Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Kouluruoka

(118 viestiä)
Kimiiii
Kyllähän sitä nyt syö , mutta kotiruoka se paras on.
Aapo
Pahaa mutta joskus on hyvääkin. Budjettia voisi vähän nostaa! Sentään meidän koulussa on salaatit usein hyviä ja opettajien ruuanottopaikalta saa ottaa "puolivirallisesti" mausteita.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: AapoBudjettia voisi vähän nostaa!
Ei taida budjetti nyt nousta. Jossain uutisissa olikin juttua, että kustannusten nousun myötä myös kouluruokailut kärsivät. Kyllähän jokainen tykkää syödä perunaa joka päivä, eikö vain? Sehän on ravitsevaa ruokaa, nam nam.
Ronaldo
Menettelee eli joskus hyvää joskus pahaa. 7/10
Aku-fani13
Joskus kouluruoka on hyvää, joskus pahaa. Pahimmat koulussa on tietenkin kumiperunat joita tulee valitetavan usein koulun ruokalistalle, mutta paras kouluruoka on kyllä kalapuikot. valitettavasti koulullamme ei aina ole tarpeeksi ruokaa kaikille luokille, esimerkiksi 2 viikkoa sitten 6-luokka ei saanut yhtään lämmintä ruokaa ja joutuivat tyytymään porkkanaraasteeseen. :(
noor
Lainaus käyttäjältä: BomberLukekaapa mun kolumni tuolt: http://www.peda.net/verkkolehti/tuusula/nahkela?m=content&a_id=70 Tätä ei saa pistää mihinkään fooruheimihin koska en halua tappouhkauksia vihaisilta keittiötädeiltä...

4/10

Sähä oot oikeessa koulun ruuista! ;)
Bomber
Noh, tuo on jo kaksi vuotta vanha kolumni, mutta kiva kun pidät!
wierii2
Juu, onhan se kouluruoka kyllä ihan hyvää, mutta ei se kotoruokaa voita!
Aleksi MacAnkkahullu
Huom! Vihaiset keittiötädit! Tässä teille vähän palautetta nakkikastikkeesta ja perunoista! Huom! Ei tappoyrityksiä!!! Jos sellaisia tulee, otan yhteyttä asianajajaani!

Nakkikastiketta on inhottava syödä, siellä on sitä mönjää. Yhden kerran kun olin syömässä kyseistä ruokaa, yökkäsin lautaselle. Niin pahaa oli!

Perunat: Joka päivä perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita, perunoita ja perunoita! Ei jaksa enää! Yököttävää! Joka päivä perunoita ja ''jotain''! Perunamuusikin on parempaa! Odotin ''edes'' kuorittuja perunoita, mutta joka kerta kuoren kanssa! Pinaattikeitto on täysi p***a! :-O

Mutta JOSkus koulussa on hvää safkaa.
Tapsa99
Minusta jotkut kouluruoat ansaitsevat tuon parhaimman äänestyspaikan (Esim. kananugetit ja broilerikastike ja riisi) Mutta mielestäni kaikenlaiset maksaruoat ovat huonoimpia. Laitoin arvosanaksi 7/10.
Aleksi MacAnkkahullu
Lainaus käyttäjältä: Tapsa99Minusta jotkut kouluruoat ansaitsevat tuon parhaimman äänestyspaikan (Esim. kananugetit ja broilerikastike ja riisi) Mutta mielestäni kaikenlaiset maksaruoat ovat huonoimpia. Laitoin arvosanaksi 7/10.
Kananugetteja? Meillä on edes turha haaveilla nugeteista... Annetaanko teillä pizzaakin? :D
TKal
Lainaus käyttäjältä: Aleksi MacAnkkahulluJoka päivä perunoita ja ''jotain''! Perunamuusikin on parempaa! Odotin ''edes'' kuorittuja perunoita, mutta joka kerta kuoren kanssa!
Nyt olen kyllä täysin eri mieltä. Kuorelliset perunat ovat mielestäni maultaan paljon parempia, kuin kuoritut, joita myös kumiperunoiksi kutsutaan...
Lainaus käyttäjältä: Aleksi MacAnkkahulluKananugetteja? Meillä on edes turha haaveilla nugeteista... Annetaanko teillä pizzaakin? :D
Tähän on pakko sanoa, että meillä on ollut koulussa ruokana pizzaa.
Pullasorsa
Kyllä kouluruoka ihan kelvollista on, riippuu paljolti ruuasta. Kotiruoka vie silti 100-0.
wierii2
Meillä on ollut koulussa ruokana pizzaa ja Tortilloja. ;)
Fergus
Kouluruoan taso vaihtelee paikkakunnittain aika reippaasti joten siksi myöskin mielipiteet siitä vaihtelee. Esimerkiksi meidän koululla on ruokana useimmiten aivan hirvittävää shaissea. Kebabin kutsu oli siis vastustamaton usealla ruokatunnilla. Aika hälyyttävää että koululounaaseen panostetaan noin kymmenen kertaa vähemmän rahaa kuin varusmiehen lounaaseen >%0.

Niitä tiskin takana hymyileviä keittiöntätejä tosin on turha vihata kouluruoan tasosta, tai sen puutteesta. He eivät voi vaikuttaa niihin taloudellisiin rajoituksiin mitä kunta määrää. Muutenkin useimmissa kouluissa ruoka tulee keskuskeittiöltä ja teidän koulun lunchladyt vain lämmäyttävät ruoan ja pistävät teidän nenän eteen. Eli älkää näyttäkö nyrpeää naamaa koulun keittäjille! He tekevät parhaansa niistä huonoista aineksista mitä heille annetaan ja kärsivät ruoan huonosta laadusta yhtäpaljon kuin te (tai todennäköisesti enemmän jos kiittämättömät kakarat heille valittavat päivät pitkät). Jos haluatte vinettää huonosta kouluruoasta, niin kanavoikaa vihanne vaikka kunnanvaltuustolle.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8