Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Matkapuhelimet

(81 viestiä)
Ducker97
On mulla joku minkä malli ei ole tiedossa... ;D , mutta puhelin on puhelin, missä ei pitäisi olla kameraa sun muuta...

Onhan minulla toki Nokia 5200, mutta alkaa ottamaan päähän kun se on ollut jo suurinpiirtein 2 kk ja 2 kertaa huollossa... 3 kerta päällä. Toivottavasti tulisi kuntoon tällä kertaa...
Mirkku
Nykyinen kännykkäni on Samsung SGH-U700, jonka sain lahjaksi viime jouluna. Tällä hetkellä se on korjattavana, näyttö meni sisältäpäin rikki, eikä näyttänyt mitään kunnollista. Ylimmät näppäimet ovat kosketuksella, ja nuolinäppäimiä on helppo käyttää, sillä ne toimivat sellaisella mukavalla pyörimissysteemillä. Tästä puhelimesta olen kyllä pitänyt, olen käyttänyt sitä paljon musiikin kuunteluun.

Kameralla saa kohtuuhyviä kuvia, megapikseleitä on 3.2. Itse en ole sitä mieltä, että kamera kännykässä on täysin turha, sillä kuljetan harvoin kameraa mukanani, mutta kännykkä on taas melkein koko ajan matkassa. Välillä sattuu odottamattomia juttuja, mihin ei ole valmistautunut, ja ne olisi kiva saada kuvatuksi.

Ensimmäinen ja tämän nykyisen lisäksi ainoa kännykkäni oli myös Samsung, mallia en muista, mutta sellainen simpukka se joka tapauksessa oli. Siitä en kyllä tykännyt, siinä oli paljon kirjoitusvirheitä, ei sisältänyt normaaleja toimintoja, ei esim. säästänyt lähetettyjä viestejä jne.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaLainaus käyttäjältä: DJ RelaEnsimmäistä kännykkääni en muista mikä oli mutta sen jälkeen käytin vuoden Nokian 2626 kännyä ( en suosittele kyseistä kännykkää )
Mitä, mitä mitä, mitä!? Minulla on kyseinen kännykkä, joka on mielestäni peruspuhelimeksi todella hyvä. Siis peruspuhelimella tarkoitan sitä, että siinä ei ole turhia härpäkkeitä kuten kameraa sun muita. Kännykkä on tarkoitettu soittamiseen ja tekstaamiseen!

No tuossa 2626:sa ei ole niitä ominaisuuksia mitä minä haluan kännyyni.(esim. Bluetooth ja MP3-soitin) Ei minulla muuten kauheesti ole valittamista siihen kuin se että siinä on niin vähän ominaisuuksia. ;)
DJ Kela
Mun eka kännykkä oli Nokia 7250.Nyt mulla on Nokia 2610.
Salwer1st/
Heh heh, minulla on Nokia 1101, jossa ei ole mitään ominaisuuksia kuin soitto ja tekstari, ei edes värinäyttöä, ja osa valittaa älypuhelimista :D . Jos minulla olisi sellainen, en todellakaan valittaisi. Nokia 1101-känny on siis ensimmäiseni, on ollut jo useita vuosia käytössä, alkaa kyllä jo vähän reistailla (esim. näppäimistö irtoilee), joten uusi kännykkä lienee lähiaikoina tulossa. Varmaan halpis-kamaa sekin, mutta toiveena olisi sellainen, että siinä olisi edes värinäyttö ja sillä voisi kuunnella sellaista musiikkia, joka ei ole vain tyylin piippipi piippiip pippip pii.

Edit: Katselin vähän kuvia teidän muiden kännyköistänne ja kyllä kateelliseksi tulin O:-). Oli sen verran luxuksen näköisiä kännyköitä kaikilla.
djlordi
Itselläni on Nokia 6630 (Music edition). Hyvin on toiminut, ja muistikortinkin olen ostanut (1 gigan). Pelejä on joskus ollut itselläni yli 50, mutta nyt vain 6, kun olen poistanut huonot. Ensimmäinen kännykkäni oli Sony Ericsson Z520i. Uuden kännykän ostan ehkä ensi vuonna.
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Heh heh, minulla on Nokia 1101, jossa ei ole mitään ominaisuuksia kuin soitto ja tekstari, ei edes värinäyttöä...
Et ole yksin. Minulla on sama känny, ollut 4 vuotta. Mutta ei se ominaisuuksien puute ei nyt niin hirveesti haittaa.
Kamera, kunnon melodiset äänet ja värinäyttö olisivat kyllä poikaa, tosiaan.
Karhula
Nyt mulla on neljäs kännykkä, Samsungin SGH-Z300. Erinomainen kännykkä ollut, kun on tarpeelliset toiminnot (Bluetooth, MP3-soitin ja muistikortin paikka). Hinta oli siinä neljänsadan kieppeillä, mutta voitin (tai oikeastaan äitini voitti) kännykän eräänlaisissa arpajaisissa. ;D
Toke
Minulla on nykyään Nokian 6070. Se on peruspuhelin, jossa on (huono) kamera ja jotain muutakin ekstraa. Mutta ei kuitenkaan mp3:a tms. Aiemmin minulla on ollut Nokia 1100 ja hetken ajan myös Nokia 1600. Nokiaan luotan, muun merkkistä kännykkää en ole ajatellut hankkia. Voisi tietysti joskus kokeilla... :)
Ape
Minulla on tällä hetkellä Samsung B2700.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: TokeMinulla on nykyään Nokian 6070. Se on peruspuhelin, jossa on (huono) kamera ja jotain muutakin ekstraa. Mutta ei kuitenkaan mp3:a tms. Aiemmin minulla on ollut Nokia 1100 ja hetken ajan myös Nokia 1600. Nokiaan luotan, muun merkkistä kännykkää en ole ajatellut hankkia. Voisi tietysti joskus kokeilla... :)
Juu... Noissa perus puhelimissa on useimmiten no sanotaan nyt huono kamera. Isoveljeni osti ennen joulua uuden kännyn. En muista tyyppiä mutta en ole koskaan nähnyt niin hyvää kameraa kännykässä. Muistaakseni 5.0 megapixelin kamera kännys. ;D
Padi
Minulla on kaksi vuotta vanha Nokia 5300 (express music) jossa on m.m. 1,3 mp kamera (ihan turha varuste kännykässä tuo kamera), kahden gigan muistikortti ja se on harmaa/valkoinen. se on minun neljäs Nokia, nuo kolme ensimmäistä olivat mun isäni vanhoja työpuhelimia. Itse en ymmärrä miksi Suomalaiset ostavat mitään muuta kuin Nokiaa, pitäähän suomalaista tukea :-P . Ongelmia minun puhelimessa ei ole ollut rikkinäistä kaiutinta lukuunottamatta. Lisäksi sen ruutu on mennyt rikki kun "kaverini" heitti reppuni fudispöydän päälle, aika kallis remontti siitä tuli mutta onneksi en joutunut maksumieheksi.
Dewey
Nokia 3510i
Nokia 1600
Nokia N73 - nykyinen

N73 oli tässä vähän aikaa sitten korjuulla. Sen aikaa oli 1100. Tuli aika kalliiksi, 80e, mutta eipä tuo mikään halpa puhelin ollutkaan. :)
Frodo
Minulla tuollainen Nokia 5310 XpressMusic, jossa siis 2 megapixelin kamera ja valmiina 2 gigan muistikortti.
Puhelimen väri on kokomusta. Itse kuvan otto tämän puhelimen kameralla on oikein hyvä, saa tarkkoja otoksia, mutta videokuvaus on aivan kamala. Äitinikin kännykässä, joka on sellainen halpa Nokian simpukka, on parempi videokuvaus, vaikka kamera onkin huonompi...

Puhelimessani on ilmennyt jo pieniä rikkoutumisia:

Ensimmäiseksi huomasin yhtenä päivänä, että ulkoisten musiikkinäppäinten kappaleenvaihto -nappula ei mennyt pohjaan.
Sen jälkeen siitä oli taskussa paukahtanut näytön muoviin halkeama. Tosin näyttö toimii hyvin, lukuunottamatta sitä halkeamaa...
Nyt huomasin tällä viikolla, että puhelimeni värinähälytys ei toimi ollenkaan...

Korjauksesta voisi tulla kallista...
Nuno
Minulla on Nokia 5300 Expres music. Sellainen vaalea, jossa on pinkki paksu "raita". :D Se on ihan hyvä. Kännykkä on n. vuoden vanha. Se on minun kolmas kännykkäni.

Mutta on se ollut jo monta kertaa rikki. Käytettiin korjaamolla kun muistikortti meni rikki, siinä meni sitten hyvät kuvat. :( Keväällä koulussa ei äänetön toiminut, pari kertaa soi samalla tunnillakin. Äänetön ei toimi vieläkään.
Nyt siinä on taas yksi vika: Muistikortille ei voi tehdä uutta kansiota, jolloin se kamerakaan ei tee kansiota kuville, eikä voi ottaa kuvia, kohta kokeilen tehdä kansion tietokoneen avulla (olen ottanut muistikortin, akun ja kortin pois ja puhdistanut ne, mutta se ei ole auttanut). Ja bluetoohtillakaan ei voi lähettää musiikkia. :( Ei myöskään infrapunalla.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6