Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
akkaridekkari
Olen huomannut tammikuun tuntuvan ylivoimaisesti pisimmältä kuukaudelta. Vieläkään ei olla päästy helmikuuhun, vaikka uudenvuoden bileistä tuntuu olevan jo ikuisuus. Talvilomaankin on vielä about neljä viikkoa, krääh! :(

Tjoo, jotain hauskaa sentään - vuotuinen Oscarien äänestys näyttää alkaneen, kivaa! Joidenkin kategorioiden ehdotuksista ei ollut pienintäkään epäselvyyttä, joissakin kohdissa piti vähän penkoa eri käyttäjien viestejä.
Bomber
Lainaus:uudenvuoden bileistä
Kuulostaapa jännältä. Heräsitkö kaverisi kukkapenkistä vierelläsi naapurin Ellu ja sikspäkki siideriä?
akkaridekkari
Jotain sinne päin kai. Uusivuosi ilman kunnon kemuja on kuin hautajaiset ilman ruumista.

// Bomber yrittää kai tavoitella humoristi-Oscaria... ;)
Imfromfinland08
Lainaus:Olen huomannut tammikuun tuntuvan ylivoimaisesti pisimmältä kuukaudelta. Vieläkään ei olla päästy helmikuuhun, vaikka uudenvuoden bileistä tuntuu olevan jo ikuisuus.
Mitenköhän musta tuntuu, että tammikuu on mennyt niin nopeasti? Kaipa se aika sitten olympialaisia odotellessa kuluu nopeasti. ;D

// Kiintymykseni on Ankkista kohtaan niin suuri, etten vaan ole voionut jättää kokonaan täällä käymistä (vaikka niin aluksi ajattelinkin tekeväni). Toki olen sitä vähentänyt, niin kuin arvelin tässä käyvänkin.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkari// Bomber yrittää kai tavoitella humoristi-Oscaria... ;)
Se on jo taskussa. Tavoittelen jo paikkaa ensi vuoden gaalajuontajaksi.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: akkaridekkari// Bomber yrittää kai tavoitella humoristi-Oscaria... ;)
Se on jo taskussa. Tavoittelen jo paikkaa ensi vuoden gaalajuontajaksi.

Viimeisiä (säälittäviä) yrityksiä. Ja ääni Bomberille. :P
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KreachViimeisiä (säälittäviä) yrityksiä. Ja ääni Bomberille. :P
Tunnustan, säälittävää on. Ennustan vuoden humoristin titteliä. Ja pahempaa on luvassa!

Pikku-Kalle meni kauppaan ja osti kurkun ja hanhenmaksaa. Paluumatkalla häntä töytäisi auto, ja kuljettaja kysyi: oletko kunnossa?
Kurkku katkesi ja maksat lensi ulos, Pikku-Kalle vastasi.

Suut makiaksi, imekää parsaa, kyllä mihä miehet tiihän, sie sen tiiät, voihan Vennamon Veikko, isänsä poika ja penaltyshot!
akkaridekkari
Heh. :D On muuten kyllä aika mauton ja huono sarja se lauantai-illan Putous. Sinänsä mainio idea muuten, mutta huumori toimii vain paikoin.

Mäkin tässä jo odottelen olympialaisia. Aikaero tuottaa tietysti pieniä vaikeuksia, joten lajeja täytyy seurata aivan pikkutunneille asti. Onneksi on hiihtoloma, niin voi valvoa pitkään. Suunnittelemmekin tässä jo veljeni kanssa, että katsomme yhden yön kokonaan läpi lätkää, kolme ottelua putkeen. :)
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariHeh. :D On muuten kyllä aika mauton ja huono sarja se lauantai-illan Putous. Sinänsä mainio idea muuten, mutta huumori toimii vain paikoin.
Tjoo, samaa mieltä. Katsoin ensimmäisen jakson, kun luulin ohjelman olevan hyvä, vaan en kyllä toista jaksoa enää katsonut. Kaikkien niiden hahmojen nimetkin on typeriä ja niistä on selkeästi yritetty saada jotenkin 'hauskoja' - tosin siinä ei ole kyllä onnistuttu. Mitä ihmeen hauskaa on esimerkiksi nimessä ''Juri Kakka''? Ei sitten kerta kaikkiaan mitään.
Salwer1st/
Jumaliste, Bomberi!

Kun tuosta Putouksesta oli puhetta, niin kyllähän sitä on katsottu ne 2 jaksoa mitä nyt on tullut. Ihan hyvä sarja. Osa huumorista vähän väkisin väännettyä, mutta osa ihan laadukasta. Ja pahempaa on luvassa!

Tammikuu on mullakin Iffen tapaan mennyt nopeasti, ehkä siksi, että on ollut kunnon kelit ja on voinut tehdä kaikkea hubaa ulkona. Huh, kuun loppu tulee kyllä oleen aika kiireinen, kalenteri aika täynnä...
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaMitä ihmeen hauskaa on esimerkiksi nimessä ''Juri Kakka''? Ei sitten kerta kaikkiaan mitään.
Älä dissaa Kari Hietalahtea, sinä lihakarjan penikka! Mies on nero!
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaMitä ihmeen hauskaa on esimerkiksi nimessä ''Juri Kakka''? Ei sitten kerta kaikkiaan mitään.
Ehkä sitä ei ole tarkoitettu hauskaksi. Ja et ehkä edes tiedä mistä tuo nimi tulee. Hissun nimi on Kari-Jukka. Ja Juri Kakka sananmuunnos Kari-Jukasta. Kari-Jukka - Juri Kakka. Että terveisiä vaan Toroppalasta.

Ja jos nuo nimet eivät muka ole tarpeeksi hauskoja, niin mikä sitten? Seppo Virtanenko, sopisiko se hyvin komediahahmolle?
Bomber
Aa, minä luulin että se tarkoitti Juri Gagarinia, sitä venäläistä kosmonauttia.
Jone Riksusta on kyllä ehdoton ykkönen. Jone voittoon!
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: BomberJone Riksusta on kyllä ehdoton ykkönen. Jone voittoon!Mä hakkaan sun faijas!

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariOlen huomannut tammikuun tuntuvan ylivoimaisesti pisimmältä kuukaudelta. Vieläkään ei olla päästy helmikuuhun, vaikka uudenvuoden bileistä tuntuu olevan jo ikuisuus. Juu sama juttu meikäläisenkin kohdalla. Saattaa hyvin myöskin johtua siitä, että joululomalta paluu koulunpenkille sekoitti vähän rytmiä. Juuri kun oli tottunut nukkumaan joka päivä about kymmeneen asti, niin joutuukin heräämään siinä seiskan aikoina.
Ankka313
Kun tuli mainoksia silloin joskus tuosta Putouksesta, ajattelin, että mikähän tuokin on, ja että tuskinpa alan katsomaan, mutta tulipa sitten katsottua se eka jakso, ja kyllä kannatti, oli kerrassaan mainiota katseltavaa ;D Ja kaikki tähän mennessä tulleet jakson olen katsonut ja nauranut itseni tärviölle. Tietenkään aivan kaikki sketsit eivät niin naurettavia ole, mutta suurin osa on. Kun näin ne sketsihahmokisan hahmot ensi kerran, meinasin kuolla nauruun! Raisa Reikänaama, Kete Rahkonen ja Marja Tyrni ovat suosikkejani. Jonesta en itse oikein pidä. Vaalimaan Vampyyri oli myös loistava, harmi että tipahti (R.I.P). Ai niin, ja Mr. Aimo Alamansikka on myös kova jätkä (ja hienot housut hänellä ;) )
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43