Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Kirjoittaja

Aihe: Nyt soi

(265 viestiä)
Aku Vankka
Wintersun - Death and the healing
Hieno biisi, mukavan rauhallinenkin. En ole muita bändin kappaleita Beyond the dark sunin lisäksi vielä kuunnellut, mutta tämä oli kyllä varsin hyvä.
Frodo
Vankka, Wintersunia aika kauan jo kuunnelleena, niin kehottaisin katsastamaan piisit Battle Against Time ja Winter Madness.

Nyt minulla soi: Turisas - Battle Metal

Yksi parhista ja varmaankin tunnetuin Turisaksen kappaleista. Alku loistava torvineen, ja erityisesti kohta, jossa kitara alkaa soittamaan samaa, on mahtava! :)
Jees, Turisakselta pitäisi tänä vuonna ilmestyä uusi levy:D
Mac Ducky
Turisas - Rasputin
Aika energinen ja hauska kappale. Hyvin on myös sovitettu versio alkuperäisestä diskojumputus-versiosta. Viulu ja haitari sopivat taustalle, kuin nakutettu. Ja Frodon mainitsemaa tulevaa levyähän odotan, kuin kuuta nousevaa! ;)
SuperÄijä
Nyt tulee Alice Cooper - House of fire. Alice Cooper on kyllä hyvä! :-O
Vaari
Eric Johnsonin Cliffs of Dover. Pikkubroidin kautta tähän taannoin tutustuin, ja täytyy sanoa että hänellä on loistava mökämaku niin koneiden kuin soittimienkin ollessa kyseessä. Tässä mukavan letkeä instrumentaali upealla kitaralla ja hyvälle mielellekin se saa.

Mainitsinko jo että paikallinen Radio Voima on loistava taajuus? Kolmisen tuntia sitten matkalla töihin ei olisi sopivampaa kipaletta osannut toivoa. Vain sinä, autosi ja katulyhtyjen valaisema tie sekä tämä. 8D
Viiru
Lainaus käyttäjältä: VaariIhan ensteksi on kyllä todettava että Viirun musamaku on sitten yksi parhaita joihin olen törmännyt viimeisten 21 vuoden ja 16 päivän aikana.
Parhaita se ei taida olla, mutta varmaankin, öh, suht. koht. monipuolinen. :'D Klassisesta elektroniseen, purkkapopista punk rockiin ja niin edespäin. Jokseenkin ennakkoluulottomasti kuuntelen vähän mitä sattuu, ainakaan vielä ei ole tullut vastaan musiikkia mitä en missään nimessä voisi kuunnella... Sellaistakin tulee takuulla jossain vaiheessa löytymään, mitä luultavimmin örinämusiikin puolelta. ;D

Mutta nyt soi... Why Should I Worry! (Kyllä, kuuntelen myös Disney-musiikkia. Kyllä, rakastan sitä. <3) Voiko parempaa sanomaa ja rennompaa soundia ollakaan? :D Okei, ehkä voi, mutta tämä on silti yksi ikuisista kappalesuosikeistani. Suomiversio on minun korvaani ehdottomasti paras, Jernström rulettaa.

Nyt kun keveämmälle ja suomalaiselle tielle jäätiin, laitetaanpas soimaan vaikkapa Eppujen Polttaa. Sadan vuoden päästäkin-albumista on paljon hyviä muistoja, kerran viisituntisella automatkalla kuuntelimme nonstoppina kyseistä levyä - olin silloin kahdeksan, opin kaikki kaksitoista laulua ulkoa ja hoilasin mukana. (; Etenkin Niin kuin jää palaa ja Polttaa-biisin toisen säkeistön lyriikat jäivät jostain syystä mieleen, muistan ne vieläkin.
Mac Ducky
Tällä hetkellä pauhaa Kalmahin uusinta matskua, levyltä 12 Gauge.

Melodista death-metallia (tai swamp metal, millä nimellä nyt sitä heidän tyyliään kukin haluaakaan kutsua) paukuttavan Kalmahin uusin albumi 12 Gauge, on suomalaista death-metallia parhaimmillaan. Kalmahin musiikissa kohtaavat maan perusteellisen hyvät kitarariffit ja ns. "örinälaulu", jotka sopivat heidän muusiikkiinsa, kuin nokka naamaan.

Levyn avaa kappale nimeltä Rust Never Sleeps, mikä myös nousee yhdeksi suosikkikappaleistani koko läpyskältä. Akustisen alun jälkeen meininki yltyy agressiivisemmaksi ja on sitä samaa myös biisin loppuun saakka. Myös suosikeikseni albumilta yltävät Hook The Monster sekä levyn nimikkobiisi, 12 Gauge. 12 Gauge-kappale muistuttaa paljonkin aiemmin mainitsemaani Rust Never Sleepsiä, koska tässäkin on rauhallinen akustinen intro. Ja muutenkin näiden kahden kappaleen melodiat muistuttavat paljonkin toisiaan. Muutkin biisit ovat hyviä, sekä aika samantyylisiä.

Kalmah povasi ennen albumin julkaisua, että kyseessä olisi kovin veto kyseiseltä yhtyeeltä. Ainakaan minua he eivät pettäneet, koska 12 Gauge on ehdottomasti kovimpia Kalmahin julkaisuja!
MeRakastammeAnkkaa
Stepa- Pakko Tehä Rahhaa

Mahtavaa niinkuin yleensäkkin Stepa!!
AkeMake
Laitoin iTunesin soimaan ja päätin kirjoittaa tänne sen kappaleen mikä ensimmäisenä randomilla tuli vastaan.

Nyt soi siis Cypress Hill Feat. Redman & Method Man kappale nimeltä Red, Meth & B.

Cypress Hill ei kuulu niihin suosikkeihini musiikkimaussa, mutta kun suosikkeja ei oikeastaan olekaan ja kuuntelen mitä tahansa (paitsi örinämusiikkia) niin tämäkin kyllä menettelee. 2 tähteä 5:stä tuli annettua..

Sen jälkeen tulikin näköjään Bananarama kappaleella Dance With A Stranger. Oikein mukavan rauhallinen kappale. 4 tähteä 5:stä..
Superankka
Aste - Normipäivä.
Kun tuota iTunes kirjastoa katon niin seuraavana taitaapi tulla Airplanes B.O.Bilta ja Fever Cascadalta. Kaikki on tosi hyviä...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18