Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Euroviisut

(237 viestiä)
akkaridekkari
Jaahas, suomalaiset menivät sitten valitsemaan naurettavan pohjanoteerauksen viisuihin. Tämä on tietysti vain oma mielipiteeni, mutta mielestäni Kuunkuiskaajien kappale oli aika karmea, etenkin sanat hirveät, ja esityskin vähän kehnonlainen.
Omia suosikkejani Suomen ehdokkaiksi olivat Heli Kajo, Nina Lassander ja Eläkeläiset.

Jotain positiivista kuitenkin: Itse nimittäin asun Helsingin Etelä-Haagassa, ja Kuunkuiskaajat on kuulemma täältä samasta kaupunginosasta kotoisin. Eli jotain hyvää sentään! :)
souffleur m
No onpahan ainakin Eläkeläisiä parempi. Tuskin sitä ulkomailla olisi ymmärretty. ???
akkaridekkari
Tjaah. Eläkeläisillä on melko vankka suosio monessa Euroopan maassa, se on menestynyt ja kokenut bändi. Tiesitkö esim., että Eläkeläiset tekevät enemmän keikkoja Saksassa kuin Suomessa? Wikipediassa Eläkeläisistä on artikkeli kymmenellä eri kielellä, jos se jotain kertoo.

Voi toki olla, etteivät he olisi viisuissa pärjänneet, mutta vähintään yhtä hyvät edellytykset heillä olisi ollut, kuin Kuunkuiskaajilla. No, katsotaan. Suomea kannustamme joka tapauksessa aina.
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Itse en ole mikään euroviisufani, euroviisu-musiikki on välillä aika perseestä, suoraan sanottuna, se ei vain sovi mun musamakuun.
Ai välillä? ;D

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariSuomea kannustamme joka tapauksessa aina.
Enpäs nyt sanoisi. Iltalehden nettisivuja selaillessani havaitsin, että jotkut Kuupiipittäjät on valittu edustamaan Suomea tässä "laulu"kilpailussa, enkä oikein vakuuttunut. Ei sillä, että asialla olisi mulle suurempaa väliä, mutta mielelläni en kyllä näiden puolesta liputtaisi.

Täällä kun nyt on näitä käveleviä/dataavia Euroviisufriikkejä, niin josko joku tietäisi, onko Norjaa edustamassa tosiaan Keep of Kalessin (vai onko mua huijattu härskisti)? Jos tosiaan näin on närhen munat, niin ei ainakaan tarvitse kahdesti miettiä, mitä maata kannustan ja aionko tavoistani poiketen kattoa viisuista edes osaa.:D
Dents
Me olemme jo hävinneet viisut. Ei tuolla voiteta, Elekeläiset olisivat ehkä voineet pärjätäkkin.

Mitä järkeä on valita euroviisuihin aina joku biisi, joka on "euroviisumainen"? Eiköhän erilaisuudella voiteta.
Aku Vankka
Dodih, nyt tulloo taas vaihteeksi se jumbosija ja tällä kertaa ihan kunnon jumbosija - viime vuonna päästiin sentään finaaliin asti, tänä vuonna ei varmasti sinnekään. Olis niitä ollut paljon parempiakin, mutta tää nyt on jotain sellaista mitä en kyllä koskaan olisi viisuihin pistänyt. Toivottavasti muiden maiden edustajat olisivat parempia, että niitä viisuja edes viitsii katsoa sitten toukokuussa.
akuankka1313
Ihan tiedoksi, Eläkeläiset ei missään nimessä olisi pärjännyt viisuissa (muistakaa vaikka Leto svetin tai Push the buttonin sijoitukset). Kuunkuiskaajat ovat paljon parempi vaihtoehto ja vaikka finaalipaikkaa ei heruisikaan, ei Suomen tarvitse kappalettaan hävetä.

Ps. Heli Kajo on luokkakaverini ystävä.
Donald-91
Tuntuu, että vain ulkomaalaisia edustajia voidaan näillä sivuilla arvostaa...! Ainakin ymmärsin sen niin tuosta Aku Vankan kommentista.

Wondy kysyi tuosta norjalaisesta bändistä, että onko se jo valittu edustamaan Norjaa viisuissa. Vastaus on; ei. Norjan Euroviisu-edustaja valitaan vasta joskus helmikuun alkupuolella. Olisiko jo ensi lauantaina. Muistelisin, että Wikipediassa lukee Norjan kohdalla, että he valitsevat edustajansa 6.helmikuuta.

Mutta sen verran vannnoutunut hevimaa se Norjakin kuulemma on, että sen Wondyn mainitseman bändin valinta voi olla jopa todennäköistä.

Heitä, joita kiinnostaa, niin voisivat ihan muuten vaan vaikka kuunnella esimerkiksi Sveitsin euroviisun YouTubesta ja verrata sitä meidän omaamme. Albaanian viisukin on jo kuunneltavissa YouTubessa. Voitte siis muodostaa oman mielipiteenne halutessanne siitä, mikä noista kolmesta maasta on tällä hetkellä parhain; Sveitsi, Suomi vai Albania?

Olen ihan samaa mieltä kuin akuankka1313! Sitä paitsi Eläkelläiset olisivat varmaan diskattu koko viisuista, koska hajoittavat soitinta/soittimia lavalla esityksensä aikana! Ja luullakseni juuri tuollainen(kin) toiminta lavalla on kielletty Euroviisuissa.
Nuno
Minusta se Kuunkuiskaajien laulu on ihan hyvä, mutta ei varmasti pärjää Euroviisuissa. Olisin halunnut että Linn tai Heli Kajo voittaa, mutta ei. Onneksi Eläkeläiset eivät voittaneet, se oli todella huono laulu ja muutenkin en tykännyt niiden "huumorista", mitä järkeä on rikkoa kosketinsoittimia.
Dents
Miksi pirussa te luulette, että he rikkoisivat siellä soittimia?

Ja kuten mesekaverini sanoi: "Eläkeläiset olisivat ainakin hävinneet tyylikkäästi."
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Sitä paitsi Eläkelläiset olisivat varmaan diskattu koko viisuista, koska hajoittavat soitinta/soittimia lavalla esityksensä aikana! Ja luullakseni juuri tuollainen(kin) toiminta lavalla on kielletty Euroviisuissa.
Ilmeisesti ei, viimeksi tuollaista harrasti Viro vuonna 2008, flyygelin kera.
Karhula
Eläkeläiset olivat selvästi paras kaikista. Laulu oli suorastaan loistava, niin sanat kuin muukin. Ihan kiva lavaesiintyminen muutenkin. ;D Nyt sitten joku ihmeen Kuunkuiskaajat, jonka kappale oli selvästi surkein.
Mirkku
Itse en ole noita karsintoja edes katsonut, joten en ehdokkaista vertaile, mutta en veikkaisi yhtä huonoa menestystä Suomen kappaleelle kuin osa teistä. Vaikka ei tämä mitään voittaja-ainesta olekaan, niin uskoisin kuitenkin, että tämä pääsee finaaliin.
djlordi
Vai Karhula piti Eläkeläisistä, itse en kyllä yhtään. Sama asia melkein, kuin joku Jope Ruonansuu...
Itse en kauheasti pidä myöskään Kuunkuiskaajista, ja tuo tuskin pääsee finaaliin siellä. Luin ulkomaalaisten kommentteja tuosta laulusta, ja enemmän siellä oli negatiivisia kuin positiivisia.

Kannatan Turkin maNga-yhtyettä, ainakin tällä hetkellä.
akkaridekkari
Vasta neljä tai viisi maata on valinnut ehdokkaansa, joten suosikkeja en ala vielä nimeämään.

Mielestäni Yle oli tänä vuonna epäonnistunut viisukarsintojen järjestämisessä.
Ohjelmien huumori oli kauheaa, esimerkkinä vaikkapa ne kuivat Norjan viisujuontajaläpät.
Ja mitä ihmettä, miksi ne ottivat jonkun Marco Bjurströmin arvostelemaan finaalikappaleita? Eihän hän tiedä juuri sen enempää musiikista kuin tavallinen katsojakaan! Marco tuli sinne vain haukkumaan Eläkeläiset, joka saattoi olla osasyynä siihen, ettei kyseinen bändi päässyt viisuihin. >:o

Otettaisiin mallia Ruotsin Melodifestivalenista, joka on hieno ja huolella järjestettyä suurtapahtuma, ja jota aivan syystä katsovat Ruotsissa miljoonat ihmiset.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16