Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Matkapuhelimet

(81 viestiä)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: NunoMinulla on Nokia 5300 Expres music. Sellainen vaalea, jossa on pinkki paksu "raita". :D Se on ihan hyvä. Kännykkä on n. vuoden vanha. Se on minun kolmas kännykkäni.

Mutta on se ollut jo monta kertaa rikki. Käytettiin korjaamolla kun muistikortti meni rikki, siinä meni sitten hyvät kuvat. :( Keväällä koulussa ei äänetön toiminut, pari kertaa soi samalla tunnillakin. Äänetön ei toimi vieläkään.
Nyt siinä on taas yksi vika: Muistikortille ei voi tehdä uutta kansiota, jolloin se kamerakaan ei tee kansiota kuville, eikä voi ottaa kuvia, kohta kokeilen tehdä kansion tietokoneen avulla (olen ottanut muistikortin, akun ja kortin pois ja puhdistanut ne, mutta se ei ole auttanut). Ja bluetoohtillakaan ei voi lähettää musiikkia. :( Ei myöskään infrapunalla.

Onkos nuo Nokian omat kuoret vai tarvike kuoret? Ihmeellisen värinen kyllä. Alkaa kohtapuoliin tylsistyyn N70 kännyyn kun haluaisin kännykkään Wlanin mutkun ei ole kännyssäni. :( :'( Seuraava kännykkäni on selvästikkin N-sarjaa myös. Ehkä N73 tai N80
squid
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaEhkä N73 tai N80
Taitaa olla noin kolme vuotta vanhoja mallei. Näinköhän enää kaupoista löytyy, tuskin ainakaan uutena.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: squidLainaus käyttäjältä: DJ RelaEhkä N73 tai N80
Taitaa olla noin kolme vuotta vanhoja mallei. Näinköhän enää kaupoista löytyy, tuskin ainakaan uutena.

N73 ainakin myytiin jossain vaiheessa mutta en tiedä että enään. Nyttenhän N83kin on käsittääkseni pois markkinoilta. Ostan kuitenkin seuraavaksi kännyksi N-sarjan puhelimen. ;)
Dewey
Minulla on juurikin tuo N73, tosin se on mennyt ihan sekaisin että pitäisi kai ostaa kohtapuoliin uusi. :-/ Olisi kiva saada tuo uusi N97 tai Sitten iPhone... tosin kummatkin ovat aika kalliita. Ja kyllä sitä N73:a saa vielä. Ja paljon halvemmalla verrattuna millä hinnalla ostin sen itse.
Nuno
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaOnkos nuo Nokian omat kuoret vai tarvike kuoret? Ihmeellisen värinen kyllä.
Nokian kuoret, ostin sen kännykän juuri tuollaisilla kuorilla. Eri värejä oli aika monta: Kokonaan musta, valkoinen ja punainen raita (aika yleinen), valkoinen ja tumman harmaa raita ja sitten oli vielä tuo valkoinen ja pinkki raita. :D
The Aku Man
Minulla on ollut kaksi N-sarjan puhelinta. ( n70 ja n80) N70 sekosi , mutta toimii jotenkuten vielä. N80 taas hajosi takuun loputtua. Molemmat mallit ovat jo n4 vuotta vanhoja. Nyt suunittelin ostavan kosketusnäytöllisen puhelimen, kenelläkään kokemuksia?
Mac Ducky
Kuten jo offissa aikanaan sanoin niin entinen 5310 meni rikki. Palvelihan se ihan rahansa edestä, sillä ei siitä ole mitään pahaa sanottavaa. Kerta kaikkiaan erittäin hyvä luuri.

Tilasin jo Nokian 6500 slide mallin, ja se kerkesikin jo tulla. Jostakin syystä, kuitenkin kamera ei toiminut. Ei muuta, kuin lähetys Nokialle, ja rahat takaisin tilille. Taisi olla viimeinen Nokia minun osaltani vähään aikaan. Olen aina suosinut suomalaisia tuotteita (Tosin osa Nokian kännyköistä on kyllä tehty Unkarissa) ja merkkejä, mutta nyt kyllä siirryn Sony Ericssoniin. Ovat paljon laadukkaampia ja siihen nähden edullisempiakin, kuin Nokian kapulat. Olenkin katsellut C510:ia, mikä vaikuttaa erittäin hyvältä puhelimelta.

// Lainaus käyttäjältä: AnacondaAikamoista yleistystä. Itselläni ovat kyllä Nokialaiset kestäneet hyvin. 6630 palveli yli kolme vuotta ja E71 on ollut nyt pitkälti yli vuoden käytössä ongelmitta. Kohta sitten tulee uutta E71:n tilalle. Pikkuveljelläni on mennyt tänä vuonna kaksi tai kolme Nokian kännykkää rikki. Molemmat ovat pimahtaneet ihan itsestään, joten ei ole jäänyt kovinkaan hyvä fiilis. Ei minulla ole nytkään mitään Nokiaa vastaan, mutta onhan sitä mukava vaihtaa välillä myös merkkiä.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyOlen aina suosinut suomalaisia tuotteita (Tosin osa Nokian kännyköistä on kyllä tehty Unkarissa)
Unkarissa, Romaniassa jne. Ja tuodaan noita Suomeen myyntiin Kiinan tehtailtakin.

Lainaus käyttäjältä: Mac Duckynyt kyllä siirryn Sony Ericssoniin. Ovat paljon laadukkaampia ja siihen nähden edullisempiakin, kuin Nokian kapulat.
Aikamoista yleistystä. Itselläni ovat kyllä Nokialaiset kestäneet hyvin. 6630 palveli yli kolme vuotta ja E71 on ollut nyt pitkälti yli vuoden käytössä ongelmitta. Kohta sitten tulee uutta E71:n tilalle.
Niketin
Eka käntsykkäni oli joku vanha huono surkea Nokian ykkösellä alkava. Tarkkaan en mallia muista. Joka tapauksessa akku kesti täyteen ladattuna kolme tuntia, minkä takia piti hankkia uusi.
Seuraavaksi sain värinäytöllisen 6020:n joskus 2006. Se palveli noin kaks vuotta, kunnes se hajos ulkona sateessa. Sit mulle hankittiin toinen samanlainen. Tämä puhelin on vieläkin käytössä. Pian vois alkaa ruinaamaan uutta...
Mac Ducky
Noniin, nykyään on käytössä juuri aiemmin mainitsemani Sony Ericssonin C510. Erittäin hyvä kapula. Mediaa selatessa on mukavasti näytönkääntö -ominaisuus ja kamerakin on todella hyvä ja tarkka. 3,2 megapikselin kamerasta löytyy muun muassa Smile Shutter, eli kamera ottaa kuvan, kun kuvassa oleva hymyilee. Lisäksi takana kameraa suojaa kätevä "läppä". Hintaan nähden, yllätyin erittäin positiivisesti. Eivätkä nuo Ericssonitkaan paljoa Nokian kapuloista eroa, paitsi tietenkin siinä, ettei niistä löydy Nokia Tunea. :D Suosittelen lämpimästä, jos haluaa halvan, mutta samalla myös erittäin käytännöllisen ja ominaisuuksiltaan hyvän kännykän.
Anaconda
Nyt käytössä Nokia N900. Erittäin loistava laite. Ei tule Symbiania ikävä. Tämä viesti on kirjoitettu N900:lla, piti tulla tätäkin kokeilemaan. :)
squid
puhumattakaan että tulisi ikävä jotain applen melkein puhelimeksi kelpaavaa. Eikös tämä ole vähän muuten väärä aihe puhua N900:sta, kyseessä kun taitaa Nokian määritelmän mukaan olla mobiilitietokone.
Ja niin, minäkin olen moisen masiinan hommannut, sain jopa vuorokauden ennen Anacondaa ;D
Pikku-IinesAnkka
Ensimmäinen kännykkäni oli nokia 2600 ja se palveli minua tämän vuoden kesään asti. Nyt minulla on Nokia 5310 Xpress music. Vanhassa 2600 ei ollut mitään vikaa, mutta halusin uuden jossa on mp3-soitin.

Lainaus käyttäjältä: The Aku Mansuunittelin kyl myydä sen joskus ja ostaa jonkun pienen pienen pikkuruisen kännykän.

Luftansalla bisnesluokassa myytävä puhelin neoi on leveydeltään noin 4 senttiä jä pituudeltaan noin 6-5 senttiä.
Se on aika pieni... Harmi että kännykän eteen pitäisi ostaa kallis matka.

//Tuplapostin yhdistäminen ja päivän jäähy sääntöjen rikkomisen vuoksi varoituksesta huolimatta! -July
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: AnacondaNyt käytössä Nokia N900. Erittäin loistava laite. Ei tule Symbiania ikävä. Tämä viesti on kirjoitettu N900:lla, piti tulla tätäkin kokeilemaan. :)
Terve taas pitkästä aikaa kaikki Ankkislaiset... Tuli pari kysymystä mieleen tuosta N900:sta. Miten tuo kosketusnäyttö toimii mielestäsi ( toteutettu resistiivisesti) eli onko tarpeeksi herkkä? Itse en osta Nokiaa juuri tuon kosketusnäytön takia, jota täytyy tökkiä tosin tuota N900:sen näyttöä on kehuttu herkkyydestä. Mahtuuko tuo taskuun kun näyttää kokoa olevan runsaasti (n18-20mm paksu)? Mitä olen katsonut videoita Maemosta on vaikuttanut erittäin hyvältä ja käyttökelpoiselta. Itse ostan Androidilla varustetun Samsung Galaxy Spica, jossa 3,2 tuuman näyttö yms.
Hyvää joulunodotusta kaikille!
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManMiten tuo kosketusnäyttö toimii mielestäsi ( toteutettu resistiivisesti) eli onko tarpeeksi herkkä? Itse en osta Nokiaa juuri tuon kosketusnäytön takia, jota täytyy tökkiä tosin tuota N900:sen näyttöä on kehuttu herkkyydestä. Mahtuuko tuo taskuun kun näyttää kokoa olevan runsaasti (n18-20mm paksu)?
Kyllä tuo näyttö on hyvin herkkä N900:ssa. Itselläni on tässä nyt iPod touch testattavana, eikä kovin isoa eroa herkkyydessä tuon eduksi ole. Nokia siirtynee kuitenkin tulevissa Maemo-laitteissa käyttämään kapasitiivisia näyttöjä. Resistiiviset jäävät halpismalleihin.

Helposti mahtuu taskuun, tämähän on suunnilleen samankokoinen kuin E71, paksuutta vain vähän lisää. Ja itseasiassa melkein täsmälleen samat mitat kuin aiemmin käyttämässäni Nokia 6630:ssa, paksuutta siis 18mm.

Ihan kivasti viriteltävissäkin tuo laite, toisin kuin vaikkapa iPhone.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6