Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
akkaridekkari
Jooh, hienoa! Mekin ollaan tehty koulussa huominen sisään jo aikaisemmin, joten tänään alkoi neljän päivän loma.
Kesän voi jo julistaa alkaneen. Eilen oli jo hieno ilma, 15 astetta ylitettiin, aurinko paistoi täydeltä terältä ja oltiin kavereiden kanssa koulun jälkeen pyöreästi seitsemän tuntia ulkona. :) Tänäänkin on iltaa kohti selkeytynyt ja huomiselle lupaillaan vieläkin lämpimämpää! Ja kun vielä saa katsella huikeata lätkää telkkarista, niin eiköhän ole jo täydellisen loman elementit kasassa.

Liekö Ankkiskin vilkastunut vähän hienon ilman takia, vai kuvittelenko vain? :) Nelisenkymmentä viestiä nimittäin tullut vuorokaudessa.
Karhula
Jee! Vihdoinkin sain laitettua takaisin vanhan hyvän avatarin. Paluu arkeen, voisin sanoa.
Frodo
Avasta itsekkin aina porukan viestin aluksi tunnistan, ja jos vaihtaa usein sitä, on se aikaa hämäävää ;D

Dekkari, täällä oli eilen noin 26 astetta, kesäinen ilma. Jos vedet olisivat jo lämmenneet, niin olisin varmana lähtet uimaan.
Meilläkin on se neljän päivän loma, kun perjantain saimme vapaaksi tulemalla yhtenä lauantaina kouluun.
akuankka1313
Kokkolssa oli eilen 28 astetta lämmintä. Miltä tuntui, Vankka? ;)
Aku Vankka
Lämmintä oli todellakin. Meidän mittari näytti parhaimmillaan jopa +31, tosin vain viiden minuutin ajan. 28 astetta oli tosiaankin se yleisin lämpötila, tälläkin hetkellä taitaa olla jotain 28-29.

Ja nytkin tosiaan vasta lauantai. Koko ajan olen elänyt siinä, että nyt olisi sunnuntai. Eilen oli ihan selvästi lauantai ja torstaina perjantai. Tuntuu vain niin omituiselta tämä yhtäkkinen neljän päivän loma.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Kokkolssa oli eilen 28 astetta lämmintä. Miltä tuntui, Vankka? ;)
Itseasiassa siellä oli 29,6. :D

Olin tuossa pari päivää poissa kun olin sukulaisilla kyläilemässä. Mutta vihdoinkin tuli kesä! Olin saanut jo vähän tarpeekseni vilpoisasta keväästä. :D
Frodo
Täällä oli tänään aivan läkähdyttävän kuuma, aamulla jo kun heräsin, oli mittarissa 22-astetta, ja päivällä se kipusi sinne 30-asteeseen.
Mehua tuli hörpittyä reilusti ja ajeltua mopolla, molemmat virkistävät mukavasti;D

Sama vika mulla Vankka, mutta onneksi huomenna on oikeasti vasta sunnuntai. Ensi viikolla kolmet kokeet ja yksi kirjaesitelmä, huh huh...
Imfromfinland08
Lainaus:Jokaisessa tehtävässä loppui viivat kesken ja piti kirjoittaa ruutupaperille loput ja esseestäkin tuli kaksisivuinen. Noh, toivottavasti edes hyvä numero tulee.
No siinä tapauksessa on kyllä aika erikoista jos saat kokeesta huonomman kuin 8+.

Lainaus:itten tiistaina vuorossa olikin äidinkielen peruskoe, jossa meni kyllä kaikki pieleen. Mä siis laitoin, että erisnimet kirjoitetaan pienellä.
Aijaijai! ;D

Mulla on enää 2 koetta jäljellä: ruotsin ja fysiikan kokeet. Sitten vikalla kouluviikolla tehdään vaan jotain retkiä ja otetaan kaikesta ilo irti, onhan se nyt sentään viimeinen kouluviikko yläasteella. :D

//19.5. Nyt näyttäisi siltä että mun tie Ankkiksessa päättyy tähän. Se on varsin todennäköistä ainakin. Mutta moikka teille kaikille ja moniahan mä tapaan muilla foorumeilla! :)

//July yhdisti tuplapostin.
Nuno
En ole taaskaan ollut täällä pitkään aikaan. Jotenkin vain unohtuu. :D Nyt ulkona on hyvä ilma vaikka aurinko ei paista. Mutta pitää olla sisällä, koska on mahatauti.

Helsingissä asuvat, niin onko siellä Stockmannilla tai jossain Blackhawks-fanipaitoja ja paljon ne suunnilleen maksaa? Täällä on jotain mutta ei Hawksien ja ne maksaisi 100 euroa, ei ole oikein rahaa niin kalliiseen, vaikka olisikin oikea paita. Eikä vanhemmat halua tilata netistä. :(
SuperÄijä
Tässä pari viimeisintä koetta on mennyt aika mukavasti, matikasta 9½, ruotsin numeron saan tietää huomenna. Sitten huomenna on vielä historian koe (josta toivottavasti saan kympin), ja ensi viikolla Terveystiedon ja kuviksen kokeet. TT:stä riittäisi joku 9, mutta kuviksesta olisi kymppi kiva saada.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: NunoHelsingissä asuvat, niin onko siellä Stockmannilla tai jossain Blackhawks-fanipaitoja ja paljon ne suunnilleen maksaa? Täällä on jotain mutta ei Hawksien ja ne maksaisi 100 euroa, ei ole oikein rahaa niin kalliiseen, vaikka olisikin oikea paita. Eikä vanhemmat halua tilata netistä. :(
En tarkkoja hintoja tähän hätään muista, mutta siinä 80-100e hujakoilla ne pyörivät. Muistaakseni olen jossakin nähnyt niitä jopa 60e hintaan, tiedä sitten, ovatko nuo aitoja. Mutta ainakin Stokkalla on aitoa kamaa. :)
Nuno
Lainaus käyttäjältä: wierii2Lainaus käyttäjältä: NunoHelsingissä asuvat, niin onko siellä Stockmannilla tai jossain Blackhawks-fanipaitoja ja paljon ne suunnilleen maksaa? Täällä on jotain mutta ei Hawksien ja ne maksaisi 100 euroa, ei ole oikein rahaa niin kalliiseen, vaikka olisikin oikea paita. Eikä vanhemmat halua tilata netistä. :(
En tarkkoja hintoja tähän hätään muista, mutta siinä 80-100e hujakoilla ne pyörivät. Muistaakseni olen jossakin nähnyt niitä jopa 60e hintaan, tiedä sitten, ovatko nuo aitoja. Mutta ainakin Stokkalla on aitoa kamaa. :)

Okei, kiitti. :) Kävimme kyllä juuri tänään kysymästä ja tilaamassa yhdestä urheiluliikkeestä, kun Helsinkiin päästään vasta muutaman viikon päästä. Maksoi 90 euroa tai sitten vähän enemmän kun halusin Patrick Kanen nimellä. En sitten tiedä onko se aito.
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Jos saan aivotoimintaa jotenkin heräteltyä, voisin perjantaina/tulevana viikonloppuna polkaista (piirrustus)kisaa käyntiin. Teroittakaahan jo kyniä.
Kynät ovat olleet jo tovin terävinä... :)

Ja aivan oikeasti: piirrustuskilpailu esimerkiksi saattaisi olla ihan piristävää tämän hiljaiselon keskellä. Olen huomannut, että omakin innostus tätä paikkaa kohtaan alkaa olla loppumassa, kun keskustelua, tjsp. ei tunnu sitten millään syntyvän... Hjälp!
Aku Vankka
No, nyt sitten alkoi ihan näin ''virallisesti'' kesä, onhan kesäkuu ensimmäinen kolmesta kesäkuukaudesta ja nyt on sen ensimmäinen päivä :)

Vielä pitäisi kolme päivää plus päättäjäiset jaksaa. Tosin, eihän siinä ole mitään jaksettavaa, että huomenna on monitoimipäivä, torstaina pyöräilyretki ja perjantaina kirkko. Opiskelusta tai oppitunneista ei ole enää tietoakaan.

Edelleen on kuitenkin se kone rikki. En tiedä kauanko menee saada se kuntoon, mutta niin kauan kuin siinä menee, niin kauan joudun olemaan tällä vanhempieni koneella. En pysty nyt olemaan paljoa koneella, mutta kun ilmat on olleet ulkona niin hyvät viime aikoina, niin ei se juurikaan haittaa.
Näsä
No minäpäs nyt tungin tännekin toivon ettei ketään haittaa tai jos haittaa kertokaapa toki!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43