Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Aku Vankka
Hemmetti, it's winter again.

Onhan se mukavaa, kun pihat oli kinoksia lukuunottamatta eilen täysin sulia ja terassillakin oli jo pihakalusteet ja kaikki ja sitten sataa kymmenen senttiä lunta, jota muuten tulee mahtavassa -0,1 asteen lämpötilassa koko ajan lisää. Jos en tietäisi varmuudella, että tänään on huhtikuun 18. päivä, niin en varmasti uskoisi että olisi. En muista että koskaan olisi näin myöhään ollut näin paljoa lunta. Ulkona näyttää samalta kuin jouluna.
Hermanni313
Moi kaikki!

Meikäläistä ei ole täällä joulun jälkeen juurikaan näkynyt, mutta nyt olen tehnyt "comebackin", tosin kipeenä olemisen merkeissä, ja onkin aika kamala olo, lämpöä/kuumetta on vain 37.2 mutta olo on aivan sekava, ja joskus jopa hieman pyörryttää.

No, eiköhän tämäkin flunssa mene nopeasti ohi!

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJos en tietäisi varmuudella, että tänään on huhtikuun 18. päivä, niin en varmasti uskoisi että olisi. En muista että koskaan olisi näin myöhään ollut näin paljoa lunta. Ulkona näyttää samalta kuin jouluna.
Ohhoh! Kymmenen senttiä lunta on melko paljon! :-O Täälläkin tuli melkonen lumi/räntä/lumiräntäkuuro eilen, mutta ei se maassa pysynyt!
Aku Vankka
Tjoo, iltapäivällä oli tosin +8 astetta lämmintä, niin nyt on se lumikerros pienentynyt huomattavasti ja eurosta vetoa niin viimeistään torstaina on yhtä sulaa kuin eilen.
Vince Ankka
Kääk! Pientä flunssaa kuvioissa ja väsyttää. :S Olisi pitänyt käydä asioilla, mutta se pitää siirtää myöhemmäksi, kun ei ole energiaa liikahtaa paikasta toiseen. Tää päivä menee siis ihan lorvimisen merkeissä, mutta onneksi ihmisellä on lupa huilia, lueskella ja kuunnella musaa. Niin ja onhan ne elokuvatkin keksitty, ja voisin oikeastaan lukea vanhoja Akkareitakin. Valinnanvaraa siis löytyy.

Pahuksen kylmä tuuli, ihan kuin korva olisi kipeä taas. Olisi hienoo jos ilmat lämpenisivät.
AkeMake
Lainaus käyttäjältä: MattiiiJaa jaa, tulipas taas taitettua semmonen 1200 kilometrin matka autolla, kun olimme kavereiden kanssa Vuokatissa viikon lomalla. Todella kivaa oli ja tekemisestä ei ollut puutetta, sen verran hienot puitteet oli kämpässä sekä harrastusalueilla. Urheiltuakin siis tuli, kun monena päivänä pelasimme sulkapalloa ja tennistä, ja pari kertaa myös rentouduimme kylpylän puolella. Huoneiston tietokone oli myös kovassa käytössä ja mieleen ainakin jäi se, että Vuosisadan rakkaustarina -kappaleen teknoversio soi looppina monena päivänä. Liekö Vaari alan asiantuntijana kuunnellut tätä? :D
No mutta.. Vai on sitä tullut Vuokatissa lomailtua. :) Itse asuin kyseisessä paikassa 3,5 vuotta, koska kävin (urheilu)lukion Sotkamossa. Lukion asuntolathan sijaitsevat Vuokatissa (6 km Sotkamon keskustasta) Vuokattihallin ja jäähallin välissä ja Vuokatinrinteille on matkaa pururatoja pitkin jokunen sata metriä. Tällä kokemuksella voin Vuokatista sanoa, että se on aivan ihanteellinen paikka urheilla. Melkein mille tahansa urheilumuodolle löytyy oma paikkansa harjoitella. Näin mainoksen tynkänä tähän väliin.. ;D

Majoituitteko kenties Sokos Hotel Vuokatissa vai Vuokatinhovissa? Tai onhan siellä vielä enemmänkin näitä majoituspaikkoja, mutta nuo nyt tulivat ensimmäisenä mieleen. Sokos Hotel:han on melko uusi rakennus Vuokatissa sillä se rakennettiin vasta pari vuotta sitten. Sehän on siinä jäähallin (ja opiskelija-asuntoloiden) vieressä. Kyllä olette hyvän lomailukohteen valinneet ja voin lämpimästi suositella Vuokattia kaikille muillekin lomakohteeksi. ;)
Mattiii
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeMajoituitteko kenties Sokos Hotel Vuokatissa vai Vuokatinhovissa?
Meidän majoitus sijaitsi Katinkullan alueella, aivan siinä järven rannassa. Asuttiin sitten semmoisessa paritalo-tyyppisessä, isossa huoneistossa, olihan meitä sentään kuusi henkilöä siellä reissussa. Hotellihan sijaitsi sitten ihan kävelymatkan päässä, jossa kävimme urheilemassa sekä kylpylässä.
Frodo
Itsekkin olen Vuokatissa viikon lomaillut vuonna 2007. Hiihdettiin sen järven yli, jonka rannalla meidän mökkimme oli, sinne Katinkullan rantaan. Oli vain hieman huonot kelit, mutta kyllähän siellä kelpasi myös lasketella, vaikka tuolihissit olivat läpimärät ja niskaan tippui ruostevettä. Ainot huono muisto oli, että paikka oli täynnä paranoveja :)

Jees, tänään olen korjannut PV:tä, ja käynyt hiukan ajelemassa Derbilläni. Ja katsonut tietysti jääkiekkoa.

Kiitos Tepsi! ;D
Aku Vankka
Jeah, Kokkolasta tuli taas tropiikki. Mittari näyttää +16,5 ja auringossa varsinkin on heti niin kuin olisi kesäkuu.

Ja tosiaan, back to school. Yhdeksään päivään kun ei ole mitään opiskeltu, niin tuntui taas tympeältä mennä kouluun. Heti ensimmäisenä kun koulun penkille päästiin niin tuli ilmoitus kahdesta kokeesta. Hyviäkin uutisia onneksi tuli, meidän luokanvalvoja nimittäin ilmoitti että meidän luokka lähtee ensi viikon keskiviikkona Ouluun tutustumaan johonkin amikseen. Päästäänpähän yhdeksi päiväksi taas eroon koulusta :)
kirja
Arvatkaapas mitä. Kone on taas vaihteeksi rikki... Poissa määrittelemättömästi.

Valitettavasti Linnakkeen paluukin taitanee myöhästyä ko. syystä.

~kirja
akkaridekkari
Ilosta Vappua itse kullekin! Juokaa simaa ja syökää munkkeja, pitäkää hauskaa! =^)

Näin vapun kunniaksi olisi muuten myös mukava saada wonderlustilta uusi piirustuskisa. Ei mitään hoppua, mutta odottelen jo innolla kynät teroitettuina.. :)
Nuno
En ole täällä pitkään aikaan kirjoitellutkaan enkä ollut, koska nykyään en ole enää niin kiinnostunut Aku Ankoista kuin ennen (kukaan ei varmaan enää edes muista minua :D). Ja olen nyt ollut monilla muilla sivuilla, kuten Vuotiksessa, Chicago Blackhawks:n kotisivuilla, karaokesivuilla, jne. Nyt on nuha ja ääni meinaa lähteä, eilen oli vielä Power mover-tanssikilpailut. En millään jaksa odottaa jääkiekon MM-kisoja. :D Nykyään olen kiinnostunut paljon jääkiekosta, ainakin Blackhawksin peleistä.

Hauskaa Vappua kaikille! :)
Imfromfinland08
Joo hywaa wappua caicille!

Itse olen jo pullon simaa juonut ja toinen on menossa. Tänään olen syönyt kaksi munkkia ja yhden tippaleivän. Vapun jälkeen täytyy olla syömättä epäterveellisiä ruokia. ;D
Ankka313
Hauskaa vappua kaikille minunkin puolestani! Itsekin olen lipittänyt jo 2 pulloa kos... siis simaa. Hik. Vielä on kaksi pulloa jäljellä, ja munkkejakin on tarjolla vielä vaikka muutaman olenkin jo mässännyt ;D
wierii2
Jooh, hyvät vaput kaikille! Jokerien kokoonpanojenkin julkaisuaika tarkentui, on siis aika juhlia!!! ;D

Niin, eikä sovi unohtaa NHL:n pudotuspelejä, jos vaikka lännessä kohtaisisivat Blackhawks ja Sharks konferensin finaaleissa, kun Pittsburghin päävastus Capitals putosi, niin matka Staley Cup-finaaliin taitaa olla selvä... Ja sieltä mestaruuteen. :)
Basistin Mokoma
Iloista Wappua kaikille minunkin puolestani! Minäkin olen jo tänä aamuna vetäny noin pullon simaa. Munkeista en oikein tykkää, mutta kyllä niitäkin menee. Tarkoitus oli lähteä torille jakamaan ilmapalloja pupu-puvussa, mutta iski keuhkoputkentulehdus, joten sairastelen kotona. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43