Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Diabolo

(25 viestiä)
Aksu ankka
Eli kaikkihan tietävät mikä on Diabolo? Niitä on olemassa pieniä
suuria keskikoisia, Mister Babazheja, zircuksia, youhoita ja kaiken maailman
jazzeja. Itse omistan valkoisen Mister babazhe Finessen.
Mutta minkälaisia boloja te omistatte? Miniboloja vai kaikkein isoimman bolon
mitä markkinoilla on? Mutta sen te saatte itse kertoa. ;D
Kreach
Kiva, kun olisit selittänyt mikä se diabolo on, itse en ainakaan tiennyt. Googleen sen kirjotin ja kuvahausta tunnistin laitteen. Itse olen kokeillut pyöritellä sellaista, ei oikein minun lajini. Vähän tylsähköä, mutta ihan hauska kokeilla. Temppuja en osaa, olen kokeillut pari kertaa, itse en omistaa yhtäkään härveliä. Alempana on kuva diabolosta selvennyksen vuoksi. Ja sanottakoon se vielä, että siinä siis yritetään pyöritellä tuon kuvan mukaista häkkyrää lankojen varassa, heitellä sillä voltteja ym.
http://www.kinetickites.com/diabolo.jpg[/img]
samppali
Näkyykö kuva muilla? Minulla ei ainakaan.

En pidä näistä diaboloista. Homma on pitemmän päälle aika tylsää. En ole ikinä ymmärtänyt miten joku jaksaa värkätä tämmöisiä härveleitä pitempään kuin muutaman päivän. Mulla ainakin innostus loppui siihen. Tosin joku voisi ihmetellä, miten jaksan kerätä sarjiksia päivästä toiseen.
Aku Vankka
En ymmärrä, mitä hauskaa koko vehkeessä on.
Pikkusiskoni keräilee näitä, kohta on kaappi täynnä.
Kaikki rahat menevät niihin, vaikka vielä kesällä hän halusi
säästää rahaansa mp3-soittimeen... ::)
Aksu ankka
Voi voi.. Ette ole selvästikkään innostuneet noitten
bolojen pyörittelemisestä.Mutta ei se mitään, sillä jos
koulussa kaikki bolottavat niin kyllä tekin kohta innostutte ;D Mutta ette välttämättä....
Karhula
Minäkään en ymmärrä näistä diaboloista hölkäsen pöläystä. Pelkkää rahatuhlausta minusta, huomautan muuten vielä, että Aksu Ankka sanoi minulle vielä pari viikkoa sitten, että bolot ovat täysin järjettömiä. No, noin se ihmismieli muuttuu.
souffleur m
Meidän koulussa nämä diabolot olivat joskus syksyllä 2006 oikea muoti-ilmiö, lähes jokaisella oli sellainen. - Myös minulla. Tulihan sitä välitunneilla jonkun verran "bolotettua" ja muutaman tempunkin osasin, mutta nykyään koko vehje on hyllyllä pölyttymässä..

Ihan hyvällä mielellä tuota muoti-ilmiötä muistelen, oli ihan mukava "tuunailla" niitä diaboloja ja keppejä naruineen ja keksiä uusia temppuja ja oppia vanhoja.. ;)
akuankka1313
Diabolot ovat mielestäni pelkkää rihkamaa. Kyllähän ne aluksi toimivat, ja se on aluksi hauskaa, mutta vain aluksi. Meilläkin meni diabolo mäsäksi pari viikkoa ostamisen jälkeen. Kaikenkaikkiaan melko turhia kapistuksia, mutta ammattilaisten boloja olisin kyllä innokas ostamaan. Ne kun ovat melko varmasti vahvempia kuin tavalliset tusinatavarat.
squid
Niin, tai tuollaisen voisi myös tehdä itse, vaikkapa sorvaamalla.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: souffleur mMeidän koulussa nämä diabolot olivat joskus syksyllä 2006 oikea muoti-ilmiö, lähes jokaisella oli sellainen. - Myös minulla. Tulihan sitä välitunneilla jonkun verran "bolotettua" ja muutaman tempunkin osasin, mutta nykyään koko vehje on hyllyllä pölyttymässä..
Taisi olla meidänkin koulussa juuri kyseisenä aikana. Vissiin ihan valtakunnallinen ilmiö. Itsekin menin niin typerästi tekemään että ostin tuollaisen (taisin ostaa jopa parikin). Nykyään se on tuolla jossain kaapissa makaa käyttämättömänä.
Aivan turhiahan nuo ovat. Parempaankin voisi rahojaan käyttää.
Ankka313
Mun mielestä kaikki tuollaiset sirkus kamat ovat kivoja. Itelläni on diabolo, ja tykkään bolottaa, vaikka nyt se on vähemmälle jäänyt, vuosi takaperin olin innokkaampi bolottaja. Omistan diabolon ja alumiinikepit. Osaan yli kymmenen erilaista temppua.
Akuhullu97
No, on diabolokin ihan kiva kapistus, omistan sellaisen. Joskus olen lähiaikoinakin sillä bolottanut, mutta vähemmän kuin ennen. Minulla on sellainen ehkä 25cm. pitkä diabolo, sellainen kelta-musta-viher-punainen.
Mirkku
Ihan hauska kapinehan tuo on, mutta itse en oikeastaan temppuja osaa. Joku nyt on onnistunut, mutten niissä erityisen taitava ole. Itse asiassa meilläpäin tämä ei ole ollut muodissa, muta onhan sitä kuitenkin tullut kokeiltua. Erityisen kalliita ne eivät mielestäni ole, parillakin eurolla voi saada. Huonoa laatua, luonnollisesti.
Ronaldo
Itse pidän bolottamisesta paljon, osaan yli kaksikymmentäviisi temppua. Omistan hiilikuitukepit jazz bolon sekä mister babachen. :D
Aksu ankka
Lainaus käyttäjältä: RonaldoItse pidän bolottamisesta paljon, osaan yli kaksikymmentäviisi temppua. Omistan hiilikuitukepit jazz bolon sekä mister babachen. :D
Mää en tienykkään että se sun bolo on babache.. Mikä "malli"?
Sivuja: 1 2