Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Vaari
Huippua, EmRA is back! :D Animaatio toi jotenkin mieleen sieni.us-nimisen saitin tarjonnan, mutta hyvässä mielessä. ;D Fanartin päivitystä vielä odotellen...

Päivä onkin mennyt pitkälti ulkosalla, lunta tuli yön aikana taas melkoisesti ja kuka ne saikaan kolata sivuun... Rc-harrastuksen pariinkin olen palannut näin talvisaikaan hulikukkereiden merkeissä. Tankitkin toki kulkevat vielä, mutta puolen metrin hanki on armollisempi mikäli gyro sattuisi temppuilemaan, joten kopterilennätystä harjoitan tällä hetkellä enimmäkseen. Pakkasta näkyisi olevan muutaman asteen verran, hyvä sekin. Pitänee kohtsillään häipyä takaisin pihalle, nämä kelit eivät Suomessa kauan viihdy. :D
Kääk13
Mulla menee taas loistavasti! :-P Laitoin eilen Mentalist TV-sarjan tallentumaan, että voin katsoa jakson jälkikäteen kun en kuitenkaan sitä illalla ehtisi. Tänään sitten olisin katsonut, mutta tallenteelle oli ilmestynyt vain jotain jonninjoutavaa mäkihyppyä. Ajattelin, että ehkäpä sarjan voi katsoa netistä, mutta miten kävikään? Koko sivusto ei tuntenut ensimmäistäkään ilta yhdeksän ulkomaista hittisarjaa. Eikä kyllä montaa muutakaan. Menin ohjelman nettisivulle ja katsoin, että siellä ovat katsojat kommentoineet tuoretta jaksoa. Vieläpä heti klo. 22:00 jälkeen niin kuin pitääkin. Uutisethan eivät muuta aikataulujaan. Varsinkaan jonkun puoli tuntia myöhässä olleen ohjelman taki. Mietin vaan, että jos digiboksille oli tallentunut vain mäkihyppyä, eikä ohjelma ole kuitenkaan ollut myöhässä, mikä oikein meni vikaan? Tarkistin kyllä, että olin valinnut katseltavakseni oikean tallenteen...

P.S. Mahtoiko joku muuten nähdä kyseistä jaksoa?
Donald-91
Vähän nyt kyllä harmittaa, kun kirjoitin aijemmin tänä iltana pitkän viestin tähän topicciin, mutta se ei jostain syystä tullut perille tälle sivustolle. Kun yritin lähettää sitä viestiä, niin tietokoneeni vain valitti, että "Virhe. Osoiitteseen ei saada yhteyttä." tai jotain sellaista. Enkä muista läheskään kaikkia mitä siihen viestiin kirjoitin.
July
Lainaus käyttäjältä: kirjaMahtaako Oscareita tulla tänä vuonna oikeassa ajassa? Vuodenvaihdehan se on virallisesti ollut, epävirallisesti helmikuu.
Kuulehan nyt, Oscareiden virallinen julkistamisaika on helmikuussa. Tai silloin kun itse jaksan käyttää omaa vapaa-aikaani teidän kaikkien viihdyttämiseen.

Terveiset Pohjois-Afrikasta. Sellon tapahtumat rikkoivat jopa CNN:n uutiskynnyksen, mutta tarkkoja tietoja tapahtumista ei ollut. Siinä sitten kärvisteltiin vuorokausi ennen Suomeen saapumista.
EmRA
Minulle vuoden comeback kiitos.

In unrelated news...
Avatar oli perhanan hieno leffa, vaikka sen katsominen 3d:nä elokuvateatterissa sai niskan ja pään kipeäksi. Auts.
Varsinking ne helikopterit ja muut ihmisten lentohärvelit.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: EmRAMinulle vuoden comeback kiitos.

In unrelated news...
Avatar oli perhanan hieno leffa, vaikka sen katsominen 3d:nä elokuvateatterissa sai niskan ja pään kipeäksi. Auts.
Varsinking ne helikopterit ja muut ihmisten lentohärvelit.

Kiitti vinkistä, itsekin olen harkinnut sen tsekkaamista.
$MCD
Jätän siis tämänkin paikan. En jaksa enää täällä pyöriä, vaan mieluummin kavereiden kanssa juttelen ja nettiä selailen.

Kiitoksia siis mahdollisuudesta ottaa osaa viestimaratoniin ja tutustua hyviin tyyppeihin. Erityisesti kiitän moderaattoreita, Julya, Squidia ja Anacondaa esimerkillisestä työstä ja ylläpidosta. Barksikin saa osan tästä kunniasta.

Kiitos ja hyvää jatkoa teille kaikille :)

It's time to move on..
Bomber
Olet muodostunut täällä jo legendaariseksi suurkäyttäjksi, jäähyväisesi tallennetaan Hall of Fame-käytävälle!
Kuitenkin, harmi että lähdet, mutta saanen muistuttaa, että sut saadaan vielä! >:((( Hyvää matkaa, toivottavasti palaat.

Kuinka moni muuten ankkiksesta pyörii legendaarisessa Aapelissa? Itse joskus pelailen siellä yön pikkutunneilla.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BomberKuinka moni muuten ankkiksesta pyörii legendaarisessa Aapelissa? Itse joskus pelailen siellä yön pikkutunneilla.
Hah. Joskus pelasin, en enää. Korttipelit, kuva-arvaus (hauskaa jos on kavereita, yksin ei jaksa :D) ja lentokonepeli ovat loistavia! =D En oikeastaan enää pelaile kun erittäin harvoin (kaks-kolme kertaa vuodessa)
Aku Vankka
Joskus tulee sielläkin pelailtua, lähinnä noita Kreachin mainitsemia pelejä. Joskus jos innostun, saatan pelata parikin päivää ihan kunnolla, mutta sellaisia hetkiä tuleekin vain se pari kertaa vuodesta.
$MCD
Mik äsiinä Bomberin viestissä oikein särähti silmaan? Taisi olla sarkasmi joka iski silmään rajusti ;). No, kuitenkin. Hyvästelen teidät nyt :p
Anonymous
Pitkästä aikaa täällä kirjoittelemassa. :) Tuli tuossa viikko sitten ostettua Wii ja siille Wii sport, Wii fit ja Mario kart wii. Wii fit:in Balance Board meni heti seuraavana päivänä rikki... >:( Kuinka moni täällä omistaa Wii:n? Ja onko siinä netti? Olisi kiva pelata jonkun kanssa netissä esim. Mario karttia tai jotain muuta... Jos omistatte wiin jossa on netii ja Mario kart wii:n. Niin voisitteko laittaa kaverikoodin yksärillä minulla? ;)
Ankkafani315
Päätin tänne tulla kurkkaamaan vaikken tätä halunnut oikeastaan muistaakaan. ;)

Wii löytyy muttei nettiyhteyttä. MIten sen muuten saa siihen? Voin lähettää Aku Ankka fanille kaverikoodin joskus, jos saan sen netin :/

Eipä tässä saa nyt muuta aihetta irti; taas pidän taukoa Ankkiksessa.
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Ankkafani315Wii löytyy muttei nettiyhteyttä. MIten sen muuten saa siihen? Voin lähettää Aku Ankka fanille kaverikoodin joskus, jos saan sen netin :/ Vaikken omistakkaan Wii'tä niin lähtisin veikkailemaan, että se pitää kytkeä tietokoneeseen/modeemiin. Vai onko siinä langaton verkkosovitin? Simppeliä, jos sen mukana tuli jonkin sortin usb-johto niin länttää vaikkapa modeemiin kiinni.

Huomenna sitten viimeinen vapaapäivä, ja torstaina paluu koulunpenkille. :-P
Eltharion
Lainaus käyttäjältä: Mac DuckyLainaus käyttäjältä: Ankkafani315Wii löytyy muttei nettiyhteyttä. MIten sen muuten saa siihen? Voin lähettää Aku Ankka fanille kaverikoodin joskus, jos saan sen netin :/ Vaikken omistakkaan Wii'tä niin lähtisin veikkailemaan, että se pitää kytkeä tietokoneeseen/modeemiin. Vai onko siinä langaton verkkosovitin? Simppeliä, jos sen mukana tuli jonkin sortin usb-johto niin länttää vaikkapa modeemiin kiinni.

Huomenna sitten viimeinen vapaapäivä, ja torstaina paluu koulunpenkille. :-P

Nintendo Wi-fillähän tuota pelataan, mutta ei muistu miten sen saa kun en Wiitäkään omista. Torstaina alkaa minunkin koulunpenkki :p
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43