Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kirjoittaja

Aihe: Moottoriurheilu

(210 viestiä)
kirja
Muistellaanpa Kanadan osakilpailua, joka on kuuluisa Kubican kolarista. Siinä Sato osoitti ajotaitonsa ohittamalla mm. Alonson ja Kimin. Sato on menestynein japanilainen F1-ajaja (mm. palkintopallipaikka). paljonko palikntopallipaikkoja Glockilta, Fisichellalta ja Piquetilta löytyy? (Glock sai sen yhden sateessa, Fisichella on ajanut kovemmissa talleissa pp-paikkoja.)

~kirja
wierii2
Samoilla linjoilla. Varmaan Ferrari on ensi kaudella erittäin vahva, mutta asiaan. Glock on minusta ihan huippuluokan ajaja, vähän niin kuin Felipe Massa silloin Sauberin aikoihin. No, Piquet onkin vähän huonommanluokan ajaja, kirja. Mutta, Fisicella on edelleen mielestäni parempi kuin Sato. Kuten myös Glock.

Ja, varmasti Mika on kovassa vedossa, kun on vain pyörässä säädöt kohdallaan, niin mika on osoittanut, että hän pystyy tekemään hyvääkin tulosta. Itse luotan Mikaan täysin.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: kirjaMuistellaanpa Kanadan osakilpailua, joka on kuuluisa Kubican kolarista. Siinä Sato osoitti ajotaitonsa ohittamalla mm. Alonson ja Kimin. Sato on menestynein japanilainen F1-ajaja (mm. palkintopallipaikka). paljonko palikntopallipaikkoja Glockilta, Fisichellalta ja Piquetilta löytyy? (Glock sai sen yhden sateessa, Fisichella on ajanut kovemmissa talleissa pp-paikkoja.)
Toki Sato on ajanut hienoja kisoja, mutta Glock ja Fisico vain parempia. Glock on ollut kerran podiumilla (Malesia 09), Piquet kerran (Saksa 08) ja Fisico monia kertoja, huomatkaa nyt, että Fisico voitti 03 Jordanilla kisan (sateessa). Sato saavutti ainoan podiuminsa 04 BAR:illa, jolla tallikaveri Button saavutti niitä samana vuonna melkein kymmenen! Eli mahtoiko Sato nyt ollakaan nyt niin hyvä? Ja S. Nakajima ja A. Suzuki ovat ajaneet myös podiumille, vaikka ovat japanilaisia.
Imfromfinland08
Takuma Sato osasi ajaa ihan kohtuullisen hyvin, vaikkei tähän mennessä olekaan kovin menestynyt kuljettaja.

Mielestäni Nelson Piquetin pitäisi saada potkut Renaultilta. Ei ole saanut juuri mitään aikaiseksi tällä kaudella.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: wierii2Ja, varmasti Mika on kovassa vedossa, kun on vain pyörässä säädöt kohdallaan, niin mika on osoittanut, että hän pystyy tekemään hyvääkin tulosta. Itse luotan Mikaan täysin.
Eipä ole Mikankaan käsittelyssä oikein Ducati tällä kaudella toiminut... Casey Stoner on ainoa joka osaa ottaa Ducatista parhaat edut (eli käytännössä sarjan korkeimman huippunopeuden) käyttöön. Mutta jos saisivat säädöt Mikalla kuntoon niin kympin sakkiin on reilusti mahdollisuuksia.
Toke
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Mielestäni Nelson Piquetin pitäisi saada potkut Renaultilta. Ei ole saanut juuri mitään aikaiseksi tällä kaudella. Eipä, nolla MM-pistettä tältä kaudelta, tosin se on vain neljä vähemmän kuin esim. McLarenin Heikki Kovalaisella. Viime kaudella Piquet keräsi 19 pistettä, aika vähän sekin. Minusta potkuja ei kuitenkaan vielä tarvitse antaa.
hjhh
Tosiaan tänään julkistettiin tuo lista. Yllätyksenä tuli, ettei Prodriviveä otettu mukaan. Manor tuli mullekkin vähän puskista. Pikkuformuloissa tallin riveissä on ajanut mm. Kimi, Hamilton ja Nakajima.
Täähän ei välttämättä ole vielä lopullinen lista. FIA on kertonut jo varalistansakin. Oikeuteen tässä mennään pari kertaa ennnen kun tallit on selvillä. Ei autonvalmistajien kilpaileva sarjakaan ole mahdoton..

Glock on muuten ollut toisenkin kerran pallilla. Viime vuoden Unkarin kisassa.
wierii2
Kallio harjoitusten 17. Eli eipä säädöt näytä oikein Mikalle istuvan... :)
jojo3
Ei kyllä valitettavasti. Mutta Pedrosakin jäänyt sijalle 14., että ei kaikilla muillakaan mene hyvin...
wierii2
Noin sitä pitää, Mika. Aikaajojen 10. eli Mikan paras sijoitus ikinä MotoGP:ssä. Voi tulla ihan hyvää sijoituskin... :)
jojo3
Yllätyin kyllä kun Mika yltänyt noinkin ylös. Mutta hyvä niin. Kisa alkaakin tuossa puolen tunnin päästä.
wierii2
Hienoa Mika! 9. sija ja loppukierroksilla pysyi tehdasDucatikin takana. Hieno taistelu voitosta, meni sinne tuttuun osoitteeseen silti.
Padi
Mikasta sellainen hauska fakta että kun tulin samalla koneella takaisin Hollannista futisturnauksesta niin hän istui viereisellä paikalla ja ruokailun aikana kun hän nukkui kaadoin vahingossa appelsiinimehuni hänen öö... pippelin kohdalle, onnekseni hän ei ollut hereillä ja että mehu oli tyhjä sillä hänellä oli valkoiset housut. Itse en tiennyt että hän oli kyseinen henkilö kunnes Vantaalla joukkuetoverini kertoivat karun totuuden ;D
Pullasorsa
Melkoinen tarina, Padi. ;D Mahtaakohan Mika enää muistaa tapahtumaa? Ei varmaan ollut kovin kiva huomata pöksynsä olevan läpimärät. ;D
Padi
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaMelkoinen tarina, Padi. ;D Mahtaakohan Mika enää muistaa tapahtumaa? Ei varmaan ollut kovin kiva huomata pöksynsä olevan läpimärät. ;D
Ei kun siis "mehupahvitölkki" oli tyhjä (onneksi) ja hän nukkui, olisi pitänyt ehkä tunnistaa itekkin hänet kun hänellä oli mainoslippis päässä (ainakin Helsinki-Vantaalla). Niin sain melkoisen sokin kun ensin kaadan appelsiinimehua miehen (ei olisi haitannut kuivata naisen housuja) housujen päälle ja sit saan vielä kuulla että se oli Mika Kallio. :-[
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14