Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: VASTARINTA ANKKIKSEN PUOLESTA

(64 viestiä)
Kreach
Koko foorumi on ollut puolivuotta unessa. Ankka-aiheet eivät ole heränneet kuten niiden piti pelien poistamisen jälkeen. Päinvastoin. Ankka-aiheet olivat hyvällä tolalla pelien ollessa päällä. Viestejä tuli yllättävän paljon. Nyt määrä on vähentynyt huomattavasti. Nykyään viestejä tulee yksi-kaksi viikossa.
Me käyttäjät, aktiiviset, jotka pitävät ja ovat pitäneet ankkiksen pystyssä, kukaan ei ollut tyytyväinen uudistuksiin. Ylläpito oli. Heiltä ei ole sen jälkeen tullut yhtäkään viestiä ankkaosioon ja he eivät ole olleet luomassa foorumia takaisin raiteilleen.
Uudistuksen myötä kaikki se, mitä me kauan foorumilla pyörineet käyttäjät olimme luoneet, murskattiin.
Miksi aktiviteetit, eli pelit ja visailut poistettiin? Ne toivat foorumille yhteishenkeä, joka oli ja on ollut Ankkiksen yksi parhaista puolista. YHTEISHENKI! Kaikki olivat iloisia ja viestejä sateli mukavaan tahtiin myös muualle foorumia. Käyttäjiä saatiin rekisteröitymään muilta foorumeilta.
Nyt me käyttäjät olemme huomanneet, että ankkis kuihtuu hyvin pian, ellei jotain uutta tapahdu. Vaadimme pelit takaisin! Ne toivat iloa ja hauskuutta, erilaisuutta, jota ei kaikilla foorumeilla ole. Täällä oli niin hauskaa ja mukavaa kirjoitella välillä arvosteluja ja kommentteja Ankkatapahtumista ja vuorostaan tehdä taktisia ratkaisuja juonittelupeleissä tai yrittää kirjoittaa mahdollisimman pitkää ankka-aiheista viestiä VM:ssä.
Jos tämä foorumi on teille, ylläpito, tärkeä, kuten se meille käyttäjille on, tiedätte, että pelit pitää saada takaisin! Ilman niitä foorumi ei elä enää kauan.

Mikäli tämä vastarinta ei tuota mitään tulosta, me lähdemme. Jos tämä jatkuu tälläisenä, hitaasti mutta varmasti lähtee jokatapauksessa kaikki käyttäjät. Mitä tekee foorumilla, jossa ei ole mitään tekemistä? Yksin kukaan ei jaksa ankka-aiheisiin kirjoittaa. Suurinosa aktiivisista kävijöistä ovat niin tympääntyneitä. Olen ollut foorumilla kohta 5 vuotta ja nyt näyttää selkeästi pahemmalta, kuin koskaan. On puhuttu siitä, että kyllä se foorumi taas joskus eloon nousee. Mutta ei nouse. Se on noussut ennen, mutta juuri pelien johdosta! Niiden takia myös Ankka-alueet täyttyivät viesteistä. Ilman erilaisia pelejä ja "huvituksia" ei foorumilla tule sellaista yhteishenkeä, joka heijastuisi myös ankka-aiheisiin.

Niinpä toivomme muutoksia! Pelit takaisin! HALUAMME VANHAN KUNNON ANKKIKSEN TAKAISIN!
Karhula
KARHULA ALLEKIRJOITTAA SAMAN MINKÄ KREACH! HALUAMME VANHAN ANKKIKSEN TAKAISIN!!!!!!!!!

Kun kisat poistettiin käytöstä täällä Ankkiksessa, moni käyttäjä turhautui totisesti. Tämä on ollut päällimmäisenä asiana, jonka takia VM-kirjoittelut ja Juonarit ovat jääneet sivummalle. Sen mitä me olimme saaneet tehtyä murskattiin kertaheitolle.

Jos tämä foorumi kuolee (joka on todennäköistä) siitä ei voi syyttää muita kuin ylläpitäjinä, joiden monet uudistukset ovat jääneet toteuttamattomiksi. Alkaa miettimään, että olisiko nykyisen ylläpidon aika astua sivuun. (?)
Ankkaristi
Ankkaristi on ilmoittautunut mukaan vastarintaan. Hän tahtoo tehdä Ankkiksesta paremman, tai muuten hän jättää sen lopullisesti. Tarvitsemme Juonittelupelit, tarvitsemme Viestimaratonin, muuten tämä foorumi kuihtuu nopeammin kuin huomaattekaan! Tämä foorumi on uskoakseni kokenut kovia, mutta jos ylläpito ei nyt viimeistään tajua tekemäänsä virhettä, Ankkis kokee paljon kovempia aikoja, kuin ikinä ennen sen aikana. Vastarinta ei kuitenkaan luovuta. Me taistelemme viimeiseen mieheen! Emme jää vain selittelemään asioita, vaan toteutamme ne! Suosittelen ylläpidon ottamaan huomioon, että vastarintaamme on liittynyt miltei koko foorumin tarinankirjoittajat. Eli jopa nykyiset tarinat, jotka ovat kohottaneet Ankkiksen aktiivisuutta, saattavat lähteä, ellei mitään tapahdu!
>Ankkaristi
Anonymous
Akuankka fani97 ilmottautuu vastarintaan! Ja Allekirjoittaa tuon saman tekstin minkä Kreach kirjoitti! :)
Aku Vankka
Agreed. Tammikuun seitsemänteen päivään asti foorumi oli todella aktiivinen. Oli useita kymmeniä aktiivisia käyttäjiä, jotka kirjoittelivat ympäri foorumia (myös muualle kuin pelkästään VM- ja juonaritopiceihin) aktiivisimpina päivinä yli 50 viestiä päivässä, eikä se ollut mitenkään epänormaalia, kun on aktiivinen foorumi. Kuten Kreach mainitsikin, foorumilla oli aina mahtava yhteishenki ja useat foorumin käyttäjistä muodostivat tiiviin yhteisön, jossa oli kiva keskustella aiheesta kuin aiheesta.

Nykyisin foorumille tulee alle 10, huonoina päivinä jopa alle 5 viestiä päivässä ja suurin osa niistä on Loremiin, koska ketään ei kiinnosta enää ankka-aiheisiin kirjoittelu. Pelien poiston piti lisätä ankkaosioiden aktiivisuutta, mutta tekikö se sitä? TEKIKÖ? Ei. Kukaan ei voi sanoa että se olisi tehnyt ankkaosioista aktiivisempia, vaan päinvastoin se vain pahensi asiaa. Ennen vuodenvaihdetta ankkaosiot olivat vielä aktiivisia, mutta nykyisin kuolleita. Kymmeniä aktiivikäyttäjiä on kadonnut kokonaan ja lisää katoaa koko ajan. Lopulta täällä ei ole enää kuin ylläpito, joka näemmä vähät välittää, onko foorumilla väkeä vai ei.

Ankkis on ollut pystyssä jo vuodesta 2003 ja minä ainakin toivoisin, että se pysyisi yhä edelleen pystyssä. Se ei vain yksinkertaisesti onnistu tällä menolla. Koettakaa jo ymmärtää, ettei foorumi hyötynyt pelien poistosta yhtään mitään, vai hyötyikö muka? Jos hyötyi, niin mainitkaahan nyt ainakin kolme esimerkkiä, millä tavalla. Minä en näe, että siitä olisi ollut mitään hyötyä foorumille:

- Kävijämäärä vähenee huimasti
- Ankkaosiot kuolevat, Lorem ainoa aktiivinen alue
- Viestien määrä päivässä vähentynyt radikaalisti
- Yhteishenki tiessään

Tuossa oli pelien poiston aiheuttamat miinukset. Plussia ei ole. Ei kerta kaikkiaan ole. Jos haluatte, että tämä foorumi herää henkiin ja kukoistaa vielä joskus (kuten minä ja moni muu haluamme), peleille on annettava uudelleen lupa toimia täällä. Halutessanne voitte tietenkin vähän rajoittaa sitä (esim. juonareille pieni tauko välissä, ettei tule liian usein) jos se tuntuu liian paljolta, että täällä on suunnilleen koko ajan juonittelupelit sunmuut käynnissä, mutta antakaa nyt edes mahdollisuus tulla takaisin. Me olemme valmiita aktivisoimaan ankka-alueen, ainakin minä lupaan ja vannon kirjoittaa sinne mahdollisimman usein, mikäli vain pelit tulevat takaisin ja Ankkiksen yhteishenki sen myötä palaa.

Täten Vankkakin siis allekirjoittaa tämän adressin vai mikä nyt onkaan.
akuankka1313
Olen itsekin mukana vastarinnassa. Ja yhteishenkeä ja muiden kunnioittamista tänne todellakin kaivataan, ehkä sitä alkaisi ilmaantua vanhan kunnon jatkotarinoiden kautta? Yksilöiden fanitarinat ovat yleensäkin vain ylitsevuotavaista kommenttienkerjuuta kirjoittajasta huolimatta ja aihemaailmakin on päällisin puolin sama. Uusia jatkotarinoita ei ole ilmaantunut vuosiin...

Olen yrittänyt olla aktiivinen milloin missäkin, mutta laiskuuttani en ole koskaan vain jaksanut tehdä uusia aiheita ym. Toivottavasti lähiaikoina saan kuitenkin jonkin topan avattua... :(
Salwer1st/
Good feeling, yllikset, very good feeling?
Tuntuu varmaan hyvältä kun foorumi kuolee? Ei tarvitse enää tehdä hommia?
Ymmärrän että on aivan ihanaa.
Onko tämä sitä mitä haluatte? Vissiinkin. Mutta tämä ei ole sitä mitä me haluamme! Me haluamme kisat, me haluamme vanhan Ankkiksen!
Siinä teille vähän iltapurtavaa.
Mac Ducky
MD liityy rint... vastarintaan! Edelliset postaajat ovat jo sanoneet kaiken oleellisen, joten en lähde tästä mitenkään kummemmin komppailemaan.

Lainaus käyttäjältä: KreachAnkka-aiheet eivät ole heränneet kuten niiden piti pelien poistamisen jälkeen. Päinvastoin. Ankka-aiheet olivat hyvällä tolalla pelien ollessa päällä. Viestejä tuli yllättävän paljon. Nyt määrä on vähentynyt huomattavasti. Nykyään viestejä tulee yksi-kaksi viikossa. Useat pelit ja kisat veivät paljonkin aikaa, joten siinä samassa useat kirjoittelivat ankka-aiheisiin erittäin aktiivisesti. Vaikka kisat sotivat foorumin pääaihetta vastaan, niin ei niitä olisi pitänyt täysin kieltää. Useat kisoista olivat ankka-aiheisia, ja vaikka eivät olisikaan niin so what?
Anonymous
DJ RELA RYHTYY VASTARINTAAN MUKAAN JA VAATII VANHAT JUONITTELUPELIT JA VIESTIMARATONIT TAKAISIN!

Kyllä se yksinkertaisesti sai aktiivisuuden poies. Monet tulivat päivittäin Ankkikseen sen takia kun oli pelattavana Juonitteluja yms ja sitten samalla tuli kirjoitettua muihinkin alueisiin mutta sitten ei enään ollut kunnon syytä tulla päivittäin. :(
Aku Vankka
Aivan, VM ja juonittelupelit liittyivät ankkoihin. Viestimaratonissa kaikki aiheet olivat ankkoihin liittyviä ja siinä kirjoitettiin pitkiä asiatekstejä ankkamaailmaan liittyen. Juonittelupelitkin olivat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ankka-aiheisia ja niissä käytettiin tuttuja ankka- ja hiiriuniversumien hahmoja. Pelit liittyivät foorumin aiheeseen. Eri asia olisi, jos ne eivät olisi liittyneet ankkoihin. Sitten poistamiselle olisi ollut pätevä syy. Nytkin oli syy, mutta tämä syy jonka perusteella pelit poistettiin (= ankka-alueista aktiivisempia) ei osoittautunut toimivaksi, sillä tilanne paheni vain huomattavasti.
Hiidenkirnu
Hidis on mukana muiden kanssa ja haluaa Ankiksen taas aktiiviseksi mitä se oli ennen kisojen lähtöä! Monen ankkaharrastelukin on vähentynyt Ankiksen mentyä tälläiseksi kuolleeksi aavikoksi, jossa vain muutamat jaksavat kirjoittaa viestejä.

HIDIS ALLEKIRJOITTAA KAIKEN JA YHTYY MUIDEN PUHEISIIN TÄYSIN!
kirja
Lyhyttä kommenttia:

Ankkiksessa on/oli monia ongelmia. Yksi niistä oli pelit. Se ei ollut suurin ongelma, mutta siltikin ongelma. Siksi sen ratkomisen ei olisi pitänyt olla ensisijaisena vaihtoehtona, vaikkakin helpoin olikin.

Pelit yhdistivät käyttäjiä. Olen täysin samaa mieltä siitä, että niitä oli liikaa. Olen täysin eri mieltä siitä, että ne olisi pitänyt poistaa täydellisesti.

Ankkiksessa on mahdollisuuksia nousta kunnon foorumiksi, kunhan keskustelut saadaan kuntoon. Siihen voi jokainen vaikuttaa! Tällä hetkellä taso on menossa alamäkeen, jolloin käyttäjien keski-ikäkin laskee. Emme voi emmekä halua kilpailla aa.fi:n kanssa.

Itsekin olen kirjoittanut vain noin 15 viestiä ankkapuolelle tämän vuoden aikana. Se on vain noin kolme viestiä per kuukausi. Se johtuu yksinkertaisesti omasta virheestäni. Olen asettanut riman liian korkealle, ja en kykene hyväksymään itseltäni lyhyen viestin kirjoittamista. Jostain syystä siltikin viestit ovat lyhentyneet (katsokaa esimerkiksi arvostelujani, joiden taso heikentyi koko ajan). Aika on myös suuri tekijä. Paras suunnistuskilpailukausi on alkamassa ja olen ilmoittautunut muistaakseni 12 kilpailuun. Se on suuri määrä, ne vievät paljon aikaa.

Pelien poisto oli suuri virhe. Se oli liian suuri askel oikeaan suuntaan. Emme osuneet maaliin, vaan astuimme sen yli.

Lainaus käyttäjältä: KreachMikäli tämä vastarinta ei tuota mitään tulosta, me lähdemme. Jos tämä jatkuu tälläisenä, hitaasti mutta varmasti lähtee jokatapauksessa kaikki käyttäjät. Mitä tekee foorumilla, jossa ei ole mitään tekemistä? Yksin kukaan ei jaksa ankka-aiheisiin kirjoittaa. (***) Niiden takia myös Ankka-alueet täyttyivät viesteistä. Ilman erilaisia pelejä ja "huvituksia" ei foorumilla tule sellaista yhteishenkeä, joka heijastuisi myös ankka-aiheisiin.
Kaikki käyttäjät kyllä lähtevät joskus, viimeistään silloin kun kuolevat. Silti täällä on monia, jotka säilyvät niin kauan kuin pystyvät, kuten minä. En usko olevani ainoa. Yhteishenkeen ei vaadita pelejä. Sen saa kyllä muutenkin. Avainsana on keskustelu ja varsinkin väittely. Jos niitä saadaan, kyllä tulee yhteishenkeäkin.

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaKoettakaa jo ymmärtää, ettei foorumi hyötynyt pelien poistosta yhtään mitään, vai hyötyikö muka? Jos hyötyi, niin mainitkaahan nyt ainakin kolme esimerkkiä, millä tavalla. Minä en näe, että siitä olisi ollut mitään hyötyä foorumille
- Foorumi saa omistautua ankoille => Oikeat aiheesta pitävät jäävät
- Foorumin aiheet keskittyvät ankkoihin
- Selkeämpi foorumi
- Helpompi mainostaa foorumia, koska pelit eivät vie ensimmäisiä huomioita uusilta käyttäjiltä

Seuraava kappale on omistettu suoraan ylläpidolle.

Pyydän, että avaatte sanaisen arkkunne. Muuten emme saa tietää lisää syitä ja muuten luotte samanlaisen kalvon ympärillenne kuin mitä muuallakin olen nähnyt. Siten luotte ajatuksen, että teillä ei ole mitään kommentoitavaa (=olette samaa mieltä). Me kaikki tiedämme, että pelit olivat liian suuressa roolissa. Silti haluamme teidän avaavan sanaisen arkkunne ja tuomaan esille mielipiteitänne. Tämä on keskustelufoorumi. Ketään ei kiinnosta keskustelu, jos vastauksia ei tule.

~kirja
Aku Vankka
Lainaus:- Foorumi saa omistautua ankoille => Oikeat aiheesta pitävät jäävät
Ja kuinkakohan monta 'oikeaa aiheesta pitävää' täällä tällä hetkellä on? Suurin osa viesteistä menee Loremiin.

Lainaus:- Foorumin aiheet keskittyvät ankkoihin
Myös pelien aiheina olivat ankat.

Lainaus:- Selkeämpi foorumi
Ihan yhtä selkeä tämä oli ennen pelien poistoakin.

Lainaus:- Helpompi mainostaa foorumia, koska pelit eivät vie ensimmäisiä huomioita uusilta käyttäjiltä
Kuinkakohan moni jaksaa liittyä foorumille, jossa ei ole minkäänlaista ajanvietettä? Lähes kaikilla kunnon foorumeilla on jonkinlaisia foorumipelejä, mutta en ole koskaan kuullut, että jollain muulla foorumilla ylläpito olisi vasten suurimman osan käyttäjistä tahtoa poistanut pelit jotta keskusteluaiheet aktivisoituisivat (ja nekö eivät muka olleet pelien aikaan aktiivisia?)-
kirja
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLainaus:- Foorumi saa omistautua ankoille => Oikeat aiheesta pitävät jäävät
Ja kuinkakohan monta 'oikeaa aiheesta pitävää' täällä tällä hetkellä on?

Se tässä on huolestuttavaa. Mutta ankoille omistautuminen on selkeästi hyvä puoli, kun kyseessä on ankkafoorumi.

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLainaus:- Foorumin aiheet keskittyvät ankkoihin
Myös pelien aiheina olivat ankat.

Pelit ja keskustelu ovat eri asiat.

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLainaus:- Selkeämpi foorumi
Ihan yhtä selkeä tämä oli ennen pelien poistoakin.

Ei ollut. Osa viesteistä oli täysin omituisia, ja kyllähän se selkeyttää, kun ei ole pelejä.

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLainaus:- Helpompi mainostaa foorumia, koska pelit eivät vie ensimmäisiä huomioita uusilta käyttäjiltä
Kuinkakohan moni jaksaa liittyä foorumille, jossa ei ole minkäänlaista ajanvietettä? Lähes kaikilla kunnon foorumeilla on jonkinlaisia foorumipelejä, mutta en ole koskaan kuullut, että jollain muulla foorumilla ylläpito olisi vasten suurimman osan käyttäjistä tahtoa poistanut pelit jotta keskusteluaiheet aktivisoituisivat (ja nekö eivät muka olleet pelien aikaan aktiivisia?)

Miten tuo liittyi pointtiini? On moniakin aktiviteettomia foorumeita.

~kirja
wierii2
Mukana vastarinnassa, vaikka ymmärrän ongelman, että pelejä oli liikaa. Komppaan kirjaa, mutta haluaisin silti takaisin niihin aikoihin ennen tammikuun seitsämättä.

// Vankka, muistelin liikaa Jenkkilän terrori-iskuja... ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5