Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Bomber
Minä taas olen aina innostunut smurffismista, silloin kun se lukuvuodella sinappi ja smurffi alkoi. Niinhän se on, että sitä mistä smurffaa niin myös tietää paljon. Itse osaan esimerkiksi smurffata kaikki Länsi-Smurffian ketjulordit vuodesta 1439 lähtien.
akuankka1313
Osaan ulkoa kaikki euroviisukappaleet vuodesta 1980, kaikki maailman valtiot ja kaikkien Euroopan valtioiden pääkaupungit ja liput. Ja onhan niitä muitakin...
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Osaan ulkoa kaikki euroviisukappaleet vuodesta 1980, kaikki maailman valtiot ja kaikkien Euroopan valtioiden pääkaupungit ja liput. Ja onhan niitä muitakin...
Minä taas osaan Fenderin kitaramallit suurinpiirtein ulkoa. ;D (tele, strato...)
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Ei ehkä hyötyä mutta hauskuutta itselleen. ;D Itse muistan kyllä lähes kaikki maailman pääkaupungit tosiaan, lukuun ottamatta jotakin Karibiaa ja ja Tyyntämerta. Mutta: Minäpäs muistan Kupla tai Tuutti-kysymyskirjan vastauksista ainakin 9 kymmenesosaa. ;D
Sama täällä. Tuosta Kuplasta ja tuutista muistaa lähes kaikki kysymykset ulkoa, mahdottomista kysymyksistä opettelin kerran kaikki vastaukset ulkoa, kuten juuri mainitsemasi Kreivitär De La Karttuunin koiralle Roopen antamat lahjat, sekä kuinka paljon vettä virtaa joka päivä Ankkalinnan halki, sekä sen, miten pölynimuri korjataan, ja miten se joku aapislintu ääntelee..

Rahat tai kolmipyörä -kirjasta en niin paljoa ulkoa muista, kun olen sen vasta kerran läpi lukenut, mutta kyllä siitäkin ainakin sen puolet kysymyksistä luulisin osaavani..

Ahhhh, nämä muistijutut ovat vaan niin ihanan mahtava pakkomielle... Mulla on hyvä valokuvamuisti ja numeromuisti. Kännykkänumerot ja tilinumerot muistuu helposti. Piistä opettelin sellaiset 120 ensimmäistä numeroa jossain puolessa tunnissa. Pitäisi joskus ihan tosissaan kokeilla, mikä olisi maksimimäärä mihin pystyisi, jos oikein kunnolla pänttäisi. Sama juttu niissä osavaltioissa, tuijotin noin puoli tuntia lappua, johon olin tulostanut kaikki aakkosjärjestyksessä. Sen jälkeen muistin ne helposti.

Ja niitä maiden lippuja on kanssa kiva opetella. Ihan kaikkia lippuja maailmalta en tällä hetkellä muista, mutta kyllä ne helposti mieleen jäisivät, jos vaan ottaisi asiakseen nekin päntätä päähän.
Eltharion
No mitähän minä muistaisin :) ? No ainakin melkein kaikki Euroopan maat sekä melkein kaikki taskarien numerot ja niiden nimet. Hmm, mitäs muuta. Ehkä parhaiten muistan erittäin tarpeellista tietoa eli hobittien ja eri haltioiden sukutauluja :p. Ja sitten melko paljon lintujen tieteellisiä nimiä.
Pullasorsa
Kaiken maailman muistijutuista näemmä puhutaan, joten laitetaan omaakin lusikkaa soppaan.

Lainaus:Ja niitä maiden lippuja on kanssa kiva opetella. Ihan kaikkia lippuja maailmalta en tällä hetkellä muista, mutta kyllä ne helposti mieleen jäisivät, jos vaan ottaisi asiakseen nekin päntätä päähän.
Tämän allekirjoitan täysin. Itse osaan heittämällä jokaisen valtion liput ja melkein jokaisen valtion pääkaupungit. Ne oppii kyllä luvattoman helposti.
Aku Vankka
Älypäässä testasin joskus kesällä pääkaupunkivisaa ja kaikki oikein ensimmäisellä yrittämällä ja suoraan toplistan ykköseksi. Pääkaupungit siis luonnistuvat erittäin hyvin, en vain ole koskaan testannut, kuinka monta muistan. Liput ovat myös hallussa erinomaisesti, kuten monilla muilla, samoiten ylipäänsä maailman valtiot. Mitään uutta lisättävää, mitä muistaisin ulkoa, ei taida olla :P
July
Nyt on pakko hehkuttaa: Tämä neitokainen häippäsee helmikuun lopussa päälle kahdeksi kuukaudeksi Thaimaahan :D Maalis- ja huhtikuu ovat vuoden kuumimmat kuukaudet niillä leveysasteilla, joten ei kun Songkrania viettämään... Jo toista kertaa! Lentoliput ostettiin tänään ja nyt vaan suunnittelemaan lähtöä, saan käyttöä upouudelle The Black Bookillenikin (pieni perheen inside-vitsi. Iskä osti joskus kymmenen vuotta sitten mustan nahkakantisen kirjasen, jota on pitänyt siitä lähtien reissussa mukana. Alunperin sentin paksuinen kirjanen on turvonnut noin viiden sentin paksuiseksi reisitaskuhirviöksi. :D)

Ja tätä ennen käyn tosiaan kääntymässä Afrikankin mantereella. :D HAH! Nauttikaa oravanpyörästä ja Härmästä! Muistakaa, lapseni.. Tärkeintä on lähteä. ;)
Vaari
Koskahan sitä kehtaisi kysyä kolmelta ravintolanpitäjäsukulaiselta lentolippuja kotimaahansa? :D Thaimaassa buukkaavat, Ruotsissa mökkeilevät ja käyvät silloin tällöin vieraissakin. Kutsuivat vaihteeksi sinne päin, mutta cashia kun ei koskaan ole moiseen, pitäisi saada hieman tukea vieraanvaraisilta isänniltä. Todennäköisesti onnistuisikin ensi kesänä, mutta siihen onkin sitten vielä aikaa... No, kärsivällisyys on hyve, odottavan aika ei käy pitkäksi ja kärsivällisyys yleensä palkitaankin. Toivottavasti :D
Salwer1st/
Jaha, nyt on mun vuoro leijua muistilla.

Formuloista tiedän hyvin paljon, kaikki mestarit (of course), kaikki tallimestarit (en vuosia 60 ja 70-luvuilta), melkeinpä kaikki GP-voittajat, melkein kaikki 1990-tämä päivä kuskit, n. 95% talleista ja pirusti nippelitietoa yms. yms.
Akustakin löytyy tietoa suht paljon, muttei yhtä paljoa kuin esim. formuloista, sillä Aku-tietoa on vaikeampi hakea (ainakin minusta) enkä omista vielä noita Aku-tietovisakirjoja.
Maantiedosta siis menee maat, pääkaupungit ja liput...
Ja kyllä kaikkea muuta jännääkin on opeteltu, mutta ei nyt tule mieleen. ;D Olen huono kertomaan itsestäni.
Eltharion
No niin, yhdeltätoista koitti vapaus. Vihdoinkin joululoma :D. Ja kyllä tokaristakin tuli hyvä. Kaikkien aineiden ka. 8.9 ja lukuaineet 9.2 :)
Niketin
Jes, koulu loppui ja joululoma alkoi! Mukavaa. :)

Taidan olla ainoa, joka ei ole mikään taituri maiden nimissä, pääkaupungeissa ja lipuissa. Ite osaan melkein kaikki Euroopan maat, mutta siihen se jääkin. Jonkun Yhdysvallat ja Kanadan kyllä tunnistan, mut en mitään Afrikan maita. :)

// Niin, todistukseni keskiarvo oli kaikista ainaista 9.2 ja lukuaineista 9.6.
Kysykääpäs akkaridekkarin keskiarvoa! :)
Imfromfinland08
Täällä on näemmä taas paljon hikkejä, kuten aina. :)

Pitkästä aikaa taas aurinko näyttäytyy, tosin se on niin matalalla ettei se oikein tähän meidän kotipihaan paista.

Ylihuomenna lähdenkin sitten Itä-Suomeen päin, joten minua ei näy Ankkiksessa 4-5'n päivään. Onkos kukaan muu lähdössä nyt jouluna (tai sitä ennen) johonkin?
Niketin
No miten se hikke määritellään? Ite luen kokeisiin vähemmän kuin suurin osa luokallani, enkä erityisesti panosta tunneillakaan, mutta saan silti hyviä numeroita.
Hikke tarkottaa mun mielestä sitä, että panostaa kouluun tosi paljon ja lukee kokeisiin monta kertaa alueen läpi ja tekee läksyjä yli tunnin päivässä.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: NiketinNo miten se hikke määritellään? Ite luen kokeisiin vähemmän kuin suurin osa luokallani, enkä erityisesti panosta tunneillakaan, mutta saan silti hyviä numeroita.
Hikke tarkottaa mun mielestä sitä, että panostaa kouluun tosi paljon ja lukee kokeisiin monta kertaa alueen läpi ja tekee läksyjä yli tunnin päivässä.

Noh, en nyt juuri sua tarkoittanut tuolla hikke-sanalla, mutta näin yleisesti ottaen vaikuttaa siltä, että Ankkiksessa on paljon hikkejä. Mun mielestä on jo hikke, jos saa todistukseen lukuaineista yli 9,0'n keskiarvon, toki asiaan on monia mielipiteitä ja ei välttämättä ole hikke, jos saa yli 9 keskiarvoksi (mutta useimmiten tosin on). Tuli taas selitettyä jotain sekavaa... :)
Noh, ainakin silloin on hikke, jos tekee aina läksyt huolellisesti, ja on ihan ylitunnollinen, lukee kauheasti kokeisiin, saa kokeista hyvän numeron, noudattaa aina ihan tismalleen sääntöjä yms.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43