Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
akuankka1313
Mutta ainakin tällä hetkellä tämän foorumin tulevaisuus ei näytä kovin ruusuiselta: ylläpito on poissa, liekö edes huomannut ongelman korjaantumista? Eipä kovin moni muukaan varmaan ole huomannut...
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Mutta ainakin tällä hetkellä tämän foorumin tulevaisuus ei näytä kovin ruusuiselta: ylläpito on poissa, liekö edes huomannut ongelman korjaantumista? Eipä kovin moni muukaan varmaan ole huomannut...
No sit pitäis tehdä sellainen mainos kampanja, ettei tosikaan. Että varmasti hoksaisivat ja ryntäisivät paikalle. Tosin Vaari sanoi yks kerta että hän on lopettanut täällä käymisen.
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Mutta ainakin tällä hetkellä tämän foorumin tulevaisuus ei näytä kovin ruusuiselta: ylläpito on poissa, liekö edes huomannut ongelman korjaantumista? Eipä kovin moni muukaan varmaan ole huomannut...
En ole itsekään huomannut sivuston ongelmien korjaantumista. Ihanko viimepäivinä on sivusto alkanut toimimaan? Mutta kuitenkin, hyvä, että sivusto toimii mutta tosiaan, aktiivisia käyttäjiä on tällä hetkellä erittäin vähän. Toivottavasti saadaan sivusto taas suosituksi.
Somebody
Noniin, tietokantaongelmat tuntuvat selvinneen ja allekirjottanutkin palannut takaisin. Keskustelu voisi minun puolestani jatkua, mutta...
Missä olette, ihmiset?
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: SomebodyMissä olette, ihmiset?
Ilmeisesti osa ei ole vielä huomannut sivuston toimivan, eivätkä kaikki tajunneet pistää osoitteen perään sitä jotakin pätkää, jota en muista/tulleet Googlen kautta tms. Mitenkähän kauan mulla olisi mennyt, ellen olisi saanut sähköpostiin ilmoitusta yksäristä.:D

Huomenna luvassa koeviikon parasta antia eli vapaapäivä.<3 Tänään ei jouda silti olla ihan jouten, pitäisi kertailla matikkaa ja varmaan saksaakin, kun kaksoisinfinitiivi ja passiivi eivät ole vielä kohdanneet ymmärrystäni. Kipeänä ei vaan jaksaisi, kokeisiin lukeminen kun muutenkin on niin tylsää, ettei se vaatisi mitään lisärasitteita.
Vince Ankka
Tänään tuli käytyy katsastamassa yksi vapautunut vuokra-asunto ja se oli kyllä siisti, voittaa tämän nykyisen asuntoni, vaikka tämäkin on ihan ok. Olen siis etsimässä uutta vuokra asuntoa, ja toivon totisesti kävisi tuon asunnon kanssa tuuri. Se on sellainen kiva yksiö alkovineen ja pienineen keittiöineen. Vuokraa siinä olisi 400€, mutta eipä se haittaakaan, kun ottaa huomioon asunnon siisteyden ja hyvän sijainnin. Sekin oli iso yllätys, että olin ainut hakija paikan päällä. en silti viitsi odottaa ja toivoa liikoja, muuten pettymys olisi suuri. Huomenna kuitenkin vien hakemuksen asunnonvälitysliikkeeseen (tai mikä hän nyt olikaan).

Huh tänään on väsyttänyt liikaa, ei oo pahemmin jaksanut tehdä mitään - nukkua vain. Nautin tässä parhaillaan vihreää teetä (yök, maistuu kauralta) Tuutikki -mukista. Kohta pitäis pistäytyä kaupassa ja... mitäs sitten... voisin yrittää valmistella erästä kesken eräistä "mukataidetta".

Dodiin, eipä mulla muuta tällä kertaa. Nyt on teidän vuoronne.
lupuhullu8
Vai tälläinen on Ankkis-sivusto. Ei ihan häävi, mutta hyvä kuitenkin. Outoa, kun täällä puuttuu chatti?

-LH8-

-July siivosi vähän viestin ulkoasua.
akuankka1313
Tervetuloa myös tänne, lupuhullu! Kaikissa foorumeissa ei tosiaan ole chattia, ja sellainen löytyy kylläkin kaikista foorumini.com-foorumeista, täältä ei (koska tämähän taitaa olla ihan itse suunniteltu foorumi?). Tervetuloa kuitenkin!
Btw, olen DONUONTYHMÄ/Korvike/aquila, jos minua ihmettelit.
*Kultu*
Hei.
Tännekin sitten harhauduin kirjoittelemaan, osa varmasti tunnistaa minut muualtakin ainakin nimimerkistä :)
Vähän aikaa kestää että totun ja saan värkättyä jonkun profiilikuvankin tuohon...

Syksy on muuten ihan tervetullut, mutta vähän potuttaa, kun pimeä tulee niin aikaisin. Frettiä pitäisi käyttää nyt ulkona ainakin joka toinen päivä, että voi sitten talvellakin viedä (ja jotain talviturkkiakin vähän tulee, sillä voi sitten pröystäillä muille fretinomistajille). Vaikka en tiedä ryntääkö se kirkuen sisälle lumihangesta, kun pelkää kerran vettäkin... Mutta se nukkuu jo, kun tulen kotiin ja herää vasta illalla pimeän aikaan. Enkä tykkää enää siinä vaiheessa niin mennä ulos, kun ensinnäkään siellä ei näe kunnolla ja se on jotenkin ihan vauhkona kun on pimeää ja juoksentelee kaikki puskat ka kukkapenkit läpi :-/

*
lupuhullu8
Kiitos tervetulleeksitoivotuksesta, Ankka1313! Tiesin muuten, että se olit sinä, Donuontyhmä...

Kultu, ollaan näköjään ainoat paikallaolevat käyttäjät ;). :D
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Tervetuloa myös tänne, lupuhullu! Kaikissa foorumeissa ei tosiaan ole chattia, ja sellainen löytyy kylläkin kaikista foorumini.com-foorumeista, täältä ei (koska tämähän taitaa olla ihan itse suunniteltu foorumi?). Tervetuloa kuitenkin!
Btw, olen DONUONTYHMÄ/Korvike/aquila, jos minua ihmettelit.

Tietääkseni tämä oli phpbb-pohjainen foorumi, mutta he kuitenkin pystyvät muokkaamaan tätä foorumia vähän mihin suuntaan haluavat (tosin se ei ole ilmaista). Eiköhän meidän epäaktiivinen ylläpitokin pystyisi laittamaan tänne halutessaan chatin, mutten usko että tällaista uudistusta nähdään.
lupuhullu8
Kiitos vastauksesta! Tämä on selvästi parempi sivusto kuin Anqqis... Tänään heräsin aamukuudelta, hohhojaa.. Lopetan mielelläni anqqiksessa käymisen :|.
Karhula
Tällaiselle foorumille on kuitenkin vain hyväksi todennäköisesti, ettei chattiä ole. Tämä on kuitenkin kunnollinen keskustelufoorumi ja chatti veisi pois kunnon keskustelun. Vaikka eihän keskustelua enää oikein ole kun ylläpitokin on näemmä hylännyt foorumin.

Tässä se nähdään, että olisivat vain tehneet hieman nuoremman ylläpidon... nyt foorumi uhkaa sammua täysin kun ylläpitäjiä ei periaatteessa ole.
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: KarhulaTällaiselle foorumille on kuitenkin vain hyväksi todennäköisesti, ettei chattiä ole. Tämä on kuitenkin kunnollinen keskustelufoorumi ja chatti veisi pois kunnon keskustelun. Vaikka eihän keskustelua enää oikein ole kun ylläpitokin on näemmä hylännyt foorumin.

Tässä se nähdään, että olisivat vain tehneet hieman nuoremman ylläpidon... nyt foorumi uhkaa sammua täysin kun ylläpitäjiä ei periaatteessa ole.

Juuri näin. Chattia tänne ei tosiankaan tarvita, foorumi riittää. Ylläpitokin on näemmä jättänyt foorumin, kuten Karhula jo mainitsikin. Mutta toisaalta, kunhan me tavalliset tallaajat pidämme keskustelun yllä ja pysymme asiallisina, ylläpitäjiä ei välttämättä edes tarvita :-O Mutta olisi tietysti hienoa, jos ylläpitäjät foorumille palaisivat. Muokkausraja viesteihin saisi olla vieläkin pidempi kuin kuusi tuntia, itsekin olisin halunnut erästä vanhaa viestiä muokata... Mutta muutenhan tämä foorumi on ihan hyvä. Ainoa huoli on vain, että noita muita ankka-foorumeita tulee/on tullut jo niin paljon lisää, että ne vievät vanhoista foorumeista väen pois. Mutta mainoskampanja tarvittaisiin, jotta tänne väkeä tulisi lisää. Mutta aina voi tietysti haaveilla foorumista, jossa kaikki käyttäjät olisivat aktiivisia ja asiallisia, ylläpitäjätkin paikalla ja kaikki toimisi.
djlordi
Kyllähän tännekin saisi chatin asennettua, mutta se on mielestäni hankala asentaa (kokeilin kerran yhteen paikkaan). Ja mitä vaan lisäosiahan phpbb-foorumeihin löytyy täysin ilmaiseksikin. Asentaminen vaan on usein hankalaa, vaikka olisi ohjeetkin.

Ja kyllä olen samaa mieltä, että tämä paikka on parempi ilman chattia, vaikka chat ehkä toisikin enemmän kävijöitä tänne. Tosiaan, missä on ylläpito?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43