Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Missä ulkomaissa olette käyneet?

(86 viestiä)
TKal
Vastataas nyt sitten tähänkin... Eli olen käynyt Tanskassa, Ruotsissa, Virossa, Kreikassa, Italiassa ja Espanjassa. Tällä hetkellä kiinnostaisi varmaan eniten käydä jossakin Euroopan ulkopuolella, tai sitten Britanniassa.
Mrtikka
Oon käynyt: Bulgaaria, espanja, Iso britannia, USA, thaimaa, venezuela, viro, ruotsi, latvia, liettua... Venäjälläkin oon kuulemma käyny. Siinä on mun maat. Veikkaan et seuraavaks takas usaan käymään
Anonymous
Mä inhoan matkustelua , paitsi suomessa ;D Olen käynyt kerran Ruotsissa :-X
akuankka1313
Huamenna sitten Tallinnan päiväristeilylle upouudela Viking XPRS:llä. Tuleepa taas yksi maa lissää.
Anonymous
En oo ikinä käyny misään muuhalla ku Ruotsis,joskus 6-4v
Eli en oo käyny lähinnä misää :-[
Turtana
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: TurtanaRuotsissa, Virossa, Bulgariassa, Italiassa, Sveitsissä, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Latviassa ja Maltalla.
Ootko käyny jollai euroopanympärimatkalla tai jotai ku oot kaikissa euroopan suurmaissa käyny :o (paitsi Brittien saarilla)

En sentään, vuosien varreela olen tullut rahdatuksi (todella väärä ilmaisu) vähän kaikkialle. Bulgariassa varsinkin on tullut ravattua vuosittain, sieltä kun löytyy sukulaisia.
Anonymous
Minä olen käynyt Suomen lisäksi vain Espanjassa. Ja tuo avatarini on otettu kameralla Espanjassa jossain minigolffipaikassa. Tahtoisin mennä pääsiäissaarille, joka kuuluu Chileen. Patsaiden eli näiden takia tietysti:
-jojo2-
Mä oon käyny 4 kertaa Kreikassa, 2 kertaa Kanarian saarilla, kerran Tunisiassa, muutaman kerran Virossa ja Ruotsissa

Haluaisin käydä Japanissa ja Yhdysvalloissa
Zuppa
Olen käynyt kai Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Sloveniassa, Unkarissa, Itävallassa, Italiassa, Saksassa, Tanskassa, Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja Ranskassa. Tuo saattaa kuulostaa isolta määrältä, mutta niitä maita on kertynyt sen takia paljon, että olemme ajaneet monien maiden läpi mennessämme Italiaan ja Iso-Britanniaan. Esimerkiksi kesällä kolme vuotta sitten ajoimme asuntoautolla Italiaan, ja tottakai sitä tuli siinä käytyä monissa maissa, noissa 11 ensimmäisessä, ja en voi sinänsä edes sanoa, että olisin käynyt noissa kaikissa, koska joissain emme edes olleet yötä, kävimme ehkä vain vähän kaupoissa. Jos kysyttäisiin, montako kertaa olen käynyt ulkomailla, vastaisin ehkä jotain 5 (jos Viroa ja Ruotsia ei laskettaisi). Niinpä niin. Eli olen vain käynyt monessa maassa yhdellä kertaa ja ollut reissussa pitemmän aikaa.
Anteeksi, tuli jaariteltua, satun vain pitämään matkailusta. Nyt kesälläkin olen lähdössä Nizzan seutuville ja Italiaan, ja marraskuussa Espanjaan :D. Haluaisin sen lisäksi käydä varmaan Kreikassa ja Intiassa. (Ja Italiaan voisin tietysti mennä aina :D)
akuankka1313
Amerrriikkaan viikon kuluttua! Siellä tulee varmasti kivaa! Jos siellä edes nähtävyyksiä on... :P
Bomber
Eikös siellä ole ne Niakaran putoukset?
rhino
Lainaus käyttäjältä: BomberEikös siellä ole ne Niakaran putoukset?
Riippuu missä kohtaa Amerikkaa on (yllätys, yllätys). Itse olen käynyt näissä maissa:Englanti, Kreikka, Tanska, Kypros, Bulgaria, ja heinäkuussa uusiksi Englantiin.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: rhinoRiippuu missä kohtaa Amerikkaa on
North Readingissa, Bostonin pohjoispuolella ollaan... Aluksi on oteltu rennosti, mutta aattelin, ett menisimme tutustumaan New York Cityyn, tai Montrealiin (Joka taas on Kanadassa).
Zuppa
Hihhulihei, tuli taas valloitettua yksi maa lisää, kävimme nimittäin piskuisessa Monacossa. Ei kyllä mikään maailman ihanin paikka ollut, mielestäni liian rikkaiden pesä. Nyt innolla odotan marraskuista valloitusmatkaa kohti espanjaa. ;D Ja ainiin, käytiinhän me tietenkin myös Ranskassa ja suuressa rakkaudessani Italiassa.
The Aku Man
7x Tanska yli 10x Virossa noin 5-10 kertaa Ruotsissa 4x Espanja 1x Kreikassa ja kai kerran vauvana Norjassa

Siinä ne tais olla, ja todella sekava lista olikin!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6