Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Hollywooduck
Olen uusi täällä :) :) Ja kysynkin pari arvo-kysymystä, tyhmä kun olen ja en erotaa akkaria Lucky Lukesta.(Tottakai, vertauskuva) Mitä/mikä on
Erikoista erillispainoksissa??
Arvo vuoden 1976 akkarin erikoisnumerolle "101 Dalmantian koiraa"??
Arvo vuoden 1999 erikoisnumerolle "Kalevala-ankka"??
Nuo olivat ne mitä halusin tietää, joten ei tässä muuta! Kiitos jos tiedätte
AkeMake
Löysinpä kisumisu98:lle, eikun Hollywooduck:lle ;) sopivamman paikan missä kysyä tuota. Tuolla sarjakuvajulkaisuissa on osio hinta-arviot. Suora linkki tästä. Tosin kun se nyt täällä on niin mikäpä estää siihen täälläkin vastaamasta. :) Itsehän en (edelleenkään) tiedä siihen vastausta..

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Siinä on varmaankin ollut hyvin paljon botteja asialla, eikä varmaan mitään erityistä syytä käyttäjäkokoontumiseen. Varmaankin melko normaali päivä on ollut kyseessä.
Epäilen kyllä vahvasti tuota. Tuntuu melko mahdottomalta, että tänne olisi sattunut tavallisena päivänä yhtäaikaa melkein 400 bottia, kun nykyään niitä näkee täällä maksimissaan kolme kerrallaan.
kirja
Todennäköisin syy on niinkin yksinkertainen kuin bugi. Useilla sivustoilla näkee vastaavia.

Pian alkaa suunnistuskausi. :) Nyt joutuu kärsimään siitä, että jokaisella askeleella kenkä "uppoaa" hieman. Ainakin täällä on huono keli.

~kirja
Barksi
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeTäällä näyttäisi käyneen eniten yhtaikaisia kävijöitä 27.3.08 klo 8:39 peräti 384 kävijää, mikä on varsin kunnioitettava määrä. Kysynkin siis, että minkäs takia tänne on kerralla eksynyt noin paljon kävijöitä?
Carl Barksin syntymäpäivä! ;)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeLainaus käyttäjältä: akuankka1313Siinä on varmaankin ollut hyvin paljon botteja asialla, eikä varmaan mitään erityistä syytä käyttäjäkokoontumiseen. Varmaankin melko normaali päivä on ollut kyseessä.
Epäilen kyllä vahvasti tuota. Tuntuu melko mahdottomalta, että tänne olisi sattunut tavallisena päivänä yhtäaikaa melkein 400 bottia, kun nykyään niitä näkee täällä maksimissaan kolme kerrallaan.

Itse kun joskus joitakin rupu foorumeita ylläpidin kuten Paratiisitietä niin kävijätiedoissa luki että sivuilla liikkuisi vain 50 eri bottia joten tuo on selvästi jokin bugi foorumisoftassa. Tai sitten yllikset on muokannut sitä toivossa että tää saisi uusilta käyttäjiltä suuren foorumin mielikuvan mutta tuskin...
Donald-91
Pitää tähän topicciin kirjoittaa tästä aiheesta ihan lyhyesti, kun minä olin viimeksi kirjoittanut sen aiheen topicciin. Asiani koskee Euroviisuja.

Nimittäin olen huomannut, että vaikka Bosnia-Hertsegovina ja Ranska ovat valinneet molemmat sekä edustajansa että kappaleensa tämän vuoden viisuihin, niin en ole löytänyt mistään videota noiden kahden maan tämän vuotisista viisu-lauluista. Voisiko joku siis vaikka laittaa ystävällisesti linkin niihin kappaleisiin Euroviisu-topicciin, jos löytää niistä videon? Olisin todella kiitollinen! :)
akuankka1313
Kappaleita ei ole vielä julkistettu nimitiedoista huolimatta. Bosnia-Herzegovinan kappale saa ensiesityksensä sunnuntaina, Ranskan taas joskus muulloin (ei sitä ainakaan viisukalenterissani lue). Tosin Bosnian osallistuminen viisuihin on epävarmaa, koska kyseinen maa ei ole vielä maksanut rästiin jääneitä laskujaan EBU:lle.
Radeon
Terve tännekkin päin.

Kuten jo AA.fissä sanoin, ulkona paistaa taivaan täydeltä aurinkoa. Tänään tuli muuan tuttu kylään, kaikki muut lähtivät laskettelemaan paitsi minä. Toki minäkin olisin lähtenyt, mutta väsytti niin paljon kun aamulla herätettiin minut liian aikaisin, jo klo 9.00 vaikka yleensä lomalla/viikonlopuisin nukun parhaimmillaan 11 asti. ;)

Lähdenkin tästä katselemaan muita topiceja ja selailemaan muita nettisaitteja..
akkaridekkari
Jotta ette luule minun tyystin kaikonneen tältä foorumilta, niin avaanpa pitkästä aikaa taas sanaisen arkkuni. :)

Kuten tässäkin topassa ollaan jo noteerattu, kevät on tosiaankin alkanut. Pitkään sitä saatiin odottaa, mutta oli se sen arvoistakin. Todellakin mahtavaa hiihdellä meren jäällä kun aurinko paistaa täydeltä terältä! :) Harmillista ettei koulun liikkatuntien ohjelma paljoa mukaile kalenteria - nyt nimittäin juuri täydellisten ilmojen alkaessa, siirrymme palloilemaan sisälle. :(

Pitempään en ehdi teitä tällä kertaa ärsyttää, sillä Ruotsissa alettiin jo vartti sitten etsimään viisuedustajaa Melodifestivalenin merkeissä. Minäkin suuntaan nyt television ääreen seurailemaan vuotuista kansanjuhlaa Globenilta, joten heissan vain ja Heja Sverige!
Donald-91
Aika surkean valitsivat edustajakseen nuo ruotsalaiset. Esiintyjän nimen kerkesin nyt jo unohtaa, mutta kappaleen nimi on kuitenkin "This is my life". Minun suosikkini Ruotsin karsinnoissa olisi ollut se esitys numero 2. Mutta aina ei voi voittaa omat suosikit.
No, eipä ole Ruotsista Suomellekaan vastusta tänä vuonna. Viisut tuleekin mielestäni voittamaan tänä vuonna Valko-Venäjä!! ;D Ovat he sen verran omaa luokkansa tällä kertaa. Saa nähdä laitetaanko Norjan viime vuotinen piste-ennätys uusiksi jo tänä vuonna.
Viiru
Katselin muutamia viisuedustajia, mikään biisi ei ainakaan vielä ole iskenyt kunnolla tai juuri jäänyt mieleen. No, ehkä Norjan edustajan "yoooooooooours"-hoilotus, mutta ei sekään vielä suosikikseni päätynyt. Muutamilla mailla on jokseenkin samantapaisia kappaleita, elektrovivahteisia popluritteluja tai jotain sinne päin. Anyways, Suomi taitaa varmaankin tulla erottumaan joukosta (edukseen tai ei, kaikki on vielä mahdollista). ;D

Olen viikonloppuna bongaillut pihapiirimme lintuja, kun nyt aamupäivisin on ollut melko hyvä sää - aivan talomme vieressä on pieni hoitamaton puisto, joten yleensä aika monenmoista siipiveikkoa tai karvaisempaa otusta näkyy lintujen syöttöpaikalla ja sen läheisyydessä. Eilen tavanomaisten talitinttivierailijoiden lisäksi tallusteli fasaani kovin polleana pihamaallamme, sain siitä kerrankin melko hyvälaatuisia kuviakin ikkunan läpi. Tänään taas lumihangessa loikki rusakko. Pitäisi varmaan asentaa joku webkamera tuonne pihalle, Pönttökamera.com'in tapaan. (;
Radeon
Päiwwää!

Lainaus käyttäjältä: ViiruOlen viikonloppuna bongaillut pihapiirimme lintuja, kun nyt aamupäivisin on ollut melko hyvä sää - aivan talomme vieressä on pieni hoitamaton puisto, joten yleensä aika monenmoista siipiveikkoa tai karvaisempaa otusta näkyy lintujen syöttöpaikalla ja sen läheisyydessä. Eilen tavanomaisten talitinttivierailijoiden lisäksi tallusteli fasaani kovin polleana pihamaallamme, sain siitä kerrankin melko hyvälaatuisia kuviakin ikkunan läpi. Tänään taas lumihangessa loikki rusakko. Pitäisi varmaan asentaa joku webkamera tuonne pihalle, Pönttökamera.com'in tapaan. (;
Meillä ei koskaan fasaaneja tallustele pihalla, korkeintaan närhi käy joskus lintulaudalla. :-/ Vaikka tuolla vaarassa kyllä niitä eläimiä riittää.. Onkos tuo muuten se teillä päin tallustellut fasaani?

Pistin pystyyn Playstation 3 rahaston, siihen laitetaan aina rahaa että voidaan ostaa sitten PS3. ^-^ Meillä on DVD-soitin hajonnut, kun ostaa PS3:sen, saa samaan rahaan myös pelikonsolin ja blu-ray soittimen, ja lisämaksusta saa myös kaukosäätimen. ;) Toivettavasti siihen pleikkaan ei sitten vain tule tuota "Yellow Light of Deathia".
Viiru
Lainaus käyttäjältä: RadeonMeillä ei koskaan fasaaneja tallustele pihalla, korkeintaan närhi käy joskus lintulaudalla. :-/ Vaikka tuolla vaarassa kyllä niitä eläimiä riittää.. Onkos tuo muuten se teillä päin tallustellut fasaani?
Jep, onhan se, otin tuon kuvan itse. ;) Meilläpäin taas ei närhiä näy, enimmäkseen noita fasaaneja, punatulkkuja, tiaisia, viherpeippoja, rastaita, jotain tunnistamattomia lintusia ja muita satunnaisesti vierailevia lintuja.
Mattiii
Hehei, täällähän näyttäisi olevan muitakin lintujen bongaajia, kun kerta Viirukin bongailee omalta kotipihalta, hienoa! :D Hienon kuvan kyllä olet saanut fasaanista, aralta ei kyllä ukkofasaani näytä, kun on eksynyt asuntojen läheisyyteen. Tavallisestihan fasaanit elävät maaseutumaisemissa, pelloilla yms. Sitten tuo tunnistamaton lintu. Kuva on hiukan epätarkka, mutta kuitenkin tarpeeksi tarkka linnun tunnistamiseksi. Tuntomerkit viittaavat selvästi Turdus merula -yksilöön eli mustarastaaseen, tarkemmin naarasyksilöön, koska uroksella näkyisi selvästi oranssi nokka sekä oranssi silmärengas.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: MattiiiHehei, täällähän näyttäisi olevan muitakin lintujen bongaajia, kun kerta Viirukin bongailee omalta kotipihalta, hienoa! :D Hienon kuvan kyllä olet saanut fasaanista, aralta ei kyllä ukkofasaani näytä, kun on eksynyt asuntojen läheisyyteen. Tavallisestihan fasaanit elävät maaseutumaisemissa, pelloilla yms. Sitten tuo tunnistamaton lintu. Kuva on hiukan epätarkka, mutta kuitenkin tarpeeksi tarkka linnun tunnistamiseksi. Tuntomerkit viittaavat selvästi Turdus merula -yksilöön eli mustarastaaseen, tarkemmin naarasyksilöön, koska uroksella näkyisi selvästi oranssi nokka sekä oranssi silmärengas.
Itse olen aina pitänyt linnuista, tarkkaillut niitä ja piirrellytkin erääseen vihkoon 4-vuotiaasta lähtien. ; ) Kaikenlaisia omituisuuksia on tullut kuvattua, esimerkiksi suurimpana erikoisuutena Huuhkaja kerrostaloasuntomme viereisen talon "katollemenotikkailta". :) Kuva on toisella koneella, mutta jahka sen sieltä saan, niin voin kuvan tännekin lähettää. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43