteja.
Kääk13
Minä voisin kannustukseksi ilmoittaa itseni alustavasti mukaan. Tosin tuonne nyt voisi muutenkin mennä kun on yhteydet Lahteen niin helpot ja siellä tulee usein liikuttua(tänäänkin sattumoisin minut saattoi kyseisessä kaupungissa bongata :D ).

Mahdollista on toki myös se, että nyt kun alustavasti ilmoittauduin mukaan niin jengi ajattelee: "ÄÄK!!! SE HULLU ON MYÖS TULOSSA SINNE! Väliin jäi sitten sekin reissu." ;D ;D ;D
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Kääkki"ÄÄK!!! SE HULLU ON MYÖS TULOSSA SINNE!"Sitä suuremmalla syyllä. Otahan taas niitä töitä mukaasi, niitä on mielenkiintoista tarkastella. :)

Taisin AA:n puolella lupautua eräänlaiseksi vetäjäksi paikallisena asukkina. Miitin on kuitenkin tarkoitus olla enempi edellisen Frodon alullepaneman kaltainen, eli en ala sen kummemmin asioista itse päättämään, vaan lähinnä toimin oppaana kaupunkia tuntemattomille. Olemme siis suunnitelleet tapaavamme osan porukasta jo Renkomäen ABC:llä, ja loput paikan päällä ravikeskuksessa. Tuo abci lienee monelle etenkin pääkaupungin suunnalta tulevalle helpompi löytää, ja paikkanakin on maltillisemman kokoinen, joten siellä voisi olla hyvä kerätä alkuun hieman porukkaa kasaan jotta loputkin osaisivat oikeaan seuraan Jokimaalla.

Koska kaikki on messuilla kallista, meinasimme siellä aikamme kierreltyämme murkinoida keskustassa kauppakeskus Triossa. Siirrymme siis tässä kohtaa Ankkis-linjalle. :D
Mattiii
Jos ja kun täältäkin kerran olisi jonkun verran porukkaa tulossa, niin sittenhän meillä on koossa jo toistakymmentä porukassa, joten mukava nähdä monta saman "alan" ihmistä samaan aikaan. :D
Lainaus käyttäjältä: VaariKoska kaikki on messuilla kallista, meinasimme siellä aikamme kierreltyämme murkinoida keskustassa kauppakeskus Triossa.
Toivottavasti ei ole Akut kalliita, jos niitä on edes siellä myynnissä. Muuten joutuu kääntymään Barksin puolelle, koska jotainhan sieltä pitää tuoda kotiin tuliaisiksi, kun kerran sinne asti ollaan menossa. :D Mitäs kaikkea sieltä Triosta nyt löytyykään ja minkälainen mahtaa olla hintataso?
Vaari
Lainaus käyttäjältä: MattiiiMitäs kaikkea sieltä Triosta nyt löytyykään ja minkälainen mahtaa olla hintataso?Ensin lienee hyvä vielä teikäläisellekin muistuttaa että pysäköinti on huomattavasti halvempaa kuin Forumissa. :D Tänään satuin kuulemaan mainoksenkin tuosta sikäläisestä luolasta, kehuivat halvaksi. Juh, 5 euroa tunnista ja täällä ensimmäinen on ilmainen. Toinen kustantaa euron ja siitä etiä päin kaksi per lisätunti. Näin ollen saat pitää autoasi sillä viidellä eurolla peräti 4 tuntia Triossa. :D Muuten hinnat liikkuvat sillä markettitasolla, riippuen aina liikkeen alasta. Siis edustuksesta. Yleisesti ottaen täällä on halvempaa kuin siellä, mutta esim. Mäkkäri tai Sinuhen kuppila tuskin paljon eroavat. Sitä Sinuhea voisi muuten miettiäkin, olen todennut hyväksi paikaksi. Usein koulun ruokatunnilla tai aamulla etuajassa paikalle eksyttyäni se on ehdoton, aukeaa ensimmäisenä ja tuoreen korvapuustiin tuoksu vetää yleensä sinne. :D Liikettä nyt löytyy jos mitä, muistanet toissa viikon Forumissa ja Kampissa? Taisinkin silloin luetella mitä löytyy myös täältä, ja ovat tiloiltaan huomattavasti isompia. :D
Barksi
Lainaus käyttäjältä: MattiiiMuuten joutuu kääntymään Barksin puolelle, koska jotainhan sieltä pitää tuoda kotiin tuliaisiksi, kun kerran sinne asti ollaan menossa.
Suosittelen lämpimästi, vallan kelvollinen vaihtoehto... ;)
Kääk13
Minäpäs tiedän täysin ilmaisen parkkipaikan vuorokauden ajankohdasta riippumatta vain kävelymatkan päästä Triosta.
Enhän minä nyt suotta tuhlaisi 5€ autoni seisottamisesta... :)
Barksi
Täällä vain puhutaan siitä, minne voi jättää auton ilmaiseksi. Mutta osaako joku kertoa sitä, miten messuille pääsisi ilmaiseksi (tai edes alennettuun hintaan)? ;)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Minäpäs tiedän täysin ilmaisen parkkipaikan vuorokauden ajankohdasta riippumatta vain kävelymatkan päästä Triosta.
Enhän minä nyt suotta tuhlaisi 5€ autoni seisottamisesta... :)
Tiedän mitä tarkoitat, ja siitä piti mainitakin, mutta unohdin sitten jotenkin mystisesti. :D Tosiaan, ihan lähistöllä on kirjaston vieressä ilmaisia paikkoja vaikka kuinka, mutta itse tykkään jättää näin talvisin mieluummin lämpöiseen halliin. Enpä tosin ole sinnekään vielä kerrastakaan maksanut, olen aina viipynyt alle tunnin. :)

Lainaus käyttäjältä: BarksiTäällä vain puhutaan siitä, minne voi jättää auton ilmaiseksi. Mutta osaako joku kertoa sitä, miten messuille pääsisi ilmaiseksi (tai edes alennettuun hintaan)? ;)Tähän en vastaa mitään, vaikka kirjoitankin, mutta ainahan voit yrittää. :D Kenties omistautuneisuutesi tekisi vaikutuksen pokeen ja pääsisit sisälle "huomaamatta"?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: VaariTähän en vastaa mitään, vaikka kirjoitankin, mutta ainahan voit yrittää. :D Kenties omistautuneisuutesi tekisi vaikutuksen pokeen ja pääsisit sisälle "huomaamatta"?
No huijaamalla nyt pääsee aina sisään, jos vain kehtaa mennä. Lähinnä ajattelin, onko tuonne jaossa ilmaislippuja, lähes kaikille Messuillehan niitäkin annetaan. Opiskelijakortilla varmaan saa kuitenkin pari euroa pois?
Vaari
Lainaus käyttäjältä: BarksiLähinnä ajattelin, onko tuonne jaossa ilmaislippuja, lähes kaikille Messuillehan niitäkin annetaan. Opiskelijakortilla varmaan saa kuitenkin pari euroa pois?Onhan nuita joskus jaettu ainakin Lahden Messukeskuksessa pidettäviin Etlarin tilaajille, mutta tähän ei ole vielä tullut. Opiskelijakortilla saattaapi saada alennusta, googleta Lahden Kirja- ja musiikkimessut. Itse en vain nyt jaksa. :D
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Minäpäs tiedän täysin ilmaisen parkkipaikan vuorokauden ajankohdasta riippumatta vain kävelymatkan päästä Triosta.
Enhän minä nyt suotta tuhlaisi 5€ autoni seisottamisesta... :)

Eikös siellä tavallisten ruokakauppojen pihoillakin ole ihan ilmaista pysäköinti?? Muistaakseni siellä oli citymarket, k-market tai jotakin vastaavia ihan siinä vähän matkan päässä triosta...
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Eikös siellä tavallisten ruokakauppojen pihoillakin ole ihan ilmaista pysäköinti?? Muistaakseni siellä oli citymarket, k-market tai jotakin vastaavia ihan siinä vähän matkan päässä triosta...Paavolassa on juu, mutta matka on pitempi kuin kirjastolta... Ensin ajattelin että mitä hittoa, Launeelleko meinasit kaaran jättää kun Cittarista puhuit, mutta onhan sellainen lähempänäkin. :D Kuitenkin kehotan laskemaan sinne kirjastolle, jos ilmaista ruutua hamuaa. Siellä on enempi paikkoja ja luultavasti muutenkin vähemmän pysäköijiä kuin markettien pihassa. ;) Lisäksi en muista olivatko ne kaikki tarkoitettu vain niiden asiakkaille, ainakin Cittarissa oli näin. Kirjastoa siis suosittelen mieluummin.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: VaariLainaus käyttäjältä: Ankka313Eikös siellä tavallisten ruokakauppojen pihoillakin ole ihan ilmaista pysäköinti?? Muistaakseni siellä oli citymarket, k-market tai jotakin vastaavia ihan siinä vähän matkan päässä triosta...Paavolassa on juu, mutta matka on pitempi kuin kirjastolta... Ensin ajattelin että mitä hittoa, Launeelleko meinasit kaaran jättää kun Cittarista puhuit, mutta onhan sellainen lähempänäkin. :D Kuitenkin kehotan laskemaan sinne kirjastolle, jos ilmaista ruutua hamuaa. Siellä on enempi paikkoja ja luultavasti muutenkin vähemmän pysäköijiä kuin markettien pihassa. ;) Lisäksi en muista olivatko ne kaikki tarkoitettu vain niiden asiakkaille, ainakin Cittarissa oli näin. Kirjastoa siis suosittelen mieluummin.
Mistäs ne tietävät, mitkä ovat asiakkaiden autoja ja mitkä ei. Tai voihan sieltä marketista näön vuoksi käydä jonkun tikkarin ostamassa
Kääk13
Miltäs tämä näyttää?
Onko useita tulijoita? Itse tulisin mielelläni tapaamaan muita Ankkislaisia, mutta jos ilmoittautujia ei tule, ei minullakaan muuta asiaa tuolloin tuonne ole.

Alustavasti voin kuitenkin edelleen mukana olla.
Sivuja: 1 2