Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Euroviisut

(237 viestiä)
wierii2
Viisujen alkuun enää puolitoistaa tuntia aikaa. Voittajaksi veikkalisin Norjaa. Suomelle sijoitusta 10 joukkoon.
Aku Vankka
Ja nyt sitten katsomaan viisuja, kymmenisen minuuttia aikaa.. toivottavasti Suomi nyt pääsisi topkymppiin..
Pullasorsa
Toivon sydämeni pohjasta, että Norja ei näitä kisoja voita. Valkovenäläis(?)laulaja on kieltämättä kovakin ennakkosuosikki, mutta kappale ei yksinkertaisesti ole mielestäni hyvä. Suomen sijoitus luultavasti siinä kymmenen hujakoilla.
Bomber
Suomen "koreografialle" huutonaurua. Waldo heiluttaa kättä ja naistrion liikkeet ovat jäykkiä kuin jääkiekkoilijalla. Pah, siihen se tulee kaatumaan.

Lainaus käyttäjältä: PullasorsaSuomen sijoitus luultavasti siinä kymmenen hujakoilla.
No huhhuh. Ei taida ihan niin kyllä mennä :-P
Moldova, britit ja Suomi taistelevat yhdessä Kreikan kanssa jumbopaikasta. Kyllähän aina voi uskoa..

Nykyisin selvästi keskitytään paljon enemmän lavaesintymiseen.
Omat suosikkini ovat Ruotsi, Norja sekä Portugali. Saksa oli kyllä aikamoista :-P
Fauntleroy
Heh. Melkoisia euroviisutietäjiä täällä Ankkiksessa. Surkeaa Waldo's Peoplea veikataan kymmenen joukkoon ja lopulta Suomi on viimeinen. :)

Jos jotain positiivista pitää etsiä, niin se on se, että tästä voidaan mennä vain ylöspäin. :)
Aku Vankka
MAHTAVA SUORITUS - VIIMEINEN SIJA!!!
Ei hyvä jumala, siellä oli ties kuinka monta muuta paljon Suomea huonompaa biisiä ja jäätiin ihan viimeiseksi. Jopa Teräsbetoni (joka muuten oli kammottava) pärjäsi paremmin. Huoah, Suomi voisi jättää nää Euroviisut sikseen, oli biisi mikä tahansa, niin aina menee surkeasti. Onnittelut Norjalle muuten YLIVOIMAISESTA voitosta ja uudesta piste-ennätyksestä 387!
Bomber
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyJos jotain positiivista pitää etsiä, niin se on se, että tästä voidaan mennä vain ylöspäin. :)
Väärin.
Pullasorsa
Noniin, tässä yksi "asiantuntija", joka povasi WP:lle paikkaa kympin hujakoilla. ;D Huutonaurua Suomen loistavalle lavakoreografialle. Bomber tiivistikin kaiken oleellisen. ;D
wierii2
Karmaisevaa. Suomea paljon huonompi Liettuakin voitti Suomen! Loistavaa koreografiaa Suomelta, kuten aiemmat ovat niin todenneetkin. Eli suomeksi hirveää Ja, Semiinhän voi vielä jäädä, Faunt. ;)
Aku Vankka
Todellakin. Norja teki kyllä aivan uskomattoman tuloksen, Lordin ennen todella uskomattomana tuloksena pidetty 292 rikkoutui eilen 95 pisteellä. Melkein meni neljäsataa rikki. Norja taisi muuten saada jokaikiseltä maalta pisteitä, itseään lukuunottamatta tietenkin. Ja kun katselin noita semifinaalituloksia, niin Suomi oli myös näistä semifinaalin kymmenestä jatkoonpääsijästä saanut vähiten pisteitä.. :)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: FauntleroyJos jotain positiivista pitää etsiä, niin se on se, että tästä voidaan mennä vain ylöspäin. :)
Väärin.

Lainaus käyttäjältä: wierii2Ja, Semiinhän voi vielä jäädä, Faunt. ;)
Viime vuosien kehityksen valossa Suomi on tosiaan luisumassa viisumaiden b-luokkaan, mutta kyllä finaalipaikan pitäisi irrota vaikka väkisin, kunhan ei lähetetä mitään Kari Tapioita sinne.
Aku Vankka
Kari Tapio viisuihin niin johan alkaa lyyti kirjoittaa ja pisteitä ropisee! ;D Jos Kari Tapio pääsisi edes Euroviisujen semifinaalista läpi, niin olisin kyllä äimän käkenä..
Karhula
Kyllä on Euroviisut mennyt alas, kun koko viisujen huonoin kappale voittaa uudella pisteennätyksellä. Siis kaameaa kähinää tuo Norjan laulu, eikä sanoissa ole tolkkua. Myös lavaesitys oli suorastaan syvältä.

Nyt on sanottava, että eihän sillä Suomen kielelläkään pärjätä viisuissa, muttei näköjään eds niin hyvin englannilla... :-[

E: Jos joku olisi ansainnut voittaa, niin Kreikka. Aivan mahtava biisi. Hyvä lavaesitys ja tarttuva kertosäe. Erinomaista sanon minä.
Aku Vankka
Aivan niin, Norjan kappale oli niitä huonoimpia koko viisuissa. Myös Armenian kymmenettä sijaa ihmettelen kovasti, sekin biisi oli aika hirveä. Tuntuu, että sama mikä biisi Suomea edustaa, niin aina tulee huonot pisteet (vuosi 2006 olikin poikkeus.. :) ).
Barksi
Lainaus:Kyllä on Euroviisut mennyt alas, kun koko viisujen huonoin kappale voittaa uudella pisteennätyksellä.
Lainaus:Aivan niin, Norjan kappale oli niitä huonoimpia koko viisuissa.
Suomalaisethan tunnetusti osaavat hävitä kunniakkaasti...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16