Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Kirjoittaja

Aihe: Nyt soi

(265 viestiä)
Vaari
Tällä hetkellä pöntöistä erottuu The F-Upsin Lazy Generation, perushyvää punkkia muutaman vuoden takaisen Burnout 3:n soundtrackilta.

Näillä sekunneilla vaihtuu F-Zero X:n Big Blue-tunnariin, BM ainakin ymmärtää tällaisen musiikin päälle. ;) Kunnon ysärielektrotykitystä, meikäläinen tykkää.
Henna_Duck
Nytpä näyttäisi koneelta soivan "Metro Station - Shake it". Sinänsä ihan hyvä kappale, vaikka hieman lyhyt. Wii, poikabändi! :D Kohta vaihtuu kappaleeseen "Sean Kingston - Fire Burning". Mielestäni parempi, mitä Metro Station.(:

Henna
July
Ko ei tänään päässyt keikalle, niin Seminaarimäen mieslaulajat - Taina..

Ja vaihtui näköjään juuri. Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time to Say Goodbye
Nyyh. Vähän tällainen ilta taas. Seuraavaksi vielä Montserrat Caballé - Hijo de la Luna.
_wonderlust_
Jojo3:n suosittelemat Opethin biisit on tullut kuunneltua useampaankin kertaan, varsin toimivia kipaleita molemmat.

Keskiviikkoisen keikan takia en ole kuunnellut nyt kuin Mansonia. The Beautiful People pyörii parhaillaan, aina yhtä hyvä. We're From America toimi yllättävän hyvin livenä, en aiemmin tajunnut, että se on niinkin hyvä biisi. Sitäkin on pitänyt kuunnella useampia kertoja tänä iltana. Havaitsin myös Coma Blackin ihanuuden taas uudelleen<3
Vince Ankka
Franz Ferdinandin "Come On Home" soi nyt koneelta. Tää on hienoa Indie Rockia, heidän musiikissaan on kivat melodiat.
Laulajalla on hieno ääni, josta pidän erityisesti. Se ei ole mitään kamalaa ärjymistä, örinää eikä kimittävää vinkumista.
Kitaristikin osaa tässä hommansa, mies soittaa kitaraa hienosti... tai oikeastaan koko bändi on mainio.

(Veikkaan, että täällä tykätään kunnon perusteluista ja mielipiteistä. Siinä nyt olis jotain).
Mac Ducky
Pistetäämpäs nyt vielä kerran kuunteluun Rammsteinin Liebe Ist Fur Alle Da -(al)pummi.

Ei välttämättä ole yhtä hyvä albumi, kuin pari edellistä läpyskää. Silti levyltä löytyy ihan hyviäkin biisejä, kuten Rammlied, Pussy ( ;D ), Liebe Ist Fur Alle Da ja Waidmanns Heilkin on ihan kelpo kipale. Pussy biisistäkin olen oppinut pitämään, pääasiassa hienojen sanoitusten ansiosta. :D Rammstein onkin saanut jotenkin sotkettua biisin mukaan bratwurstinkin. Till Lindemanninkin huono enklantikin sopii loistavasti kipaleeseen. Rammliedissä taas kohtaavat voimakkaat ja mahtavat bassot sekä Lindemannin jylhä ja mahtipontinen ääni. Kokonaisuutena ihan hyvä ja kuunneltava albumi.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyRammstein onkin saanut jotenkin sotkettua biisin mukaan bratwurstinkin.Jaa Bratwurst se olikin, ihmettelin kun biisin nimi on sensuroitu alkukirjainta lukuunottamatta levyn takakannessa. :D

Tällä hetkellä soi F-Zero X Expansion kitin bonusradan, MK 64:stä peräisin olevan Rainbow Roadin, tunnari. Hieno klassikkosovitus vanhasta legendasta. Kohta vaihtuu Pennywisen Competition Songiin, menevää punkkia ja tuo mukavasti mieleen SSX On Tourin.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: VaariLainaus käyttäjältä: Mac DuckyRammstein onkin saanut jotenkin sotkettua biisin mukaan bratwurstinkin.Jaa Bratwurst se olikin, ihmettelin kun biisin nimi on sensuroitu alkukirjainta lukuunottamatta levyn takakannessa. :D Ei, ei, tarkoitin siis, että Pussy biisissä mainitaan myös pariin otteeseen bratwursti. ;D

B******** -biisin nimi ilman sensurointia on Bückstabü. Bändi on kertonut, ettei sanalla ole varsinaisesti mitään selitystä, vaan kuuntelija saa itse päättää, mitä se nyt tarkoittaakin. (Aika omaperäistä)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyEi, ei, tarkoitin siis, että Pussy biisissä mainitaan myös pariin otteeseen bratwursti. ;DNäin alkuun ymmärsinkin, mutta laskeskelin tässä kirjainten määrää ja sattuivat sopimaan. :D

Lainaus:B******** -biisin nimi ilman sensurointia on Bückstabü. Bändi on kertonut, ettei sanalla ole varsinaisesti mitään selitystä, vaan kuuntelija saa itse päättää, mitä se nyt tarkoittaakin. (Aika omaperäistä)Eli perus Rammsteinia, aina hävyttömyydet mielessä. :) Jotenkin kuulostaa sanayhdistelmältä jota on sitten sovellettu kokonaan uudeksi, esim. tuosta alusta tulee mieleen englanninkielen sana "buck" ja kuulostaapa saksan savusillikin kumman tutulta.

Nyt soi: F-Zero GX - Mrs. Arrow
Tykkään pelimusiikista, ja tämä on itse asiassa jo "oikeata" musiikkia, sellaista syntikka-kitara-poprockia laulun kera.
Tom ankka
Ny pelittää iha Youtubesta käsin Korpiklaani - Juodaan viinaa. Hyvä biisi muuten, suosittelen kuuntelemaan (:
July
Lainaus käyttäjältä: Tom ankkaNy pelittää iha Youtubesta käsin Korpiklaani - Juodaan viinaa. Hyvä biisi muuten, suosittelen kuuntelemaan (:
Kiitos vaan, soi päässä pari viikkoa sitten. Tein työtä käskettyä. :'D Woops, kai sitä ylläpitäjäkin voi kerran offata?
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: Tom ankkaKorpiklaani - Juodaan viinaa
Ettei vaan olis lainattu Hectorilta ;) sillä nimittäin on tuon niminen kappale. Hectorin viisujen ystävänä olen törmännyt tuon nimiseen kappaleesee.

Itselläni soi nyt YUP - Porvariston hillitty charmi, joka on yksi suosikkibiiseistä kyseiseltä bändiltä. Iloinen, letkeä, rokkaava ja hauska menobiisi, suosittelen kaikille.
July
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaEttei vaan olis lainattu Hectorilta ;) sillä nimittäin on tuon niminen kappale. Hectorin viisujen ystävänä olen törmännyt tuon nimiseen kappaleesee.
Oikeassa olet, Korpiklaani on "hieman" molestoinut Hectorin versiota.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaItselläni soi nyt YUP - Porvariston hillitty charmi, joka on yksi suosikkibiiseistä kyseiseltä bändiltä. Iloinen, letkeä, rokkaava ja hauska menobiisi, suosittelen kaikille.
Ihanaa! Vihdoinkin joku toinen vannotutunut YUP-fani! Mitäs pidät bändin muista kipaleista? Oletko kuullut Meitä odotellaan mullan alla? Ipodistani löytyy kolme albumia heiltä. Lemppariyhtyeeni!
Vaari
Lainaus käyttäjältä: BomberOletko kuullut Meitä odotellaan mullan alla?
Ei herranen aika, olen missannut koko YUP:n, mutta tämän biisin olen toki kuullut! Taisi olla Suomipoppi jolta aikanaan kuulin, autoon kun ei aina muista ottaa omaa musiikkia... Menevä rallatus, ja sanatkin ovat sopivan häröt. :D

Nyt soi: Lauri Tähkä - Rakasta mua. Juu, joutuubista laitoin Tänään ei huomista murehdita -levyn pyörimään. Parhaat biisit ovat ehdottomasti tämä, Kylkeen kyhnytä ja Maailman tyrskyt. Sanoitukset ovat Tähkällä olleet aina jotain todella kahelia, mutta ehkä se onkin menevyyden ja erilaisuuden ohella yksi syy miksi tämä uppoaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18