Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Euroviisut

(237 viestiä)
akuankka1313
En nyt sanoisi kovin monipuolisesta.. Ainoa tänä vuonna tavallisuudesta poikkeava kappale taitaa olla Viron, jonka psykedeelinen teknopop upposi heti tajuntaani.
djlordi
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313En nyt sanoisi kovin monipuolisesta.. Ainoa tänä vuonna tavallisuudesta poikkeava kappale taitaa olla Viron, jonka psykedeelinen teknopop upposi heti tajuntaani.
Ai ei vai. No entäs sitten vaikka Turkki, joka on mahtavaa rockia, tai Suomi, joka on kansanlaulua tms. Ja onhan niitä muista kappaleista erovia enemmänkin. Huomenna tosiaan 1. semifinaali, jossa mukana myös Suomi, täytyy vähän valvoa sen takia. Toinen semifinaali torstaina. Ja itsehän en usko Suomen jatkoonpääsyyn.
Aku Vankka
En minäkään usko Suomen jatkoonpääsyyn. Huomennahan se nähdään, että jatkoonpäässeiden maiden listassa ei näy Suomea. Finaalin aion siitä huolimatta lauantaina katsoa, vaikkei Suomi siellä olekaan.
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaEn minäkään usko Suomen jatkoonpääsyyn. Huomennahan se nähdään, että jatkoonpäässeiden maiden listassa ei näy Suomea. Finaalin aion siitä huolimatta lauantaina katsoa, vaikkei Suomi siellä olekaan.
No ainakin tällainen veikkaus povaa Suomelle oikeastaan melko selvääkin finaalipaikkaa. Ja viime vuonnahan tuo samainen veikkaus onnistui veikkaamaan 16/20 jatkoonmenijää oikein. Pientä suuntaa se siis kai antaa, vaikkei erehtymätön olekaan...
SuperÄijä
Kyllä Suomi jatkoon voi päästä, eri asia sitten on miten finaalissa käy. Sen verran huono se Suomen kappale on.
djlordi
Niinhän siinä sitten kävi, ettei Suomi finaaliin päässyt. Ei tarvinnut WIkipedian ylläpitäjän, Ville Siliämaan lämmittää saunaansa yöllä, niin kuin Twitteriin eilen kirjoitti. Itselläni meni oikein 7/10 jatkoonpääsijöistä. Vaikkakaan en veikannut tuloksia, vaan laitoin mielestäni parhaat järjestykseen. Yllätyksenä itselleni tuli Venäjän, V-Venäjän ja Kreikan jatkoonpääsy.
akuankka1313
Ei päässyt Suomi finaaliin, ensi vuonna sitten paremmalla menestyksellä.
Aku Vankka
Ja tämähän ei ollut yllätys lainkaan, sillä olen tiennyt ettei Suomi pääse finaaliin aina siitä asti kun Kuunkuiskaajat valittiin Suomen edustajaksi. Meni kyllä puolet mielenkiinnosta finaalia kohtaan, kun ei ole oma maa mukana, mutta siitä huolimatta aion finaalin katsoa.

Mutta mitä ihmettä Venäjä tekee finaalissa? Sehän oli suoraan sanottuna melkoisen hirvittävä.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaMutta mitä ihmettä Venäjä tekee finaalissa? Sehän oli suoraan sanottuna melkoisen hirvittävä.
Naapurivaltioäänestystä, luulisin. :-/
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaMutta mitä ihmettä Venäjä tekee finaalissa? Sehän oli suoraan sanottuna melkoisen hirvittävä.
Naapurivaltioäänestystä, luulisin. :-/

Ne on taas ne itäisen Euroopan maat jotka näissä kisoissa pärjää toisiaan äänestämällä. Oli biisi minkälainen tahansa, niin tottakaihan naapurimaata on äänestettävä, näinhän se siellä menee.
Ankkaristi
Itse pidin aikalailla tuosta Venäjän kappaleesta. Ei ainakaan mikään hirveä ollut.

Mutta tottahan tuo on, että idässä nuo maat äänestävä toisiaan hyvin paljon. Serbiankin voitto muutama vuosi sitten (toki kappalekin oli ihan mukiinmenevä, mutta kuitenkin) johtui enimmäkseen siitä, että juuri kaikki naapurimaat antoivat älyttömästi ääniä Serbialle, koska Serbian kappale sattui olemaan näiden itäisten valtioiden edustajista paras.

Ja tietäkääkin, että vaikka Ankkaristi ei täältä paljoa Euroviisuja kommentoi, se ei tarkoita, että hän ei niitä katsoisi ;) .
akuankka1313
Tänään pitää sitten jännittää ja toivoa, ettei Ruotsin nuljaska vain tule pääsemään finaaliin...
djlordi
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Tänään pitää sitten jännittää ja toivoa, ettei Ruotsin nuljaska vain tule pääsemään finaaliin...
No mielestäni se ehkä juuri ja juuri mahtuu 10 parhaan joukkoon tuossa semifinaalissa. Ja on ihme jos se ei finaaliin mene. Kunhan finaaliin menevät ainakin Turkki, Armenia ja Romania. Tässä YLE:n sivuilla järjestetty veikkauskisa 1. semifinaalin jatkoonmenijöistä. Itselläni meni oikein 7/10. Ylellä on huonot asiantuntija, kun veikkasivat Suomea finaaliin.
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Tänään pitää sitten jännittää ja toivoa, ettei Ruotsin nuljaska vain tule pääsemään finaaliin...
Toiveemme on kuultu, Ruotsia ei nähdä finaalissa :)
djlordi
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLainaus käyttäjältä: akuankka1313Tänään pitää sitten jännittää ja toivoa, ettei Ruotsin nuljaska vain tule pääsemään finaaliin...
Toiveemme on kuultu, Ruotsia ei nähdä finaalissa :)

Joo aikamoinen yllätys oli ainakin Ylen selostajille. Taisi mennä veikkauksistani 8 oikein. Suurin osa suosikeistani pääsivät finaaliin, vain Latvia ja Slovakia jäivät semifinaaliin 18 kärjestäni. Toivottavasti voiton vie Saksa tai Turkki.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16