Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Kirjoittaja

Aihe: Nyt soi

(265 viestiä)
Frodo
Nyt soi kuulokkeista uusimman Finntroll albumin kappale numero 7, Galgasång, elikkäs suomeksi se olisi kutakuinkin Hirsipuulaulu tai Hirttolaulu.

Nifelvind albumin rauhallisin kappale, joka on suurimmaksi osaksi akustinen. Hyvinhän Verthiltä kulkee normilaulaminekin örinän ohella.

Seuraavaksi alkaakin Dire Straitsin Sultans of Swing, joka on kyllä aika legendaarinen kappale. Todella hyvä kappale, Mark osaa soittaa kitaraa erittäin, erittäin mojovasti!
Vince Ankka
Popedan "Kersantti Karoliina" soi nyt... Wau! Tässä on kyllä mahtava musiikki ja meininki. Ja Pate Mustajärven äänikin on aika upee. Tää onkin mun ykkössuosikkini tältä manserokin edustajalta, siihen ei meinaa kyllästyä millään. "Pyydän Elisabeth rehn, kun naiseni on kapiainen" on hauska kohta kertosäkeessä.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaPopedan "Kersantti Karoliina" soi nyt... Wau! Tässä on kyllä mahtava musiikki ja meininki. Ja Pate Mustajärven äänikin on aika upee. Tää onkin mun ykkössuosikkini tältä manserokin edustajalta, siihen ei meinaa kyllästyä millään. "Pyydän Elisabeth rehn, kun naiseni on kapiainen" on hauska kohta kertosäkeessä.Onhan tuo ihan jees kipale, vaikka kertsi meneekin muistaakseni "Syytän sua Elisabeth..." :D Popeda on legenda, mutta tämän ohi menee ainakin nyt soiva 50 centtiä. Hieno biisi, kuuluu bändin top 5:een omasta mielestäni.

Näemmä ehti juuri vaihtua takaisin teknoon... Kevin Stomperin L.I.S.I. Sanovat tätä persoonattomaksi ja ei-musiikiksi, mutta joskus on hyvä kuunnella jotain muutakin, eikö vain?
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: VaariOnhan tuo ihan jees kipale, vaikka kertsi meneekin muistaakseni "Syytän sua Elisabeth..." :D Popeda on legenda, mutta tämän ohi menee ainakin nyt soiva 50 centtiä. Hieno biisi, kuuluu bändin top 5:een omasta mielestäni.
Damn! Taas mä kuulin väärin. >:( Onkohan mun korvat ruosteessa. No vika saattaa olla äänittäjissä, kun Paten ääni hautautuu melkein musiikin sekaan. Millä levyllä se 50 centtiä on? mulla oli joskus lainassa Pelkkää -tupla eikä siinä muistaakseni ollut kyseistä biisiä. Tai jos oli niin muistinikin on ruosteessa. ^^

Nyt soi Nightwishin "Stargazers", joka mielestäni on yksi heidän parhaistaan. Siis... Tarjan ääni on musiikkia korvilleni, olisivat pojat saaneet pitää hänet porukassa. Tätä bändiä ei mielestäni "örinä-Lordi" hakkaa. ;) 8-)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaMillä levyllä se 50 centtiä on? mulla oli joskus lainassa Pelkkää -tupla eikä siinä muistaakseni ollut kyseistä biisiä. Tai jos oli niin muistinikin on ruosteessa. ^^Jos tarkoitat Pelkkää juhlaa -tuplaa, niin siitä löytyy ainakin, satun omistamaan vain sen. :D Tohtori Mustajärvi on myös hubaa, pelaa samalla SSB: Meleetä Dr. Mariolla. ;D

Lainaus:Nyt soi Nightwishin "Stargazers", joka mielestäni on yksi heidän parhaistaan. Siis... Tarjan ääni on musiikkia korvilleni, olisivat pojat saaneet pitää hänet porukassa.Pidän itsekin, ja näitä nopeampia biisejä löytyy ainoalta omistamaltani Highest Hopesilta melko paljon. Tarjan mentyä en ole muutamaa instrumetaalina menevää kipaletta lukuun ottamatta enää jaksanut, Anette teki tästä jotain ihan muuta kuin olisi pitänyt, tykkäsin vanhassa juuri siitä uniikista tyylistä. Tarjan lähtö tosin oli melko selvä tapahtuneen jälkeen, vaikka paljon harmittaakin.

Nyt soi sitten Empyre Onen Dangerous, Topless-remixinä. Jotenkin pidän tämän laulusta. Vaikka solistista ei tahdokaan ottaa selvää onko kyseessä parikymppinen naikkonen vaiko yläasteikäinen pojankloppi murrosvaiheessa, osaa se ainakin ääntään käyttää ihan kivasti ottaen huomioon tyylin. Sanatkin ovat kivat, ja musiikki sopivan kevyttä teknoksi.
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaLainaus käyttäjältä: VaariNyt soi Nightwishin "Stargazers"
Olisin sanonut juuri samaa, tosin ko. kipale loppui juuri äsken :D Mutta nyt sitten vaihtui, Nightwish - Sacrament of wilderness onpi meneillään nyt, tässä on Oceanborn soimassa parhaillaan. Ja tästä voisin sanoa oikeastaan täysin samaa kuin Vince sanoi Stargazers -biisistä: kuuluu bändin parhaimmistoon (johon minun listallani kuuluu myös noin 20 muuta kappaletta.. :) ).
Frodo
Nyt kuulokkeista soipi, Wintersun - Winter Madness. On se Jari Mäenpää, Ensiferumin ex-laulajakitaristi kyllä aika kova poika soittamaan. Tässä kappaleessa aivan mahtava kitarasoolo, ja muutenkin hyvää meininkiä. Tyylilaji on Jarin mukaan "Majestic Metal":D
Mac Ducky
Now playing: Turmion Kätilöt - Stormbringer
Kätilöiden cover-versio Deep Purplen yhdestä legendaarisimmasta kappaleesta. Purplen versiota en ole kuullut montaa kertaa, mutta uskaltaisin väittää, että tämä on paljon parempi. Hyvin ovat onnistuneet tekemään kappaleesta entistä industrialmaisemman ja kovemman. Basso tärkeässä roolissa ja hyvin on siinäkin onnistuttu. Hietalan Marcokin vetää vierailevana laulajana hyvin omat lauluosuutensa.

Next (tai oikeastaan soi jo nyt): Verjnuarmu - Kurjuuvven valssi
Savolaesta metallia parahaimmillan. Tosin en kyllä tiedä mitään, muita savoksi laulavia yhtyeitä, ellei paria Kätilöiden kappaletta lasketa. Laulu on mukavan omalaatuista ja muutenkin Kurjuuvven valssin soundi on muutenkin hyvä. Odotellessa sitä Verinaarmun tulevaa sinkkubiisiä.
Anonymous
Nyt soi: Loituma Ievan Polkka
Suomalaisklassikko.

Seuraavaksi: Oletettavasti Ryssien versio tästä.
Nuno
Nyt soi jo kolmatta kertaa peräjälkeen Anna Abreu - Letting me go
Tajusin vasta eilen miten ihana tämä laulu on. Jotenkin surullinen tuo yksi kohta kertosäkeestä, ihana. :)

Seuraavaksi tulee ehkä Hannah Montana - You'll always find your way back home. Kertosäe on tosi hyvä.
Aku Vankka
Dragonland - Starfall
En kyllä muista milloin viimeksi olisin jonkin näin energisen biisin kuullut. Power metalia parhaimmillaan, kaikki melodiat sunmuut on kohdallaan. Ja löytyipä samalla uusi bändi kuunneltavaksi, meinaan vaikuttavat nää muutkin kappaleet varsin erinomaisilta.
Viiru
Äsken taustamusiikkina toimi Pidä huolta Pave Maijaselta. Laulun sanoma ja meininki on aika jees, riimit ovat ehkä hiukan kömpelön kuuloisia joissakin kohdissa, mutta hyvä kipale kuitenkin, kertosäe jää pyörimään päähän pitkäksi aikaa. :D

Nyt soi Avril Lavignen Keep Holding On. Vaikka Sk8er Boi'nkin tyyliset kappaleet menevät, herkemmissä lauluissa Avrilin ääni pääsee mielestäni parhaiten oikeuksiinsa. Yksi suosikkibiisejäni kyseiseltä laulajattarelta siis.
Vince Ankka
Zen Cafén "Vuokralainen"... Tää on ehdottomasti bändin parhaita ja kivoimpia biisejä, sanat ovat osuvia ja musiikki mielelle ja korville ystävällistä.
Täytyy sanoa, että Putron sanoituksen tämän kaltaisissa kappaleissa on aikas nerokasta, sillä osa heidän tyylistään on ironiaa. Ja jostain kummasta syystä myös samaistun laulun minään. ;) Mutta täytyy silti sanoa tylysti yhtye itse ei kuulu varsinaisiin suosikkeihini, vaan on osa-aikainen mielenkohottaja. :-P
Frodo
Nyt soi Ensiferum - Victory Song

Biisi on siis Ensiferumin toisiksi uusimmalta levyltä, Victory Songsilta, ja onkin yksi sen levyn parhaimmista biiseistä. Rauhallinen alku ja loppu, mutta kun kappale on niin pitkä, suurin osa siitä on sitä kunnon Ensiferum menoa. Hyvät kitarat, rummut ja laulu. Jeejee, Ensiferum ,,/
Vaari
Ihan ensteksi on kyllä todettava että Viirun musamaku on sitten yksi parhaita joihin olen törmännyt viimeisten 21 vuoden ja 16 päivän aikana. Muistuipa oikein mieliin se Avril Lavignen Girlfriendin maailman ensiesitys Burnout Dominator -pelissä. ;D Pave taasen ei edes perusteluista perusta, sehän on jo itsestään selvä suomalaisen perussivistysosa-alue kotimaisessa musiikissa.

Mutta nytpä soi jotain ihan muuta, nimittäin legendaarisen Mario Party 2 -pelin Space Landin tunnari.♥ Tämän viehätystä on vaikea perustella, se kun nojaa kovin vahvasti nostalgiaan. Onhan tämä toki mukavan mahtipontinen...

Sitä ennen tuli NRJ:ltä (Kyllä, en taaskaan muistanut ottaa levyä mukaan hoitaessani jakohommat tänä yönä toisella autolla.) AAF:n Annie are you ok. :'D Piti kuunnella aluksi Voimaa, mutta kun kanavia selaillessani tämä sattui kohdalle, jymähdin sitten sille taajuudelle. Myös iki-ihana Mike Oldfieldin Moonlight Shadow soi Voimalla alkuyöstä, kun olin vasta matkalla soluun.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18