Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Euroviisut

(237 viestiä)
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: KarhulaEläkeläiset olivat selvästi paras kaikista. Laulu oli suorastaan loistava, niin sanat kuin muukin. Ihan kiva lavaesiintyminen muutenkin. ;D Nyt sitten joku ihmeen Kuunkuiskaajat, jonka kappale oli selvästi surkein. Juuri näin. Tavallinen suomalainen lavaesiintyminen Euroviisuissa on ollut aina hirveätä katsottavaa. Mainittakoon nyt se viimevuotinen edustaja, Waldo. Muistelisin, että esitykseen kuului vain pientä jammailua ja pari vähäpukeista muijaa tanssahteli vähän taustalla. Ei näin.

Eläkeläisillä nyt olisi edes kunnon lavashow. Kunnon suomalaista meininkiä, kuten ryyppäämistä ja väkivaltaa. (Tosin tässä tilanteessa se ilmenee soittimien rikkomisena ;D ) Esitys ja itse biisi olisivat ainakin erottuneet massasta, Eläkeläiset olisi ehdottomasti ponnistanut korkeimmalle noista ehdokkaista. Kuunkuiskaajista en tykännyt, ennustelisin, että jäävät karsintoihin.
Imfromfinland08
Ei hemmetti! ;D En ollut uskoa korviani kun kuulin euroviisukarsintojen voittajan. :D Itse en kyllä todellakaa lähettäisi Kuunkuiskaajia minnekään euroviisuihin. Ei siellä karsinnoissa kyllä muutkaan ehdokkaat mitään kovin hyviä olleet.

Olen Dekkarin kanssa samaa mieltä siitä, että tämän vuoden viisukarsinnat epäonnistuivat kyllä aika pahasti. Eipä jäänyt tällä kertaa mitään hyvää sanottavaa euroviisuista, paitsi se ettei niitä ole pakko sitten loppukeväästä katsoa. ;D
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Wondy kysyi tuosta norjalaisesta bändistä, että onko se jo valittu edustamaan Norjaa viisuissa. Vastaus on; ei. Norjan Euroviisu-edustaja valitaan vasta joskus helmikuun alkupuolella. Olisiko jo ensi lauantaina. Muistelisin, että Wikipediassa lukee Norjan kohdalla, että he valitsevat edustajansa 6.helmikuuta.
Jaa että huomenna!:D Jees, kiinnostaa tietää, onko tuo lupaavan kuuloinen yhtye tulossa piristämään näitä muuten tylsiä kisoja. Toisaalta en haluaisi, että poijjaat saisivat Euroviisu-leiman takia uralleen pohjoistuulta, mutta toisaalta haluaisin nähdä bändin soittelemassa. Norjasta tulee niin monia hyviä bändejä, että voisi kuvitella norskien äänestävän Keep of Kalessinia. Tosin, lähteehän Suomestakin juuri ne pohjanoteeraukset "edustamaan", että eihän sitä koskaan tiedä.:'D
Donald-91
Vai että pohjanoteeraus? Höpsistä. Tuota en sitten voi ymmärtää!! :( Oikeasti aidon iloinen musiikkiko on huonointa mahdollista? Ja edellekkö ajavat jopa soittimiaan rikkovat ja muuta sellaista tekevä humpasta hulluna ölisevä bändi? Ei ei ja vielä kerran ei niin! Kanta "aidosti iloinen Kuunkuiskaajat on syvältä ja soittimiaan rikkova Eläkelläiset on paras" -on suorastaan häpeällinen. Ei näköjään haluta näyttää iloa viisulla, vaan pitäisi lyödä homma läskiksi sen takia, että ei yleensä olla Euroviisuissa menestytty. Ja arvostetaan jotain soittimien rikkomista. Vaikuttaa vähän epätoivoiselta: Kun ei menestytä Euroviisuissa, niin yritetään sitten jollain aivan pöljällä menestyä. Voin sanoa, Eläkelläiset-yhtye Euroviisuissa olisi ollut Suomelle ainoastaan iso häpeätahra!!

Sanottepa mitä hyvänsä, niin minä ainakin aijon olla nyt ja Euroviisujen aikaan ylpeä siitä, että Kuunkuiskaajat edustaa Suomea Eurovisuissa!!
Imfromfinland08
Ei tämä munkaan mielestä nyt ihan pohjanoteeraus ole, mutta huono kuitenkin.

Lainaus:Eläkelläiset-yhtye Euroviisuissa olisi ollut Suomelle ainoastaan iso häpeätahra
No ei nyt välttämättä...
akuankka1313
Luulisin, että Kuunkuiskaajille ropisisi pisteitä varsinkin etelämmiltä mailta. Esimerkiksi vuoden 1989 Suomen kipale pääsi seitemänneksi juuri eri musiikkityylejä yhdistävän laulun ansiosta.
djlordi
Kansainvälistä keskustelua Suomen edustuskappaleesta täällä: http://www.eurovision.tv/page/news?id=8523&_t=Finland%3A+Kuunkuiskaajat+win+ticket+to+Oslo!
Jotkut pitävät, jotkut vihaavat. Itse en pidä, enkä ihan vihaakaan sitä, mutta korkeita pisteitä kappale ei multa ainakaan saisi, kun en ole aivan tuollaisen musiikin ystävä.
Donald-91
Ainakin tuossa viimeisimmässä kommentissa, joka on kirjoitettu 8.2.2010 kello 19.23, sanotaan seuraavia asioita:
-kappale on todella iloinen
-kappale parantaa ihmisten mielialaa
Ja mikä ehkä tärkeintä, siinä:
-toivottiin Euroviisuihin lisää sellaista musiikkia, mitä Kuunkuiskaajien Euroviisu-kappale on

Minä en ole tuota kommenttia kirjoittanut, mutta kyllä allekirjoittaisin kuitenkin ihan täysin nuo kolme kohtaa, jotka siitä kommentista suomensin. Että siinä on yksi hyvä esimerkki hyvästä ja positiivisesta kommentista, joka Työlki ellää -kappaleesta on kirjoitettu.
akuankka1313
Olin tänään Suomen postikortin kuvauksissa, vieläpä päälipun kantajana! Mahtava tunnelma oli! :D
Donald-91
Kerro lisää siitä esittelypostikortin kuvauksista, akuankka1313! Tuo kuvaus-tapahtuma kiinnosti minua paljon, ja haluaisinkin nyt siis kuulla että millaista siellä tarkemmin sanottuna oli. Jos se kiinnostuksesta ja sellaisesta olisi ollut kyse, niin olisin aivan varmasti tullut sinne paikalle. Mutta kun tuota välimatkaa Helsinkiin on aivan liikaa, niin eipä noita pääsy-mahdollisuuksia juuri hääppöisesti ollut meikäläisellä.

Mutta siis: Oliko siellä paljonkin väkeä paikalla? Miten tapahtuma meni, akuankka1313?
akuankka1313
Väkeä oli vähän päälle sata, ja ihan hyvinhän se tapahtuma meni. Youtubessa on pari pätkää siitä tapahtumasta:

http://www.youtube.com/watch?v=zIkmx28N ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=jlKAbpIF ... re=related

Minä olen toinen niistä edessä olevista päälipun kantajista. :)
Donald-91
Minulla on tänä vuonna kaksi suurtakin suurempaa voittajasuosikkia Euroviisuissa. Toinen voittajasuosikkini on Slovakia, josta olenkin tainnut jo puhua. Jos en täällä niin ainakin aa.fi:n Euroviisut-topicissa.

Sitten toinen, ja tänä vuonna parhaaksi mieltämäni kappale on kyllä Valko-Venäjällä. Siitäkin huolimatta, että he vaihtoivat jostain syystä kappalettaan alkuperäisestään nykyiseen. Mutta Valko-Venäjän kisoihin osallistuva, nykyinen kappale on suorastaan lumoavan kaunis balladi "Butterflies"!! ;D :) On se niin kerta kaikkisen hyväntuulinen ja pirteä kappale tunnelmaltaan ja säveleltään muutenkin. :) Äänestäisin tätä kyllä ihan saletisti jos pystyisin. No, onneksi Valko-venäjällä on kyllä riittävästi rakkaita naapureita antamassa suuria pisteitä. Niin eiköhän menestys ala olemaan selvän oloinen? Toivottavasti siis voittaa. See you Minsk 2011! ;)
akuankka1313
Minun suosikkini on tänä vuonna Serbian pottatukkapoika.

Lainaus käyttäjältä: Donald-91Äänestäisin tätä kyllä ihan saletisti jos pystyisin.
Oletko siis jossain matkoilla? Valko-Venäjä kuuluu Suomen kanssa samaan semifinaaliin...
djlordi
Suosikkejani ovat mm. Saksa, Moldova ja Latvia. Kirjoitan pidemmän viestini tänne huomenna Euroviisuista, jos vain muistan. Muutama aivan surkeakin kappale sinne kilpailuun kuuluu.
djlordi
Euroviisut kisataan ensi viikolla. Tiistaina on 1. semifinaali, jossa on mukana mm. Suomi. Lähetys TV2:lta alkaa klo 22.00. Toinen semifinaali käydään torstaina samaan aikaan. Molemmista pääsee jatkoon 10 eniten ääniä saanutta. Yhteensä finaalissa on nämä 20 ja suurimmat rahoittajamaat (Saksa, Ranska, Britannia ja Espanja) sekä kilpailun isäntämaa Norja eli yhteensä 25 esitystä. Finaali kisataan lauantaina klo 22.00 alkaen.

Tänä vuonna on paljon erityylisiä esityksiä. Monessa kappaleessa on tekijöihin kuulunut viime vuosien tapaan paljon ruotsalaisia. Kisoihin osallistuu myös Irlannin Niamh Kavanagh, joka on viisut jo kerran voittanut. Itse olen muuten käynyt Norjassa 6-8 kertaa ja suoraan sanottuna rakastan Norjaa. Siellä on aivan mahtavat maisemat, ja mahtavia vuonoja.

Omia suosikkejani näissä kisoissa ovat (järjestyksessä):

1. SAKSA
Lena
Satellite

2. MOLDOVA
Sunstroke Project
Run Away

3. LATVIA
Aisha
What For?

4. TURKKI
maNga
We Could Be The Same

5. ARMENIA
Eva Rivas
Apricot Stone

6. SLOVAKIA
Kristina Pelakova
Horehronie

7. ALBANIA
Juliana Pasha
It's All About You

8. ROMANIA
Paula Seling & Ovi
Playing With Fire

9. RANSKA
Jessy Matador
Allez Olla Ole

10. PORTUGALI
Filipa Azevedo
Ha Dias Assim
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16