Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Cavazzano Suomessa 4-6. maaliskuuta

(45 viestiä)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Laita sinä myöskin sinun kuviasi! Sinulla varmasti hienoimmat kuvat, kun olit siellä lehdistötilaisuudessa, ja siellä ei montaa muuta tyyppiä sinun lisäksesi ollut... :)
Laitetaan, kunhan ehdin... ;)
Viiru
Minulle Cavazzano taiteili Taskarin juhlakirjaan komean Taikaviitan kera omistetun nimmarin, tässäpä kuva siitä (upean ja hyödyttömän sensuurin kera). :D Aika sutjakasti ankkamestari sen piirsi, itse kuluttaisin vastaavaan ainakin vartin ...
Vaari
Jepulis, en jaksanut eilen alkaa kuvia napsimaan ja nytkin pientä säätöä Sampan kanssa pimeässä huoneessa, mutta Millahan siinä pitäisi nimmarin yllä irvistellä. Eli Cavazzano's, olkaapa hyvät. Säädin vielä lisää koneelle siirtäessäni, mutta omaa nimeä en suotta alkanut peittelemään, kaikkihan sen jo tietävät. Viimeistään tämän jälkeen. :'D

Edelleen harmittaa ettei heppu viipynyt yhtään pitempään, olihan hän Hesassa jo perjantaina joten mieluummin lauantai kokonaan Sellossa. Nyt jäi paljon puolitiehen ja muukin piti soveltaa pikaisesti päivän aikatauluun. Toivottavasti seuraava vierailu sujuu rauhallisemmissa merkeissä. :)
Barksi
No niin, tässä olisi yksi omista piirroksistani:

Klikkää tätä nähdäksesi kuvan!

Kirjoitin myös pienen stoorin Ankkalinnakkeeseen, katsastakaa jos haluatte!

http://ankkalinnake.blogspot.com/2010/0 ... iitti.html
Ankkaristi
Koetin teidän iloksenne onnettomalla työskentelyylläni saada jotain kuvia tänne... Pahoittelen rumaa pärstääni kuvissa (kävin tänään parturissa, joten älkää mielellänne huomautelko hiustenleikkaamisesta :D)...
Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3
Ja kuva 4

Katsotaan, jos vielä näpsäisen tarkemman kuvan tuosta piiroksesta, jonka Cavazzano piirsi...
Mattiii
No niin, pienen säädön jälkeen tässä kuva, jonka Cavazzano piirsi minulle. Ihan Akun halusin, onhan hän yksi lempihahmoistani. Olisin ottanut toisenkin kuvan, Taikaviitan, mutta Cavazzanon vierailuaika ehti loppua.
Kääk13
Barksin piirroksen(ja sen synnyn) olenkin jo ennestään nähnyht, mutta nämä Ankkaristin kuvatkin hauskoja ovat. Varsinkin viimeinen. Kivasti olet Cavazzanon kanssa samaan kuvaan päässyt. Ja on maestrolla ollut vielä aikaa oikein poseerata. :)
Minäkin sain Roopen, mutta sinun on kyllä paljon hienompi. (kade ;D)

Sellossa näytät olevan. Mihinkähän aikaan?
Katselin josko olisin vahingossa osunut johonkin kuvaan, mutta onnekseni(ja varsinkin: onneksesi) niin ei ollut päässyt käymään. Itse olin jonossa n. 13:40-14:10 ja 14:55-15:25. Tuolla välillä istuin kauempana jutustellen muitten ankkislaisten kanssa(joille muuten jouduin piirtämään kolme piirrosta joista vain yhteen olin itse tyytyväinen).

Niin ja kaipa minäkin nyt omat saantini tänne voisin linkittää.
Roope piirros Dragonlords-kirjassa
Taikaviitta piirros Taskarin juhlakirjassa
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: MattiiiNo niin, pienen säädön jälkeen tässä kuva, jonka Cavazzano piirsi minulle. Ihan Akun halusin, onhan hän yksi lempihahmoistani. Olisin ottanut toisenkin kuvan, Taikaviitan, mutta Cavazzanon vierailuaika ehti loppua.
Niinkun toi sinun Aku kuva on ihan samanlainen kuin minunkin saama piirros. :-O

Itse laitan viimeistään viikonloppuna skannattua kuvaa tuosta piirroksesta.
Frodo
Hienoja kuvia oli Cavazzano kaikille piirtänyt, varsinkin Ristin Roope ja Kääkin Taikis olivat tyylikkäitä.

Heh, on Giorgiolla hyvä tussivalinta, koska itsekkin käytän aivan samanlaista DR Pilot Drawing Penin mustaa tussia, kuin hänkin ;) Näkyy tuossa Ankkaristin vimpassa kuvassa siinä pöyrällä...

http://www.jetpens.com/images/pilot_sw-dr3-b.jpg Tuollainen siis. Anteeksi off-topiccini.
Viiru
Lainaus käyttäjältä: FrodoHeh, on Giorgiolla hyvä tussivalinta, koska itsekkin käytän aivan samanlaista DR Pilot Drawing Penin mustaa tussia, kuin hänkin ;) Näkyy tuossa Ankkaristin vimpassa kuvassa siinä pöyrällä...
Kappas, minullakin on tuollainen, vähän suurempikokoisemmalla kärjellä muistaakseni. :D

Hienoja piirroksia tosiaan, Barksilla oli vielä tussilla piirretty (etuoikeuksia kaiketi). Ankkaristi, jonka muuten taisin nähdä paikan päällä, sai vielä varsin edustuskelpoisia yhteiskuvia maestron kanssa, toisin kuin minä, joten itse en sattuneesta syystä viitsi niitä tänne laittaa. Mukava heppu Cavazzano kyllä oli, yritin sönköttää hänelle pari italian sanaakin. (': Mutta juu, Sellossa olijat saattoivat huomata minutkin.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: ViiruHienoja piirroksia tosiaan, Barksilla oli vielä tussilla piirretty (etuoikeuksia kaiketi).
Uskoisin, että sain tuon piirroksen tussilla lähinnä vain sen takia, että satuin hänelle antamaan tussin käteen. Tuskinpa sen kummemmasta oli kyse... ;)
Viiru
Lainaus käyttäjältä: BarksiUskoisin, että sain tuon piirroksen tussilla lähinnä vain sen takia, että satuin hänelle antamaan tussin käteen. Tuskinpa sen kummemmasta oli kyse... ;)
Jopas, eipä tullut kyllä minulle mieleen tussin antaminen. :D No, kyllä tuo lyijykynäjälkikin menettelee, vaikka kuva taitaakin kärsiä hieman enemmän ajan saatossa.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: ViiruJopas, eipä tullut kyllä minulle mieleen tussin antaminen. :D No, kyllä tuo lyijykynäjälkikin menettelee, vaikka kuva taitaakin kärsiä hieman enemmän ajan saatossa.Arkaa lyijärijälkeä epäilen itsekin, ja luulen että Barksilla oli tähän huomattavasti parempi mahdollisuus suhteittensa ansiosta... Ja kuvahan on selvästi semikopio siitä Roope-maalauksesta joka näkyy Ronkaisen artikkelissa Ankantekijät 8:ssa. Mutta juu, tusseja löytyy Promarkereista Eddingin Mangasivellinkärkiin, ja myös tuollaisia Pilotteja tussaukseen.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: VaariJa kuvahan on selvästi semikopio siitä Roope-maalauksesta joka näkyy Ronkaisen artikkelissa Ankantekijät 8:ssa.
Itsekin kiinnitin tuohon huomiota ja pitihän se heti kotona sitten tarkastaa. Hyvinkin samankaltaisia olivat... :)
Anonymous
Sitten vihdoinkin sain sen minun saamani kuvan skannattua.

http://img31.imageshack.us/i/cavazzanopiirros.jpg/

Sellanen. Eiks ookkin identtinen kun kattoo tota Mattiin saamaa piirrosta?
Sivuja: 1 2 3