Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Ankkaristi
Syntymäpäivä!! Jippii ja hurraa! Olen nyt jo 14-vuotias! Onnea, myös (hieman myöhässä tosin) Julylle ja Nikettimelle!

Ihme kyllä en ole tehnyt mitään kovin erikoista tänään, mutta onhan silti synttärit!
-Vade-
Onnea Ankkaristille roimasti! Mulla on huomenna synttärit, 13 tulee täyteen!!! Jeah! Yläaste odottaa. :D
Mä olen viime aikoina pelannut sellaista peliä kuin City of Rauma, SimCityn kaltainen kaupunkisimu. Peli on itsessään niin onneton, kuin vaan voi olla, mutta idean puolesta hauska, kun saa omaa Raumaa rakentaa. Jos iskee tylsiä hetkiä, suosittelen koittamaan!
July
No niin. Terveisiä nyt siis lämpimästä. Päivä on kulunut pääasiallisesti aikaerosta selviämisessä ja tähän skandilliseen näppikseen totutellessa. :D
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: wierii2On mullakin Visa Electron. En ainakaan minä pahemmin jaksanut alkaa räplätä kuvien kanssa, ihan normi kuva siis taustalla on. Parastahan kortissa on se, että ei tartte maksaa käteisellä, paitsi yli 50e ostoksia jos ei löydy henkkareita. ;)
Niin on mullakin VE -kortti. Yleensä valitsen jonkun kivan kuvan niiden kuvavalikoimasta, kuten esim. sähkökitaran tai jonkun muun musiikkiin liittyvän. Mut viimeksi mäkään en jaksanut värkätä kuvien kanssa, niin mullakin on se normi kuva. Ens kerralla vois yrittää laittaa jonkun omista kuvatiedostoista.

Mulla taisi olla tässä äskettäin pieni tauko, ei tosin tarkoituksella. Viime päivinä vain oli kaikkee muuta, ettei ehtinyt täällä roikkua. Mutta vaikka tauko ei oliskaan tahallinen, niin kyllä se piristää ja jaksaa taas foorumilla roikkua. Mulle se antaa aina virtaa siihen. Joo, mä oon omituinen hörhö ;D mut kestäkää se.
Aku Vankka
Tjoo, nyt kai voisi tässä vaiheessa toivottaa kaikille ankkislaisille hyvää pääsiäistä, nyt kun kerran pitkäperjantai on :)

Vankka lähteepi tästä kohtapuoliin isovanhempien luo tuonne pääkaupunkiseudulle ja palaa sunnuntai-iltana. Olisi paluumatkalla tarkoituksena myös käydä serkkujen luona Tampereella. Saa nähdä jos sitten ehtisi lauantaina jotain käydä ostelemassakin, kun on silloin kerran kaupat auki.
Anonymous
Kaikki jotka haluavat keskustella muista Sarjakuvista kipaisee tuonne -> http://sarjis.foorumini.com/forum.htm Ja rekisteröityy sinne... :D
squid
Tai jatkaa keskustelua täällä :)
aqanq
Moro mitä jäbät?
AkeMake
Kun täällä pyörii jonkin verran näitä piirustustaidon omaavia niin pitääkin kysyä mitä mieltä olette tästä eilisestä iltalehden uutisesta?
Hitler omasi hyvät piirtäjän taidot.
Mielestäni nuo ovat todella hyviä piirustuksia enkä voi käsittää miten voivat tuossa jutussa latistaa nuo työt keskinkertaisiksi tekeleiksi. Vaikka Hitleristä hirmuhallitsija tulikin niin kyllä hän osasi asiansa johon vain ryhtyi. Hänhän oli varsin hyvä poliitikko. Sääli vain, että hän käytti lahjansa niin huonosti. Muuten saattaisimme muistella nykyään häntä suurena saksalaisena poliitikkona, joka vaikutti osaltaan maailmanrauhan syntymisessä. ;D Melkoisia fantasioita, mutta tuo olisi hyvinkin voinut olla todellisuutta mikäli Hitler olisi käyttänyt politikointitaitonsa viisaasti.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeMielestäni nuo ovat todella hyviä piirustuksia enkä voi käsittää miten voivat tuossa jutussa latistaa nuo työt keskinkertaisiksi tekeleiksi.En tiedä kiittääkö Iltalehteä kannustuksesta taas kerran lopettaa vaiko olla täysin samaa mieltä mutta sanonko-mitä väliä? En jaksanut juttua sen enempiä ajatuksen kanssa lukea jos vaikka olisinkin ymmärtänyt väärin, mutta kun itse ensin sanoit niin oletan sen nimenomaan tarkoittaneen ettei Hitler ollut kaksinen piirtelijä siksi että joku yliarvostettu perspektiivi on hakusessa. Siinä tapauksessa täälläkään kukaan ei ole - eikä kyllä IL:n toimituksessakaan. Hmh, miksihän sarjakuvapiirtäjät ylipäätään ovat päässeet läpi kouluistaan, aivan hirveätä jälkeähän kaikki sanomalehtistripitkin ovat. En tiedä tämän uutisessa mainitun laitoksen tasoa, mutta toimittajalla ei selvästi ole hajuakaan aiheesta vaan sanoo sanottavansa vain siksi että "asiantuntija" on sitä mieltä. Toisaalta taas kait tämän vuoksi hyvin moni taiteilija onkin kuuluisa ilmaan mitään kouluja, ja herranjestas kuka oikeasti välittää jos ei synny attometrin tarkkuudella valokuvamaista jälkeä? En edes henk.koht. pidä fotorealistisesta taiteesta (tosin imo noissa ei todellakaan ole kyse varsinaisesta perspektiivin puutteesta vaan tietystä latteudesta, kolmiulotteisuuden puutteesta), vaan huomattavasti yksinkertaisemmasta. Kenties siksi on olemassa sarjakuvia..? Silti koko juttu kuulosti aika paksulta, mitä loppujen lopuksi sitten on taide? Juuri sitä valokuvankopioimistako? Ja peet.
July
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeKun täällä pyörii jonkin verran näitä piirustustaidon omaavia niin pitääkin kysyä mitä mieltä olette tästä eilisestä iltalehden uutisesta?
Hitler omasi hyvät piirtäjän taidot.

Siis tämähän on ihan perushuttua. Ainakin meikäläisen lukiossa maikka kävi hyvin tarkkaan läpi Hitlerin oman elämän vaiheet ennen politiikkaan siirtymistä ja kuten jo tuossa artikkelissakin mainittiin: Wienin taideakatemian hylkäys oli yksi suurimmista historiallisista käännekohdista. Taideakatemian johtajan juutalaistausta lietsoi Hitlerin juutalaisvihaa ja loppu on - kuten sanottu - historiaa.

Btw: Hitlerin vanhemmat olivat toistensa sisaruksia ja Hitlerin sanotaan himoinneen siskoaan. Hitler myös muutti aikoinaan sukunimensä Schicklgruberista Hitleriksi, sillä Schicklgruber on käsittääkseni samankaltainen sukunimi Saksassa kuin vaikkapa Pönönen tai Meikäläinen on Suomessa. Toisaalta taas Hitlerkin saattoi olla juutalaista syntyperää.

... Historia on hauskaa, varsinkin se koulukirjoista poisjätetty osa. :)

//MUOKSIVIIKATE JA NIIN! Nyt te kaikki, jotka vinkumalla vinguitte minua järjestämään K-18-kääkkämiitin, HUOMIO! Käykää vilkaisemassa Tapahtumat-alueella miitin suunnitelutopicia, meikäläinen kun ei aio järjestää yhtikäs mitään ilman tarpeeksi suurta kokoonpanoa ja kunnollista suunnitelmaa!
Kääk13
Meikäpoikapa kävi tänään koululla tekemässä vihoviimeisen tentin. Nyt sitten tyytyväisenä odottelemaan kuun viimeistä päivää ja päästötodistusta. :D
akuankka1313
Tänään se kevät sitten tuli, nyt on 12 astetta täällä Helsingissä. Ja lumet ovat sulaneet kokonaan, ainakin täältä, en tiedä Kokkolasta. Saattaahan sinne jäädä ne lumet vielä toukokuuksi... :D
Karhula
Kokkolasta en tiedä, mutta ainakin täsä Kälviällä lunta on pihalla vielä noin 5-10cm.
Aku Vankka
No yleisesti ottaen täälläkin on enää vajaat 10 cm lunta, mutta esimerkiksi meidän takapihalla on vielä ainakin 20 cm ja korkeimmat kinokset ovat vielä semmoiset 50 cm. Mutta täälläkin tosiaan lämmintä on taas vaihteeksi, ulkona +10 astetta ja tulevaksi viikoksikin luvattu varsin lämpimiä ilmoja.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43