Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Euroviisut

(237 viestiä)
Pap_pa
No, ei se minuakaan hirveästi haittaa, vaikka Suomi ei sinne päässytkään. Ainoana vain se, että juuri kun he alkoivat päästä vauhtiin, finaalipaikka evättiin heiltä. :
Olisi ollut kiva nähdä, mitä he olisivat seuraavaksi keksineet.

Itse suorastaan repesin ensimmäisen kerran nähtyäni/kuultuani Serbian kappaleen, aluksi luulin esittäjää naiseksi, mutta äänestä huomasin hänet mieheksi :'D
Itse asiassa se oli sangen hauskakin, taisi päästä ihan finaaliinkin asti. Pidän heistä, jotka eivät ota Euroviisujakaan mieli synkkänä ja vakavana. : )
akuankka1313
Eilen sain mennä hyvin mielin nukkumaan. Ruotsi sai mitä ansaitsi! :D
souffleur m
Kaikki suosikkini taitavat olla nyt poissa pelistä kahden semifinaalin jälkeen. Finaalin suhteen kiinnostus on vaihteeksi nollassa, kun jäljelle ovat jääneet juuri ne tylsimmät englanninkieliset keskitien kappaleet. Onkohan näillä "asiantuntija"raadeilla ollut jotain osuutta asiaan?
akkaridekkari
Jaha, eli tätä päivää on nyt siis odotettu edelliset puoli vuotta. =^)

Ainakin omasta mielestäni nyt taso on kyllä huonompi kuin viime vuosina, monet kappaleet ovat suorastaan karmeita (Valko-Venäjä, Serbia...). Onneksi muutama onnistujakin löytyy. Omia suosikkejani ovat tänä vuonna Saksa ja Israel. Israel erottuu mielestäni monista balladeista selkeästi eniten edukseen, sillä on kaunis kappale ja taitava esiintyjä. Saksan kappale on hyväntuulinen ja persoonallinen.

Mtiä semifinaaleihin tulee, eniten petyin Liettuan tippumiseen. Tuo "East European Funk" oli todella tarttuva ja hauska kappale, yksi parhaista. Lavaesityskin oli mainio. =^)
Muuten semifinaalit menivät jokseenkin odotetusti ja mieluisasti, Suomi nyt ei ansainnutkaan finaaliinpääsyä huonon kappaleensa ansiosta.
Nuno
En ole noita semifinaaleja katsellut, mutta joitakin lauluja olen kuunnellut. Parhaimpia on Albanian ja Moldovan on ihan hyvä myös. Mutta muuten on aika huonoja. Albanian laulu (it's all about you) muistuttaa kyllä jotain lauluja. Siinä on hyvät sanat ja sävel. Ja Moldovan laulun kertosäe on ihan kiva, mutta muuten ei kovinkaan hyvä laulu.

Tänään ne Euroviisut sitten tulee. Olen odottanut niitä jo edellisistä Euroviisuista asti, mutta kun Suomi ei päässyt jatkoon ja aika huonot laulut, niin en ehkä katso kokonaan (vielä kun pitää herätä kello 5 katsomaan NHL-peliä).
Aku Vankka
Pianhan se tosiaan alkaa. Tänään seitsemältä olen herännyt (älkääkä kysykö, miksi :D) niin saa nähdä, kuinka hyvin jaksan valvoa.

Itselläni ei tänä vuonna ole mitään varsinaista suosikkia. Todellakin, biisien taso on paljon huonompi verrattuna viime vuoteen, joten huonoja biisejä nousee varmuudella kärkeen. Mutta pääasia on, että kun Suomi ei ole mukana, niin eipä ole Ruotsikaan ;)
Vaari
Säälittävää. Todella säälittävää.
Saksa. Turkki. Jopa Kreikka pääsi lähelle kärkeä. Mielestäni ainut kunnon esitys joka jopa pärjäsi oli Belgialla, mutta miksi esimerkiksi Islanti jäi niinkin hännille? Muutenkin oli helppo veikkailla naapurimaiden saavan ääniä, ja varsin usein osui oikeaan. Siltikään en voi käsittää Saksan ja Turkin äänivyöryjä, en mitenkään.
Aku Vankka
Joo ei himputti. Samaa mieltä Vaarin kanssa. En voi ymmärtää, mitä joku näkee tuossa Saksan esityksessä. 2000-luvun ehdottomasti huonoimpia voittajia. Ja Turkki. Mitähän sekin teki tuolla kärjessä? Ja lisäksi Venäjäkin sai yliluonnollisen paljon pisteitä, vaikka biisi oli pelkkää virrenveisuuta. Tällä tasolla ihmettelen suuresti sitä, ettei Suomi ollut finaalissa. Kolmen pisteen päähän finaalista jäätiin.

Mutta nyt meni kyllä lopputulokset ihan päinvastoin niin kuin olisi pitänyt. Saksan ja Turkin olisi molempien pitänyt olla kaukana kärjestä. Ei näin.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTällä tasolla ihmettelen suuresti sitä, ettei Suomi ollut finaalissa. Kolmen pisteen päähän finaalista jäätiin.
Suomi jäi kolmen pisteen päähän finaalipaikasta...
djlordi
Jes Saksa voitti!! Ja toinen suosikkini Turkki oli toinen, ei olisi paremmin voinut mennä. Paras voitti ja sillä selvä, ja vielä varsin selvästi, vaikka odotettiin aika tasaista kisaa tällä kertaa. Oli taas mukava lukea Twitter-kommentteja. Oli muuten hauska se häirikkö, Jimmy Jump, joka tuli Espnajan aikana lavalle, ja Espanja sai uudestaan laulaa.

No ei mitään Suomen surkeaa kappaletta tarvinnutkaan tuolla olla. Ensi vuonna sitten kunnon edustaja Suomelta Saksaan.
akkaridekkari
En ole lainkaan pettynyt viisuvoittajaan! Saksa oli ihan hyväntuulinen ja pirteä, laulaja oli melko omaperäinen. Hienoa.
Vaan minne jäivät Harel Skaat ja Hera Björk (Israel, Islanti)? Kauas kärkikahinoista, valitettavasti. :(
djlordi
Enää noin kuukausi kun on taas näiden vuoro :-O Muutamia huippukappaleita siellä tänäkin vuonna on. Toivottavasti Suomi nyt edes finaaliin pääsee.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16