Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Cavazzano Suomessa 4-6. maaliskuuta

(45 viestiä)
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: VaariLainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Lainaus käyttäjältä: BarksiHaa, viimeisin tieto kertoo, että pääsisin lounastamaan Cavazzanon kanssa! ;DMites sä tällasen tapaamisen onnistuit ittelles hankkimaan?Sillä on suhteita. Ex-ylis AA:sta ja jenkkilässäkin kontakteja, joten en lainkaan hämmästy vaikka olisi ollut yökylässä Rosan luona.
En minäkään ihmettelesi, Rosan puhelinnumerokin taisi Barksilla olla :)
Imfromfinland08
Cavazzano oli tänään aamulla Huomenta Suomessa vieraana! Itse näin tuosta haastattelusta vain osan. Hänellä oli tulkki mukanaan jo aiemmin mainituista syistä.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Hänellä oli tulkki mukanaan jo aiemmin mainituista syistä.
Kirsi Ahonen, yksi Ankan toimittajista. Ei siis varsinaisesti tulkki, vaikka tulkkina toimikin.
Fauntleroy
No, oliko ankkislaisia tänään Tampereella?

Taskarin juhlakirja (tämä kirja sisältää aivan loistavan Castyn tarinan!) kustansi 20 euroa ja Menetetyn muistin tapaus -kirjan ykköspainosta myytiin kympillä. Ihmisiä oli paikalla varsin runsaasti. Systeemi meni niin, että ensin kaikille nimmarit ja halukkaat toiselle kierrokselle odottamaan piirroksia. Minulle Giorgio piirsi Akun ja Roopen. Pistän huomenna kuvia jos jaksan.
Imfromfinland08
Olisi ollut kyllä ihan kiva käydä Sellossa, jos sinne pääsisin, mutta näinpä herran sentään telkkarissa (ja netissä). ;D
Donald-91
Niin ja olihan tuo Cavazzano tänään (04.03.2010) kello 21.50 YLE TV2:lla olleissa uutisissakin. Sitten siinä (uutisissa) näytettiin myös sitä kun Cavazzano piirsi jonkun Aku Ankka -aiheisen kuvan tv-toimittajalle. Cavazzanon mielestä meistä jokaisesta löytyy ripaus ankkaa. Enpä oikein allekirjoittaisi sitä väitettä. Mutta hyvä piirtäjä hän ehdottomasti on! :)
Anonymous
Antaako se piirroksiakin!! :-O

Faija sanoi että huomenna lähdemme kahdestaan Itikseen nimmaria hakemaan. Toistaiseksi syynä oli että siskoni lapset tulevat yökylään niin me lähdemme sinne pakoon. Jos se niitä piirroksiakin antaa niin kyllä minä toisen kierroksen jonotan.
Viiru
Pääsen 98% varmasti huomenna Selloon, joten minut voitte bongailla sieltä, luultavasti isäni kanssa. Aion kyllä jonottaa toisenkin kierroksen, jos kerran kuvia saa :D
Anonymous
Olin tänään Itiksessä tuolla Cavazzanon vierailulla. Hän piirsi minulle iloisen Akun (sai valita minkä hahmon Giorgio piirsi) Taskarin Juhlakirjaan ja sitten kirjoitti: To Heikki. Ja siihen alle vielä oman nimikirjoituksen: Giorgio Cavazzano (olipas epäselvä nimikirjoitus)

Tuolla ei tarvinnut jonotella uudestaan että sai piirroksen. ;D

///Minkä arvoinen nytten minun Juhlakirja on? =D
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: DJ Rela///Minkä arvoinen nytten minun Juhlakirja on? =D
Omistuskirjoitukset laskevat arvoa, joten ei varmaan normaalihintaa kovinkaan arvokkaampi.
Ankkaristi
Olipas kyllä hauska reissu tuonne Sellon Suomalaiseen kirjakauppaan, jossa Cavazzano nimikirjoituksia antoi. Itse tulin noin 20 minuuttia ennen kahta, jolloin nimikirjoituksia alettiin jakaa. Ja silti jouduin odottamaan varmaan noin vartin, että pääsin Cavazzanon luokse.

No, joka tapauksessa edelläni oleva noin 8-vuotias lapsi antoi Cavazzanolle piirustuksen, joka oli suht hieno ottaen huomioon lapsen iän. No, vaikka nimenomaan oltiin sanottu, että Cavazzano piirtää kuvia vasta toisella kierroksella, tuo edelläni oleva lapsi sai Cavazzanolta upean Aku-kuvan, koska oli antanut Cavazzanolle oman piirustuksensa. Tietenkään minulla ei ollut tätä vastaan, mutta oli tietysti pakko ajatella, että saapa tuo lapsi olla iloinen päästyään noin helpolla. Sitten tuli oma vuoroni, jolloin halusin omistuksen kirjaan "Menetetyn muistin tapaus" ja pelkän nimikirjoituksen albumiin "Dragonlords". Sitten yllättäen Cavazzano kysyi, että haluanko minä piirustuksen kirjaan. Silloin hämmästyin jonkin verran ja suustani pääsi jotain tällaista: "No... joo". Kun olin saanut nämä nimikirjoitukset, niin kiitin Cavazzanoa oikein kunnolla italian kielellä (huom. osaan espanjaa jonkin verran ja tiedän myös mitä kiitos on italiaksi). En ikinä saanut tietää mistä johtui, että sain tuon piirustuksen heti paikalla. Asiaan saattoi vaikuttaa isäni innokkuus valokuvata hienolla kamerallaan koko juttu, (hänhän on työltään valokuvaaja, joten siitä hieno kamera :D ) mutta en edelleenkään tiedä mistä Cavazzano huomasi, että isäni on isäni (juu tiedän, että ei ollut mitenkään parhain mahdollinen tapa sanoa, mutta toivon teidän ymmärtäneen...).

Vieläkin huvittaa ajatella, että jotkut jonottavat ottamaan näitä nimikirjoituksia, vaikka minä pääsin jo noin puolitoista tuntia sitten :).
Vaari
Vai oli Risti sitten aivan vieressäni jonossa enkä tajunnut lainkaan? :D 8-vuotias poika joka halusi nimmarin hienoon maalaukseensa, oli heti minun edelläni. Taisit olla siinä ihan perässäni, AA-käyttäjä Ninnun takana, jota alkuun luulin kisumisuksi... :')

Juuh, omistettu nimmari ja seuraavalla kiekalla Millan pärstä Kadonneen muistin tapaukseen, automaatille rahaa nostamaan Ankka313:n kanssa kaupantekoa varten ja sitten kiireellä takaisin Lahteen kaverin siskon synttäreille. Kiirus päivä, mutta tulipahan kartutettua jälleen ankkakokoelmaa ja tavattua Cavazzano sekä muutama tuttu ja tuntematon häiskä foorumeilta. :)
Barksi
Ilmeisesti aika moni oli siis paikalle eksynyt. Hyvä niin! Kaikki jotka saivat myös piirrokset voisivat laittaa niitä myös näytille. Originaalia työtä on aina kiva katsella... :)
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: BarksiIlmeisesti aika moni oli siis paikalle eksynyt. Hyvä niin! Kaikki jotka saivat myös piirrokset voisivat laittaa niitä myös näytille. Originaalia työtä on aina kiva katsella... :)
Laita sinä myöskin sinun kuviasi! Sinulla varmasti hienoimmat kuvat, kun olit siellä lehdistötilaisuudessa, ja siellä ei montaa muuta tyyppiä sinun lisäksesi ollut... :)
Sivuja: 1 2 3