Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Matkapuhelimet

(81 viestiä)
DJ Dream
Itselläni on tuommoinen Xpressmusic numeroita siitä en muista ;D
Väri on musta/sininen. Aika toimiva puhelin on ollut, äitiltä sain äitillä ol lähes vuoden. Itsellänikin kohta vuosi täyttyy. Ihan hyvä äänentoisto ja kamerakin toimii tarpeeksi hyvin, kamerahan on siis 2.0 megapixelia. Joka riittää minulle oikein hyvin :) Akkukin kestää tarpeen verran.

Eikös tuosta jonkinlaisen kuvan saa suunniteltua mielessä.
AlphAlien
Valko-sininen Nokia 5700 löytyy taskusta. Maksoi uutena vuonna 2007 noin 100€. VGA-kamera, Radio, Ääänitys ja muita yksinkertaisia/hyödyttömiä ominaisuuksia löytyy. Tällä hetkellä olen lopen kyllästynyt luuriini, ja miltei toivon, että mokoma tusinakapula menisi rikki. Uuden puhelimen siis haluaisin ostaa, mutta en itsekään tiedä milloin :)
Tepsutin
Oooh, matkapuhelimia minulla on ollut vaikka millä mitalla tämän hetkinen puhelimeni kuitenkin Samsung Star S5230 kosketusnäyttöpuhelin jonka sain syntymäpäivälahjaksi viime vuonna ei mikään kummallinen, mutta ei mitään moittimistakaan ole vielä ollut. Tippunut varmaan miljoona kertaa koulun lattialle ja toimii yhä... ;-)
Eli siis yllättävän kestävä kosketusnäytöksi... kai
Itse pidän oikeastaan aika paljon puhelimeen mahtuu jonkin verran musiikkia ja sun muuta. :-)
odo98
Vuonna 2007 sain ensimmäisen puhelimen. Se oli Nokia 3110 classic. Oiken hyvä peruspuhelin ja varsinkin kamerasta olin innostunut.

Sitten (En muista minä vuonna.) iskä päätti vaihtaa puhelinta. Sainkin sitten iskän vanhan Nokia N73:n. Se oli alussa todella hyvä puhelin, mutta kun sovelluksia, musiikkia, kuvia, videoita ja ikää alkoi kertymään alkoi hirveä bugitus.

Tänä vuonna iskä suuttui N97 mini CWM:n bugitukseen hän antoi sen minulle. Minun käytössäni tämä puhelin bugittaa todella vähän. Tälläkin hetkellä selailen Ankkista puhelimellani.
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: odo98Tälläkin hetkellä selailen Ankkista puhelimellani
Höh, itse en pääse puhelimellani nettiin, kun ei siihen liittymään kuulunut internettiä. Olisin sen mieluusti ottanut, sen internet-mahdollisuuden, vaan vanhemmat ehtivätkin ensin sanomaan siellä puhelinkaupassa ettei nettiyhteyttä siihen liittymään.

Puhelimessani on sentään radio, joskin sekin toimii vain kuulokkeilla. Puhelimestani löytyy kahden megapixelin kamera ja videokamera, en tosin tiedä sen tarkkuutta, hieman epätarkkahan se on, ja kaikennäköistä muutakin puhelimesta löytyy.

Onko muuten totta että nykyään on älypuhelimia joilla ei enää pysty soittamaan? :-O Voiko sellaista enää puhelimeksi sanoakaan?
odo98
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväOnko muuten totta että nykyään on älypuhelimia joilla ei enää pysty soittamaan? :-O Voiko sellaista enää puhelimeksi sanoakaan?
Ei ne puhelimia olekkaan. Niitä sanotaan yleensä kämmentietokoneiksi.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6