Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Kirjoittaja

Aihe: Euroviisut

(237 viestiä)
Buckbeak
Niinpä niin, euroviisuista pitävthän tänne kirjoittavat, ja sitten tulee Lumpair, joka sanoo ettei hän paljon hömmpäviisuista perusta.Totta kai euroviisuista (tai hömppäviisuista) pitävät sitten ihmettelevät, että kuinka joku ei voi niistä pitää, ja herkimmät, jopa ehkä suuttuvat.
Hermostuneisuus tule ehkä esille siinä, että vastaat viestiin, kun muut ovat kommentoineet sitä, että et pidä hömppäviisuista (kiva sana, pitääkin varmaan alkaa käyttää sitä), ja kun Karhula on sanonut, että tunnut olevan kaikkea vastaan, sanot periaatteessa saman lauseen minä persoonalla kysymysmuodossa. Tai ehkä siitä, että jos minä toistan asian tuolla tavalla, niin minä olen hermostunut, pyydän anteeksi, minun telepaattiset kykyni eivät ole järinkään suuret, joten ajattelin ajattelutapasi hieman samanlaiseksi kuin minun, joka ei näköjään ole samanlaista nähnytkään.

Joo, kyllähän jokaisen äiti on joskus jokaista lohduttanut, jollei muuten, kuin vaihtanut vaipat, kun on ollut ulosteet vaipoissa. Joo, viestini oli se, ettäkun kerran tuollaisia kirjoitat, niin varmasti äitisi on sinua lhduttanut. Sanalla juuri ( siis juuri, se kasvin osa, joka kasvaa maan alla), en tarkoittanut sitä, että äsken, vaan jonkinmoisen ajan sisällä. Tarkoitin tällä toki Lumpairia, mutta miksei muitakin. Kyllähän äitsykkä omaa lastaan lohduttaa, vaikka olisitkin vain kaatunut, vaikka skeitatessasi puistossa, ja polveesi on tullut haava, kun polvisuojat olivat unohtuneet kotiin. Pahoitteluni, että ymmärsit viestini sisällön ilkkuvaisella tavalla.

Jep, perustelitkin, mutta ajattelin, etteivät muut ajatelleet perustelevan sitä tarpeeksi hyvin, koska minulle ei ainakaan riitä syy että itämaat äänestävät toisiaan, vaikka se myönnettävästi on ärsyttävää, ja osa syytä, miksi en eur- hömppäviisuista pidä ( mutta katson niitä silti,miten niitä voi olla kiva katsoa, kun kerran ne ovat ärsyttäviä...), toinen osa sitten on se unettava musiikki, josta mainitsit sen olevan haitarista. (Nojoo, kyllähän se se oikeastaan ratkaiseva tekijä on.), mutta eiväthän kaikki kappaleet voi olla haitarista. Ja voitko väitää, ettei suomen euroviisuvoitto ollut positiivinen asia? Kyllähän se aina on kiva, kun kotimaa voittaa jotakin.

No joo, mansikka- vai omenamehu ei kyllä olisi kaikkein kiehtovin keskustelunaihe, ennemmin vaikka omena- vai mustikkapiirakka. No, kyllä, hampaathan siinä menee, muttei se tarvitse tarkoittaa sitä, ettei sitä koskaan juo, vai syötkös mieluummin joka päivä salaattia ja muuta terveellistä, etkä ikinä ota edes suklaanpalasta, tai, voithan tietysti olla vegaani. Mutta kyllä voi saada hyvääkin keskustelua, jos oikein mielikuvitusta käyttää:
"hmm, Omenamehun puolella olen, koska en muutenkaan pidä mansikoista. Johtuen katsos siitä, että pienenä ahdoin niitä napani täyteen, että en niitä enää jaksa syödä (tai juoda), mutta, mitenkäs teillä?"
"Mansikkamehusta minä pidän, omenat kun ovat aina olleet kirpeitä, kun omenamehua olen juonut"
"En pidä kummastakaan, punviinimarjamehu on mielestäni parasta, mutta jos noista kahdesta on pakko valita, sanoisin omenamehu koska se on Pälä pälä pälä..."

Ja fiksuuteni kyseenalaistaminen ei ole kovinkaan järkevää, keskiarvoni 6:nnen luokan kevättodistuksessani oli 9,15 näin pyöristettynä.Ja mainita voin, että äidinkieli oli 10.
Omenamansikkamehu keskustelustun oli tarkoitus sitäpaitsi olla pelkkä esimerkki, ei asia, jonka tulisi kiinnostaa sinua, tai ketään muutakaan.

Ja Aku Vankan ihmettelystä sitä, että hän ei voi käsittää, miksi et voi pitää eu- hömppääviisuista. Se ei tarkoita, ettei hän osaisi lukea perustelujasi, vaan, että hän ei voi käsittää, miten joku ei pidä hömppäviisuista. Kuten jo sanoin, ihmisillä on erinlaisia mielipiteitä ja kokemuksia, joiden avulla osaat selittää oman kantasi hömppäviisuista, ja Aku Vankalla taas positiivisia kokemuksia euroviisuista. Tässä menee ristiin, Aku ei ymmärrä, miten ei voi pitää euroviisuista, ja sinä taas negatiivisilla kokemuksillasi et ymmärrä, miten Aku voi pitää niistä, joten tappelet siitä täällä foorumeilla, etkä mene tikut ristissä Aku Vankan kotiin, joka tietenkin on omalla tavallaan hyvä asia.

Ja tuosta Italia kommentistasi, ennen sitä, sanoit, ette ollut kommentoinut tuosta Italian osallistumisesta mitään, annoit minun ymmärtää, että luulit sen liittyvän tuohon ekaan hömppäviisukommenttiisi.Sori, väärinymmärryksiä tapahtuu aina, eikä tämä ollut varmasti ensimmäinen, eikä viimeiinen kerta foorumeilla.
squid
Keskiarvosi on siis hyvä, mitäs sitten? Luuletko sen perusteella olevasi fiksu? Voit ollakkin, mutta koulun keskiarvo, varsinkin ala-asteelta on melko heikko peruste. Hyviä numeroita kun saa tehtävät tekemäällä ja paikalla olemalla.
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: BuckbeakNo, kyllä, hampaathan siinä menee, muttei se tarvitse tarkoittaa sitä, ettei sitä koskaan juo,
vai syötkös mieluummin joka päivä salaattia ja muuta terveellistä, etkä ikinä ota edes suklaanpalasta

Hei! Mistä lähtien suklaa on ollut epäterveellistä? Minä syön tummaa ns. prosenttisuklaata päivittäin. Muihin en edes koske.

Lainaus käyttäjältä: BuckbeakJa fiksuuteni kyseenalaistaminen ei ole kovinkaan järkevää,
keskiarvoni 6:nnen luokan kevättodistuksessani oli 9,15 näin pyöristettynä.Ja mainita voin, että äidinkieli oli 10.

Et voi kovin fiksu olla, kun kuvittelet että peruskoulusta saatu todistus kertoo jotain älykkyydestä.

Terveisin Lumpair

Quote-tagi korjattu -Anaconda
Etsivä Kaasi
Minä en osaa sanoa, onko Buckbeak älykäs vai ei. Ala-asteen todistus ei todellakaan ole mikään hyvä peruste älykkyydestä.

Lumpairille sen verran, että älä arvostele muita. Se on loukkaavaa ja ei kovin järkevää.

Tämä keskustelu on mennyt täydellisesti offiksi. Pysykää aiheessa!
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiLumpairille sen verran, että älä arvostele muita. Se on loukkaavaa ja ei kovin järkevää.
Hei! Palautin vain Buckbeakin takaisin todellisuuteen. Ei kai se kovin korkealta pudonnut. Ja se, että jos on jossain asiassa ei niin viisas, ei tarkoita sitä että muuten olisi.

Ja arvostella pitää. Se auttaa kehittymään.

Terveisin Lumpair
akuankka1313
Tämän keskustelun aihe on jo mennyt täysin naurettavuuksiin. Lopettakaa tuo, ja mikäli ette mysty lopettamaan nahistelua, jatkakaa sitä Offtopicissa. Kiitos.
akuankka1313
Jälleen uusi viisuvuosi on alkamassa. Yle ilmoitti Suomen edustajaehdokkaat jo 25.9, ja kappaleet joulukuun alussa.
Tällaista on luvassa:

1. semifinaali:
Kwan - 10 000 Light Years
Riikka - Meren
Tapani Kansa - Rakkautta on, rauhaa ei
Tiara - Manala

2. semifinaali:
Sani - Doctor, Doctor
Passionworks - Surrender
Remu - Planeetta
Waldo's people - Lose Control

3. semifinaali
Signmark feat. Osmo Ikonen - Speakerbox
Janita - Martian
Vink - The Greatest Plan
Jari Sillanpää - Kirkas kipinä

Albania valitsi toissapäivänä viisuedustajansa. Mahtipontisen etnodiscoilun Më merr në ëndërr esittää Kejsi Tola. Selkeästi parhain viisu Albaniasta ikinä!
Kappale nähtävissä TÄSTÄ.
Ankkarock
Olisi ollut kaameaa jos Jari Sillanpää olisi tuonne ängetty!
Ei sillä, että olisi huono laulaja, mutta itse laittaisin Euroviisuihin artisetja jotka laulavat Englanniksi..

Olisi ollut typerää vaikka vuonna 2006 laittaa tuonne Suomes edustamaan Jukka Kuoppamäen "Levitä siivet".

Ihan hyvä artisti/bändi sinne tänä vuonna menee. Waldos people nimeltään..
wierii2
Niinhän se on. Ilman englantia ei valitettavasti nykypäivänä pärjätä euroviisuissa. se on kylmä totuus. Jos Tapani Kansa/ Jari Sillanpää olisi sinne ängetty, niin peli olisi jo menetetty. Ei pahalla...
Barksi
Lainaus käyttäjältä: wierii2Ilman englantia ei valitettavasti nykypäivänä pärjätä euroviisuissa.
Niin, vuonna 2007 voitettiin kappaleella, joka ei englantia ollut, mutta eihän sitä lasketa... ;)
akkaridekkari
Kevään kohokohta lähestyy taas hurjaa vauhtia!
Ehdoton ennakkosuosikki ainakin täältä päin on Norja. Kappale on loistava, ja mieleenpainuva.
Tapoihini kuuluu kannattaa kuitenkin aina Suomea, enkä poikkea tavasta tälläkään kertaa. Ja onhan Waldo's People hyvä, siitä ei pääse mihinkään.
akuankka1313
Norja on tylsin, omahyväisin ja paatoksellisin viisu tänä vuonna. Itse pidän kuitenkin eniten Ukrainasta ja Virosta. Mahtavia kappaleita molemmat. :)
Aku Vankka
Ukrainan ja Norjan biisit ovat kieltämättä hyviä. Venäjän kappaleesta en taas pidä lainkaan, että ei heru sinnepäin pisteitä täältä.
souffleur m
Itse vihaan koko sydämestäni näitä Norjan ja Kreikan kappaleita, jotka kuulemma ovat kovia ennakkosuosikkeja tänä vuonna. Molemmat ovat nimittäin juuri tuollaisia tyypillisen limaisia viisurallatuksia, joita näkee suunnilleen joka vuosi. En vaan tajua, miksi eurooppalaiset kaikesta päätellen pitävät sellaisesta musiikista. ;D

Itseasiassa on vaikea sanoa suosikkia tältä vuodelta, mutta itse kannatan pienoisia riskinottoja ja Ruotsin viisu jos mikä on malliesimerkki tästä, vaikken oopperan ystävä olekaan. Ja naiskauneuskin on plussaa. :) En kuitenkaan välttämättä maalle mitään voittoa toivo, sillä Ruotsi on menestynyt jo ihan liikaa. Mutta good luck from Finland!
Pullasorsa
Omalta osaltani kiinnostus Euroviisuihin on hiipunut. Aion kuitenkin katsoa, miten Suomi tekee jälleen kisojen pohjanoteerauksen... ;D
Ei vaineskaan, Suomen biisi on sata kertaa parempi kuin esim. Norjan kaamea rallatus.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16