Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Vince Ankka
Hyvä kysymys se, että milloin Akkari oikein saapuu. Katsoin postilaatikkoani ja hieman petyin, kun ei parasta sarjakuvalehteä näkynyt.
No, kai se tällä viikolla vielä tulee. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Rahan menoa ei voi estää, kun käytettävä sitä hyödykkeisiin ja lääkkeisiin. Apteekissa piti käydä ja siellä meni 59€, mutta ei voi mitään kun terveyttään pitää hoitaa. Eihän siitä mitään jos ei hoida, päinvastoin. Olo vaan pahenee. Meinasin ostaa hyvät talvikengätkin, mutta kassaneiti sanoi pettytmyksekseni "ei myyntiä tämän koneen mukaan". Huonoa tuuria siis liikkeellä. Hän pisti kengät varaukseen, ja mun pitää toivoa, että saan jostain lisää rahaa - vaivaiset 30,43€. Meinasin tänään sivvota, mutta tuon edesottamuksen jälkeen ei huvita tehdä mitään, korkeintaan löhöillä ja lukea jotain. Ajattelinkin luke vanhoja Akkareita, ne kun aina piristävät pilalle menneitä keskiviikkoja, ja muitakin huonoja päiviä.

Lauantaina olisi Lieksassa, Itä-suomessa, mummoni hautajaiset ja mulla on ollut olo jo kaksi viikkoa normaalia vaisumpi ja vakavampi. Ei paljon hymyiltä, mikä vähän harmittääkin. Vaisuus ja vakavuus ei sovi mulle, mä mä olen silloin paljon tylsempi. Mutta pakkohan se on sinne mennä, sukulaiset luokkaantuisivat ja pitäisivät mua laiskana surkimuksena, joka ajattelee vain itseään.
Anonymous
Pitäs lukee kokeisiin huomiseks ja tehä tekemättömät läksyt... Tylsää.

No lähempäs kaupungille bussil kohta. Vois poiketa kirjastoon ja tuonne antikvariaan.
Duckboy
Lainaus käyttäjältä: July... Laiskalla (kuten ahneilla) on pas--- mielenkiintoinen loppu. Lepäilepä nyt tuonne torstaihin asti, JAKSAT sitten toimia sääntöjen mukaan.
Passeli loppu oli, khyllä. Pitäis sitten ruveta jaksaa toimia sääntöjen mukaan :-P
July
Pitäisi olla toiminut jo tähän asti sääntöjen mukaan. :D
Salwer1st/
Wuhuu, 11 päivää Julyn hermoloman alkuun! Eiköhän aleta jo valmisteleen bileitä. Vaari taisi jo lupautua siihen kiihdytyskisaan, onko haastajia? :)

Juuh, helmikuukin alkaa olla jo puolessa välissä, nopiaan on mennyt...

Jee, hetkosen kuluttua alkaa Ruotsin jännä ralli. Mielenkiintoinen kisa tulossa, nyt kun Kimikin on mukana.
July
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Wuhuu, 11 päivää Julyn hermoloman alkuun!
Kah, kiitos muistutuksesta. :'D Mä vaan paasaan tästä lomasta kaikille, mutten itse muista edes laskea päiviä.

Lupaatte sitten kaikki leikkiä kiltisti täällä, squid ja Ana jää vahtiin :)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Wuhuu, 11 päivää Julyn hermoloman alkuun! Eiköhän aleta jo valmisteleen bileitä. Vaari taisi jo lupautua siihen kiihdytyskisaan, onko haastajia? :)Olet ollut hereillä muuallakin. :'D Henkan kanssa tosiaan taisin jotain tuonsuuntaista suunnitella, toimitko bileiden järjestäjänä? Otanko mukaan kaikki kolme pihasta löytyvää Opelia? Pidetään omat Ankkis Cruisingit: Matalia autoja, tyttöjä, poliiseja ja donitsia... :D
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: VaariLainaus käyttäjältä: Salwer1st/Wuhuu, 11 päivää Julyn hermoloman alkuun! Eiköhän aleta jo valmisteleen bileitä. Vaari taisi jo lupautua siihen kiihdytyskisaan, onko haastajia? :)Olet ollut hereillä muuallakin. :'D Henkan kanssa tosiaan taisin jotain tuonsuuntaista suunnitella, toimitko bileiden järjestäjänä? Otanko mukaan kaikki kolme pihasta löytyvää Opelia? Pidetään omat Ankkis Cruisingit: Matalia autoja, tyttöjä, poliiseja ja donitsia... :D
Paljon sisään pääsy. :D Ja Salwer äkkii topaa Tapahtumat aluellee. Vaari ei sitten ala säästelemään sakkojen kanssa. :D :D

Miten mä en osaa lopettaa tuhlaamista. Taas tänään 15 euroo meni ja suurin osa siitäkin Akkari ostoksiin. :)
akuankka1313
Penkkariauto lähti juuri koulun pihalta jättäen oppilaille hirmu määrät karkkia... Barksikin taisi olla siellä abina. :D
Vince Ankka
Talvikengät tuli viimeviikolla ostettua, ei tosin Cittarista vaan paikallisesta kenkäkaupasta. Ja hyvä niin, ne olivat 19€ halvemmat kuin Cittarin kengät.
Ei talvella pärjää millään kesäkengillä, jalat meinaa paleltua. :D

Tuossa muutama viikko sitten unirytmini palautui normaaliksi, mikä onkin helpotus. Ja kesätäiskin se entisellään, ei tuollaista kamalaa univajetta kestä montaa vuotta. Ja mulla nimittäin kesti sitä muutaman vuoden. Kyllä se oli kamalaa aikaa. :-O
wierii2
Joo, tuli paljon karkkia. :) Muutenkin tosi rento päivä, ei tehty oikein mitään muuta kuin katsottiin Talvisodasta kertovaa dokumenttia.
Frodo
Jeejee, huomenna lähdetään viikoksi Ylläkselle!

Tiedossa laskettelua, vaikkakin on hirmupakkasia luvattu, öisin -40 astetta, päivisin jotain -25...
Aku Vankka
Tjoo, ei ehkä pakkasten suhteen mitään maailman parhaimpia laskettelukelejä luvassa... viime yönä taas talven pakkasennätykset rikki, tällä kertaa -39,8, onneksi ei kumminkaan täällä. Tosin, oli täälläkin aamulla -28 ja huomiselle on luvattu vielä kylmempää. Kaiken lisäksi pitää liikuntatunnille kävellä kaverin kanssa 2 km matka uimahallille :P
akkaridekkari
Tuli kivaan saumaan tämä talviloma, sillä nyt voi valvoa yömyöhään olympialaisia katsoen ja harrastaa talvilajeja päivällä hienossa talvisäässä.
Kaikilla muilla ei taida olla hiihtoloma samaan aikaan, päättelisin siitä että Ankkis on päivällä näin hiljainen. Vaikka eipä täällä illallakaan porukka hirveästi viestien lukumäärällä iloittele, suunnilleen kymmenen viestiä tulee Ankkikseen tätä nykyä vuorokaudessa.

Etenkin Jatko- ja fanitarinat -alue on jo pitemmän aikaa ollut täysin kuollut, ja ajattelinkin lähiviikkojen aikana antaa oman panokseni osion henkiin herättämiseksi. Elokuun laaksoa en toki aio jatkaa loppuun, idea oli muutenkin kehnompi kuin tarinassa Rikkaan lordin arvoitus, joka sekään ei ollut valmistuessaan mikään mestariteos.
Sen sijaan ajattelin yrittää tällaista hiukan omaperäisempää, kokeellista kertomusta. Suunnittelen, että kirjoittaisin ankoista ikään kuin aikuismaiseen, vakavampaan näkökulmaan.
Päähenkilön kuolema ei olisi tarinassa mahdottomuus. Musta Pekka voitaisiin esittää huumeriippuvaisena. Kenties Akullakin on alkoholiongelma, tai päivänselvää ainakin on, että hänen työttömyytensä aiheuttaa perheelle pahoja ongelmia. Ehkä Tupua, Hupua ja Lupua ollaankin siitä syystä huostaanottamassa? Ja Mikin ja Akun kireät välit taitavatkin johtua siitä, että Aku kenties on joskus pelehtinyt Minnin kanssa... Entä minkälaista on Hessun elämä poikamiehenä, yrittääkö hän tavoitella naisia netin deittipalveluissa? Saan tulevaan tarinaani kivasti huumoria, mutta toisaalta myös kenties saan syvennettyä lukijan suhdetta tiettyihin hahmoihin, ja ennen kaikkea pystyn kirjoittamaan hiukan erilaisen kertomuksen, ei sellaista tyypillistä seikkailustooria.
Tällä kertaa suunnitelmanani on kirjoittaa kertomus ensin puhtaaksi kokonaan Wordiin, ja sitten vasta julkaista se täällä. Joten muutaman viikon saatatte vielä joutua odottamaan...
Aku Vankka
Varsin mielenkiintoista Dekka, varsin mielenkiintoista. Minullakin on jo jotain Wordissa kyseiselle osastolle, joten en siis ole vielä lopettanut. Mainittakoon tähän väliin, että minullakin oli alusta alkaen ideana kirjoittaa kaikki ensin Wordiin jottei se tarina vahingossakaan jää kesken ja sitten julkaista osia n. 2-3 viikossa. Ja kyllä, tyypillistä Vankkaa tulossa tälläkin kertaa, tajusin etten muunlaisia tarinoita osaa edes kirjoittaa :D Neljä ensimmäistä lukua on jo valmiina.

Ja tosiaan, meillähän ei siis ole hiihtolomaa vielä, vasta ensi viikolla. Se tässä nimenomaan ottaakin päästä, kun juuri kun hiihtoloma alkaa niin olympialaiset päättyy :P Onneksi kahdet seuraavat olympialaiset järjestetään tässä niin lähellä, ettei aikojen suhteen ole muita ongelmia kuin koulu - 2012 kesäolympialaiset Lontossa, siellä ollaan meitä 2h jäljessä, sekä talviolympialaiset 2014 Venäjällä Sotsissa (vai mikä nyt olikaan :D) joka taitaa olla tunnin tai pari meitä edellä. Niitä siis päästään melko hyvin katsomaan, ainakin paremmin kuin näitä Vancouverin olympialaisia, siellä taidetaan olla meitä jotain 10h jäljessä.

Ja plääh. Tänään oli matikan koe, meni aika lailla penkin alle. Onneksi oli viimeinen koe ennen hiihtolomaa. Ja perjantaina sitten koko koulun hiihtopäivä. Pääsen taas näyttämään ''loistavia'' hiihtäjänlahjojani. Tai en pääsekään - lähdemme nimittäin viikonlopuksi reissuun ja lähden perjantaina luokanvalvojan luvalla koulusta jo kahdeltatoista - eli samaan aikaan kun varsinainen hiihto alkaa ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43