Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
wierii2
Enää monitoimipäivä ja todistusten jako. 8 luokkaa jäljellä siis enää n. 5h... Kiva. :)
Aku Vankka
Meillä onkin vain 4,5h jäljellä :) Huomenna alkaa yhdeksältä ja loppuu puoli yhdeltä, kirkkoon siis mennään huomenna. Lauantaina sitten yhdeksästä kymmeneen vajaa tunnin mittainen päätöstilaisuus ja sitten saadaan todistukset.
Ankka313
Nyt on sitten meikäläinen valmistunut ammattiin (en kerro mihin) ja koulu on ohi. Muahahahaaa ;D
Aku Vankka
Noniinh, nyt sitten alkaa se final countdown. 12,5 tuntia aikaa todistusten jakoon ja peruskoulun kahdeksannen luokan päättymiseen. Saa tosiaan nähdä, pystynkö enää keskiarvoani nostamaan joulusta. Silloin se oli 8,7 ja siitä ylöspäin nostaminen on minulle jo niin vaikeaa, että uskon menevän hiukan alaspäin. Ehkä 8,5 tai 8,6.
Karhula
Alakoulu on ohi. = Kesäloma alkaa!
akuankka1313
Seiskaluokka on ohi, tokkarin lukuainekeskiarvo 9,1666666..., ihan hyvä siis.
Viiru
Jahuu, todistukset on vihdoin jaettu ja kesäloma alkaa tästä :D Täytyy myöntää että nyt olen tyytyväinen, ei mennyt se uurastus ihan hukkaan. Sain keskiarvoa nostettua pari pykälää, ja lopputulokseksi sain 9,5.
Nyt chillailemaan sukulaisten juhliin ja sitten eläviin kuviin...
Aku Vankka
Tjoo, menihän se keskiarvo loppujen lopuksi vähän ylemmäs kuin mitä arvelin. Koko todistuksen keskiarvo oli 8,93 ja lukuaineiden keskiarvo 9,18. Viisi kymppiä löytyy todistuksesta (englanti, ruotsi, uskonto, historia, maantieto).
Nuno
Keskiarvo oli ihan hyvä eli 9.1. Yksi kasi oli, loput oli ysejä ja muutama kymppi. Kaikki taitaa haluta kesälomalle. Itse haluaisin kouluun. Kasiluokka meni ihan liian nopeasti. :(
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: NunoKeskiarvo oli ihan hyvä eli 9.1. Yksi kasi oli, loput oli ysejä ja muutama kymppi. Kaikki taitaa haluta kesälomalle. Itse haluaisin kouluun. Kasiluokka meni ihan liian nopeasti. :(
Luinko oikein? Haluat kouluun??? :-O Itse haluaisin lomalle, mutta töihin joudun. Parempi sekin kuin koulu.
Vaari
Vai että lomalla sitä ollaan. Arvatkaa kuka tuli juuri töistä kotiin ja lähtee tunnin kuluttua valtakunnallisiin? :'D Luulen etten tule nukkumaan ollenkaan ennen huomista kello viittä iltapäivällä, sen verta kiirettä pitää töiden ja näiden pääsykokeiden kanssa. Tai sitten kuukahdan 27 tunnin kuluttua kesken piirtelyn, olenhan sen saman kokeen jo vuosi sitten tehnyt joten eiköhän heillä ne hirviödesignit sun muut katukuvapiirrokset ole vielä tallessa. En edes nähnyt niitä enää kunkin valmistumisen jälkeen.

Mutta että näin kuluu meikäläisen kesä, töitä kotona ja duunissa päivin öin, sekä tietysti että viimeinen työsopimukseni päättyy vasta 29.8. eli käyn sitten pari viikkoa kouluakin samaan aikaan. Hii.
Mattiii
Katsos, Vaariakin näkee vaihteeksi. ;D

Muuten olikos Vaari sullakin tänään pääsykoe ja mihinkäs sitten hait, kun muistelen, että silloin joskus puhuit hakevasi uudelleen? Mullakin oli tänään pääsykoe tekniikan ja liikenteen alalle, jes. Paljon helpompi koe oli kuin esim. ylioppilaskokeet.

Niin, monella se on nyt kesäloma, mutta minullakin se kuluu Vaarin tapaan duunin merkeissä, vaikkei kyllä yhtään huvittaisi. Mieleeni on sadellut jos jonkinmoista ideaa, mitä haluaisin toteuttaa ja mahdollisimman pian, mutta eipä onnistu, ainakaan tänä kesänä. Työsopimukseni kattaa koko loppuvuoden, mutta ajattelin lopettaa marraskuun jälkeen, koska ennen inttiä haluan pitää vähintään kuukauden loman! o/ Mutta en sitten tiedä, jos saan tuon opiskelupaikan, niin ehkä sitten koulu alkaa taas syksyllä. Ovet on aika avoinna tällä hetkellä.
wierii2
Joo, mikä hikkejen kevätkokous tämä oikein on? Mulla oli lukuaineiden keskiarvo 8,3 ja kaikkien aineiden keskiarvo oli 8,5. Pitäis tsempata, jos haluaa päästä MYKin lukioon...

Vankka, miten lukuaineiden keskiarvo voi olla korkeampi kuin kaikkien aineiden?
Aku Vankka
Siten, että pärjään lukuaineissa paremmin kuin muissa aineissa :D Koko todistuksen keskiarvoa laskee esimerkiksi liikunnasta tullut seiska joka johtuu harvinaisen vastenmielisestä opettajasta. Lukuaineista löytyy sen sijaan esimerkiksi viisi kymppiä.
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaSiten, että pärjään lukuaineissa paremmin kuin muissa aineissa :D
Mulla on vähän sama homma. Molemmat liikan kurssit on kaseja, mutta esim. äikästä ja ruotsista on viisi kymppiä molemmista. Liikkaa ei voi lukea, nyyh.:'( Eikä se kyllä kiinnostakaan. Koulun loppuessa alkaa aina tämä todistuskeskustelu, enkä tietenkään malta olla osallistumatta siihen. Olen käynyt nyt 61 kurssia (,,/), joista 27 on kymppiä, 22 ysiä ja lisäksi kokonaista yhdeksän kasia on päässyt tulemaan paperiin mukaan. (Ärsyttää vähän tuo yksi matikan kasi, samoin mantsa kakkosen, koska aktiivisuudella oli niin iso merkitys, ja tuntiaktiivisuuteni siis lähestyy koomaan vajonneen ameeban tasoa.) Onhan noita S-kirjaimiakin jokunen, mutta oposta ei saa numeroa jne.

Ensi vuonna pitäisi kirjoittaa, huu. Vielä ei jännitä (paljoa), mutta odotellaas vähän aikaa, niin joudun varmaan osastolle kun nuppi pamahtaa. Lisäksi syksyllä teen kuviksen lukiodiplomin, josta vaadin itseltäni luonnollisesti varsin paljon. Ei siksi, että olisin mielestäni hyvä vaan siksi, että mun pitäisi olla hyvä. Toivottavasti saan kesällä jonkun huippuhyvän idean, jota voisin alkaa jo suunnitella. Aiheet vaan oli taas niin blaah, ettei mitään rajaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43