Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Frodo
Arvaa kuka meinasi eilen levitä mopolla sohjoon, kun tuli kaverilta kotiin?:D

PV:n valot eivät ole kovinkaan huippuluokkaa, suunnilleen samaa tasoa kuin kynttilä, ja kun ei ollut katuvaloja-_- Painelin kotia päin, ja mutkassa eturengas lähti melkein alta, koska loskavesisohjoon oli tullut autojen renkaista mukavat urat, joita en pimeässä nähnyt ja ehtinyt ennakoimaan... Nojoo, en kuitenkaan levinnyt, mutta lähellä oli! Voitte kuvitella, että on tiet aika liukkaita, kun Pevukkakin suti vielä nelosella vauhdissa takapää armottomassa luisussa:D

http://www.youtube.com/watch?v=G1vKl060YR4
McDuck-fani
Jaahas. Sitten on hiihtoloma loppu. Tänään oli jo hissan koe. Meinasi aika loppua kesken. Kahta ekaa kysymystä tein hartaasti, mutta kahta viimeistä piti tiivistää hirveesti. Voi olla että en saa niistä täysiä pisteitä.
McDuck-fani
Täytyy kyllä sanoa, että mielestäni aa.fi :n sivut eivät ole näin sekavat, mutta nämäkin ovat ihan hyvät. Täytyy sitten käydä molemmissa. ;D
Frodo
McDuck-fani, suosittelisin lukemaan foorumin säännöt ym. muut informaattionit, sillä äskenkin olisit voinut miettiä, että olisitko voinut kirjoittaa nuo kaksi asiaa samaan viestiin, ja vaikka asia tulisikin sinulla jälkeen mieleen, voi vanhaa viestiä muokata, ja laittaa siihen sen asia, mikä on tullut mieleen, kunhan aikaa ei ole kuitenkaan kulunut liikaa. Sitten ei kyllä kuitenkaan muokata, jos on tullut muitten viestejä jo siihen väliin. Pysyy topicci luettavana.

Tästä pääset Ankkiksen sääntöihin
Tässä taasen hieman juttua tuosta viestien muokkaamisesta

Nämä kun on hanskassa, niin on kaikilla kivaa ;)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: McDuck-faniTäytyy kyllä sanoa, että mielestäni aa.fi :n sivut eivät ole näin sekavat, mutta nämäkin ovat ihan hyvät. Täytyy sitten käydä molemmissa. ;D
Täällä osataan ottaa säännöt tosissaan kun toisin tuolla säälittävässä akuankka.fi:ssä... Varo vain kun noin tuplapostaat ettet saa yllisten varotusta. 8-)
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: McDuck-faniTäytyy kyllä sanoa, että mielestäni aa.fi :n sivut eivät ole näin sekavat.
Sekavat? Miten niin? :o Itse en sanoisi näitä sekaviksi, tai sitten mä en vaan piittaa eroavuuksista. Täällä on kuitenkin parempi meininki, kun jutellaan aidosti eikä spämmitä ja kilpailla viestien määrästä. Itse en välitä vaikka kirjoittamieni viestien määrä olisi 100 000, sillä arvostan keskustelutaitoja enemmän kuin kilpailemista. Mutta makunsa kullakin, joten saat ihan rauhassa olla eri mieltä.

Perjantaina tuli viimeinen se niin kysyttyäkin kysytty sikainfluenssarokote, kun en kuukausi sitten kehdannut vaivautua. Mä olin omaan laiskaan tyyliini vähän vätyksenä. Tänään on tuon piikittämisen takia ollut hirveen väsynyt olo ja itseasiassa oli vähän vilunväreitäkin. Todennäköisesti oli kuumetta vähän aikaa. Olkapääkin on kolmatta päivää kipeenä, mutta onneksi se alkaa parantua. Oikeastaan se on hyvä, että tällä kertaa vaivauduin menemään rokotettavaksi, mä en halua mokomaa possuflunssaa ja sen jälkitauteja.

Oho! Kello on tuhat ja mä vielä tässä. Valvomisaikaa on jälellä vielä reilut puoli tuntia. Ajattelin mennä klo 24 kuorsaamaan, ettei mee liian myöhäksi.
Aku Vankka
En tiennytkään että Ankkiksen sivut on sekavat. Jos minulta kysytään, niin aa.fi:n sivut ovat kymmenen kertaa sekavammat. Ei sieltä löydä yhtään mitään, kun uusia topiceja tulee joka toinen minuutti ja topic johon on vastattu tunti sitten on hautautunut useiden sivujen päähän, eikä sitä sieltä enää löydä helpolla. Muutenkaan ei siellä taida edes hakua olla(?) jolla voisi kadonneet topat etsiä.

Ankkis on erittäin selkeä ja asiallinen sivusto. Täällä ei turhia topiceja juurikaan näy ja sen ansiosta hyvinkin vanhat topicit on helppo kaivaa esiin. Muutenkin täällä on se haku ja huomattavasti asiallisempaa keskustelua. Enkä väitä että aa.fi olisi täynnä pelkkiä spämmäreitä (vaikka niitäkin kyllä on), mutta siellä suurimmalla osalla käyttäjistä tuntuu tärkeimpänä tavoitteena olevan suurimman viestimäärän omistus. Lisäksi siellä on samasta aiheesta ainakin kaksikymmentä topicia ja niitä uusia aiheita tehdään joskus niin turhista asioista, että huhhuh.

Ymmärrän kyllä, että McDuck-fani on tottunut aa.fi'hin, mutta ihmettelen silti että Ankkis on hänen mielestään sekava.
Viiru
Jos ei ole aiemmin käynyt tämänkaltaisella phpBB-foorumilla, sivusto saattaa olla alkuun ehkä sekavahkon oloinen - esimerkiksi BBCodet ynnä muu krumeluuri viestinlähetyssivulla saattavat kuulemma päällepäin näyttää silkalta heprealta verrattuna Akuankka.fi:n simppeliin viestinlähetyssivuun (sanoo kaverini jonka tutustutin äskettäin foorumien ihmeelliseen maailmaan). Ankkis on kyllä minusta paremmin organisoitu ja asiallisempi paikka. (;

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaEnkä väitä että aa.fi olisi täynnä pelkkiä spämmäreitä (vaikka niitäkin kyllä on), mutta siellä suurimmalla osalla käyttäjistä tuntuu tärkeimpänä tavoitteena olevan suurimman viestimäärän omistus. Lisäksi siellä on samasta aiheesta ainakin kaksikymmentä topicia ja niitä uusia aiheita tehdään joskus niin turhista asioista, että huhhuh.
Valitettavan totta, huoh. AA:ssa taitaa tosin liikkua enemmän nuorempaa porukkaa..? Tai sitten kuvittelen vain. : D
Kyllähän siellä sivuilla haku on, jos katselee tarkasti ympärilleen niin ihan löydettävässäkin paikassa.
Frodo
Jep, jos oikein muistan, löytyy se sieltä yläkulmasta, se haku nimittäin:D

Jeejee, koulubussi sitten ryykäisi ojaan miltei kyljelleen. Kenellekkään ei mitään käynyt, kun ei bussilla vauhtiakaan ollut paljoa, kun mutkassa väisti vastaantulevaa kuorma-auto. Kuski väisti vähään liikaa, ja bussi hulahtaa ojaan. Porukka sitten ulos kuskin ikkunasta (minulle ainakin uusi kokemus ;D), kun ovia ei saanut auki, koska se kylki edellä siellä ojassa oltiin. No ei mitään siinä sitten, kävelemäänkään ei tarvinnut, vaan tuttava heitti minut kotiin. Eipä siitä muutenkaan olisi ollut kuin kilometri matkaa meille.

Ja kaikki Pleikka kolosen omaavat henkilöt, Sony varoittaa: http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=2012944&pos=hl-vi-1
kirja
Olisiko kukaan ankkislainen ensi viikon keskiviikkona (10.3.) puolen päivän paikkeilla Helsingissä?

Tarkoitus olisi tehdä pienen ryhmän kanssa matka ("retki") sinne ja ohjelmaan sisältyy noin tunti vapaa-aikaa. Kaikki museot on käytä katsomassa pari vuotta sitten (paitsi Kiasma, se on varasuunnitelmana) ja mitäs muuta olisin keksinyt kuin kysyä teiltä. :) Olisi mukava tavata joku.

~kirja
Barksi
Lainaus käyttäjältä: kirjaOlisiko kukaan ankkislainen ensi viikon keskiviikkona (10.3.) puolen päivän paikkeilla Helsingissä?
Itsehän olen aina Helsingissä, joten saattaisin jopa paikalle saapua... ;)
wierii2
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: kirjaOlisiko kukaan ankkislainen ensi viikon keskiviikkona (10.3.) puolen päivän paikkeilla Helsingissä?
Itsehän olen aina Helsingissä, joten saattaisin jopa paikalle saapua... ;)

Itse olen Hesassa, mutta kolun takia en ehkä pääse paikalle... Mikään ei kuitenkaan tuolla saralla eole vielä varmaa.
Pullasorsa
Tervehdys vain pitkästä aikaa. :) Yritetään hieman panostaa jatkossa aktiivisuuten ja välttää näitä kuukausien taukoja. En minä kuitenkaan Ankkista vielä unohtanut ole. :)
Aku Vankka
Luulin jo että sorsasta on tehty paistia.

Muttajoo. Silloin joskus lokakuussa toivoin kovasti että tulisi kerrankin kunnon talvi ja n. 25-30cm lunta (koska viime talvena ennätys oli n. 20cm ja sitäkin kesti kaksi päivää). Okei, alussa näytti toiveeni toteutumisen kannalta erinomaiselta, mutta tämä - tämä on jo liikaa. Avaan ikkunan, enkä nää mitään muuta kuin lunta, lunta, lunta ja naapurin talon katon, jonka päällä on ainakin puoli metriä lunta. Äsken käväisin tuossa pihalla (ja se oli virhe) ja sanottaisiinko että meni yli viisi minuuttia että pääsin sieltä hangesta pois, kun jalat upposivat melkein kokonaan. Paljon lunta tosiaan toivoin, mutta seitsemänkymmentä senttiä on kyllä jo hieman liikaa. Kaiken lisäksi ikkunan edessä on kahden ja puolen metrin kasat kun on katolta pudotettu lunta. Ja koko ajan tulee lisää. En ole kertaakaan lyhyen elämäni aikana nähnyt näin paljoa lunta kerralla. Voisin tässä vaiheessa pistää pääni pantiksi että vappuna on vielä valkoinen maa ja että koulujen kesälomien alkaessakin on vielä paikoittain lunta näissä kasoissa, jotka sulavat hitaasti.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Aku Vankka...Weathermanin lumianalyysi...
Asia vaan on niin, että tänä vuonna lumi on niin höttöä, että se sulaa nopeasti. Kuitenkin jos säälliset voimat rupeavat vaihtelemaan plussalle ja miinukselle ja plussalle ja miinukselle ja plussalle ja miinukselle, syntyy kestävä hanki, joka ei sula kovin helposti. Plussakelejä on toistaiseksi ollut niin vähän, ettei lumi ole päässyt kovettumaan.

Njoo, lähen tästä itsekin testaamaan noita hankia, moro.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43