Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kirjoittaja

Aihe: Moottoriurheilu

(210 viestiä)
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Nyt se on sitten totta: Alonso korvaa Räikkösen Ferrarilla! http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.s ... /09/965021

Jätän tällä kertaa kommentointini välistä, sillä ylläpito kuitenkin poistaisi viestin asiattomasta kielenkäytöstä johtuen.

Kamalinta mitä ykkösille on pitkään aikaan tapahtunut... :)

Juu, itsekin huomasin tuon uutisen vajaa tunti sitten. Onhan tuo vähän harmillista, mutta mitäköhän seuraavaksi? Meneekö Kimi korvaamaan Heikin McLarenilla? Jos näin käy, tulee Hamiltonista ja Räikkösestä tallikaverit. Hamiltonista tulisi Kimille erittäin kova vastus, ja tallikaveri. Kimi tosin ajoi vuosina 2002-2006 ihan hyvin Mclarenilla, ottaen huomioon, miten epäluotettava tallin auto tuolloin oli. Jos Kimillä olisi ollut vuosina 2003 ja 2005 vähän luotettavampi auto käytössään, olisi hän nyt kolminkertainen maailmanmestari, ainakin omasta mielestäni (vähintään kaksinkertainen). Jotenkin Kimi ja McLarenin ajokki sopivat ainakin välillä mukavasti yhteen.

// Ron Dennisillä ja Kimillä ei tosiaan ollut kauhean hyvät välit. No, onneksi nyt Dennis ei ole esteenä McLaren-siirrolle, ja uskon että Kimi siirtyy McLarenille. Jos näin ei tule käymään, pelkään että Kimi lopettaa. Wikipediasta kun katsoo noita formulatilastoja, niin pistää silmään että Kimi on ajanut todella ison määrän kisan nopeimpia kierroksia moniin muihin kuskeihin verrattuna, mm. Alonso on ajanut nopeimpia kierroksia huomattavasti vähemmän. Eihän tällä tietysti suurta merkitystä ole, mutta tuo osoittaa sen, että useimmiten Kimin kisavauhti on varsin hyvää, vaikkei aika-ajo vauhti olisikaan aina sitä parasta.

// http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.s ... /09/965086

Ilmeisestikään Massa ei tule ajamaan Abu Dhabin GP:ssä, jos tämä pitää paikkaansa.
Mattiii
Lainaus:Salwer: Kamalinta mitä ykkösille on pitkään aikaan tapahtunut... :)
Juu, samaa mieltä olen. Mietityttää vaan, että missä tallissa Kimi sitten ajaa ensi kaudella vai lopettaako kokonaan. Muutenkin 2000-luvulle siirryttäessä formuloiden säännöt ovat muuttuneet tiuhaan tahtiin ja huonompaan suuntaan, että formuloista on mennyt maku jo aikoja sitten. Oi niitä 90-luvun aikoja...
wierii2
Joo. Kimin ensi kauden talli lähinnä mietityttää... Tai, jos ja kun Kimi menee McLadalle, niin mihin Heikki menee? Nyt tässä pelätään suomalaisten puolesta...
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: MattiiiJuu, samaa mieltä olen. Mietityttää vaan, että missä tallissa Kimi sitten ajaa ensi kaudella vai lopettaako kokonaan.
McLaren tai ulos... En usko, että Räkä lähtee minnekään Force Indialle tai Toro Rossolle.

Nauran, jos Massa ei pääsekään ajokuntoon, ja Fisico jatkaa Ferrarilla. :D Siinä tulisi kyllä Montezemolollekin kuset housuun. 8-)

Eiköhän siirrytä ostamaan jo Toyota-fanikamaa, Heikki menee meinaan Toyotalle. Ja Nico Brawnille.
Mattiii
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Lainaus käyttäjältä: MattiiiJuu, samaa mieltä olen. Mietityttää vaan, että missä tallissa Kimi sitten ajaa ensi kaudella vai lopettaako kokonaan.
McLaren tai ulos... En usko, että Räkä lähtee minnekään Force Indialle tai Toro Rossolle.

Nauran, jos Massa ei pääsekään ajokuntoon, ja Fisico jatkaa Ferrarilla. :D Siinä tulisi kyllä Montezemolollekin kuset housuun. 8-)

Eiköhän siirrytä ostamaan jo Toyota-fanikamaa, Heikki menee meinaan Toyotalle. Ja Nico Brawnille.

Juu, näinhän se on nähtävä! :D

Jostain luin, että Massa yrittää päästä jo Abu Dhabissa ajamaan... tiedäpä häntä. Mutta toi Alonso-juttu. Mitähän Alonso saa aikaan sitten Verrarilla? McLarenilla aiheutti vihaa, Renaultilla oli mukana Piquet-jupakassa, mukamas ei tiennyt asiasta mitään...
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: wierii2Joo. Kimin ensi kauden talli lähinnä mietityttää... Tai, jos ja kun Kimi menee McLadalle, niin mihin Heikki menee? Kimillä ei ole varmastikkaan mitään ongelmaa löytää uutta tallia. Larenilla löytyisi paikka, ja Brawnillekkin Kimiä on yritetty suostutella, mutta Brawnin rahapussukkahan ei ole kovinkaan suuri, joten palkka ei olisi kovinkaan kummoinen verrattaessa Kimin Ferrarin palkkaan. Veikkaisin silti, että Räikkönen palaa MäkLaarenille Hamiltonin kaveriksi, ja siellä myös päättää uransa.

Toinen juttu onkin minne Heikki menee. Williamsille ei ainakaan, koska Barrichello on lähdössä sinne, ja toiseksi kuljettajaksi on tulossa Nico Hulkenberg. Toyotasta en sitten tiedä, koska on kiertänyt huhua, että se on jättämässä F1:set. Näin ikään Brawnille vapautuisi paikka, mutta eiköhän Ruusbäri vie sen. Heikin tie siis vie johonkin uuteen talliin (tai jonnekkin Toro Rossolle tai vastaavalle tallille) tai sitten Toyotalle, jos se päättää jatkaa F1-uraansa.
hjhh
Hyvin odotettu päätös sieltä sitten tuli. Kimin tulevaisuus nyt mitä luultavammin McLarenilla. En usko, että Kimi lopettaisi nyt uransa. Kimi on sanonut haluavansa ajaa, ja jos kimi lopettaa uskon, että se olisi kerrottu samalla, kuin Alonson sopimus.

On sanottu, että kaikki parhaat kuskit ajavat urallaan Ferrarilla, Kimi teki sen. Tuli ja voitti mestaruuden ensimmäisenä vuotena. Legenda tai ei, Ferrari ei ollut oikea paikka Kimille. McLarenin ilmapiiri sopii paremmin Kimille, varsinkin kun Ron dennis on jättänyt tallin. Ei Ferrarilta lähtö mikään maailmanloppu ole sen ovat historian aikana näyttäneet mm. Prost ja Mansell.
Salwer1st/
Pähkäilin tässä ensi kauden kuskeja, ja tulokseksi sain tällaisen:

McLaren
Hamilton, Räikkönen

Ferrari:
Massa, Alonso

Renault:
Grosjean, Kubica

Toyota:
Glock, Kovalainen

Toro Rosso:
Buemi, di Grassi

Red Bull:
Webber, Vettel

Williams:
Barrichello, Hülkenberg

Force India:
Sutil, Liuzzi

Brawn GP:
Button, Rosbeg

USF1:
Hunter-Reay, Andretti

Campos:
Soucek, de la Rosa

Manor:
Sato, Paffett

Lotus:
Algersuari, Davidson

Sauber-Qadpak:
Heidfeld, Trulli
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Toyota: Glock Pientä pilkuviilausta, mutta eikös Toyota maininnut juuri, ettei aio jatkaa Glockin sopimusta? Ensi kaudella kyllä tullaan näkemään aika paljonkin uusia kuljettajia, jos on huhuihin ja muihin vihjeisiin uskominen.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyLainaus käyttäjältä: Salwer1st/Toyota: Glock Pientä pilkuviilausta, mutta eikös Toyota maininnut juuri, ettei aio jatkaa Glockin sopimusta? Ensi kaudella kyllä tullaan näkemään aika paljonkin uusia kuljettajia, jos on huhuihin ja muihin vihjeisiin uskominen.
Pilkunviilausta: Toyota on vihjannut, ettei aio jatkaa Trullin sopimusta.
Toke
Salwer, mikä tämä sitten on:

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.s ... /09/963587 ?

Eli molemmat nykykuskit lähdössä Toyotalta.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: TokeSalwer, mikä tämä sitten on:

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.s ... /09/963587 ?

Eli molemmat nykykuskit lähdössä Toyotalta.

Ei se, että Glockin optiota ei käytetä, tarkoita sitä, että Timo ei jatka japanilaistallissa. Ei ole edes Toyotalta mitenkään erityisen järkevää pistää molempia kuskeja vaihtoon.
Toke
Niin no, Glockin tilanne on silti epävarma. Hänellä ei ole sopimusta, kun tuota optioita ei käytetty... Ja koko Toyota-tallin jatkohan on vielä hieman auki. Itse veikkaan, että jatkaa.
wierii2
Toyota jatkaa ykkösissä ja tavoittelee kuskeikseen Räikköstä ja Kubicaa!

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.s ... /10/966277

Milestäni Kubica saattaakin tulla talliin, mutta Räikköselle se ei kelpaaa. Kenties toinen suomalaislahjakkuus, nimeltä Heikki Kovalainen saattaa Toyotalle tullakkin...
Toke
Lainaus käyttäjältä: wierii2Toyota jatkaa ykkösissä ja tavoittelee kuskeikseen Räikköstä ja Kubicaa!

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.s ... /10/966277

Milestäni Kubica saattaakin tulla talliin, mutta Räikköselle se ei kelpaaa. Kenties toinen suomalaislahjakkuus, nimeltä Heikki Kovalainen saattaa Toyotalle tullakkin...

Oho! Vai että Räikköstä tavoittelee Tojota. Minäkään en kyllä jaksa uskoa, että Kimi Toyotalle siirtyisi. Sen sijaan Heikille se voisi sopia, jos ja kun Kimi ottaa hänen paikkansa McLarenilta. Heikki on ainakin kertonut jatkavansa Formula 1:ssä. Luonnollisesti.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14