Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Toke
Omasta mielestäni on ainoastaan hyvä asia, että viesteihin vastataan aina uudella viestillä. Minua lähinnä ärsytti se, että vastauksia muokattiin edellisiin viesteihin. Siinä sai sitten aina etsiä, että kuka on taas mihinkin vastannut ja milloin.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: VaariVincen mukana voisin Tampereelle muuttaakin, koskas etsitään naapuriasunnot ja jätetään Suomen tylsimmän (Rauman) sekä rikollisimman (Lahden) kaupungin kadut taaksemme? :D Kunnon töihinkin voisi siellä päästä...
:D Sullahan on villi mielikuvitus. :P Olisihan se hauskaa elellä silläkin tavalla, ainakin saisi aloittaa aivan uudelta pohjalta. :) Ja sit kun oltais kotiuduttua, niin laitetaan elämä risaiseksi ja jorataan niin että tanner tutisee. :'D

Kumma juttu, että joku asunnosta toiseen miettiminen voi pyöriä koko ajan mielessä. Kai tää nykyinen "läävä" on niin surkea seuraajaansa verrattuna, että muuttaisi sinne uuteen asuntoon vaikka heti. Ja onneksi se onnistuukin piakkoin, nimittäin marraskuun alussa on vuorossa muuttoruljanssi. Sitten onkin aika antaa hyvästit tälle läävän mokomalle.

Djlordin kannanotosta tulikin mieleen, että miten osaavat olla niin herkkiä? Ei minua ole vielä kertaakaan suututtanut Ankkiksen ylläpitoon, päinvastoin, yritän suhtautua asiaan siten, että ilman heitä täällä riehuisi trollit, spämmärit ym. kummajaiset. Elämässä pitää olla kuria, ja netti on yksi paikka, missä tarvitaan. No joo, mä lopetan paasaamisen, ettei joku osoittele mua haulikolla (kielikuva).
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: JulyTiukka ylläpito kiittää ja kumartaa (nyt jo entiselle?) Ankkiksen käyttäjälle. Tahdotko että helpoitamme poistumista keskuudestamme vaikka poistamalla käyttäjätunnuksesikin ja blokkaamalla IP:si? Iso osa "protestilähtijöistä" kun tuntuu aina valuvan takaisin tänne. ;)
Hyvin menee jos alatte blokkaa IP:eita ja poistaa käyttäjiä ilman kunnon syitä...
akuankka1313
Seuraavan piirustuskisan avaaminen olisi muheva juttu. Voisikohan Peetukk tai joku muu yhtä rohkea laittaa anomuksen Julylle, koska itse haluaisin olla vielä hetkisen täällä elossa.
July
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaLainaus käyttäjältä: JulyTiukka ylläpito kiittää ja kumartaa (nyt jo entiselle?) Ankkiksen käyttäjälle. Tahdotko että helpoitamme poistumista keskuudestamme vaikka poistamalla käyttäjätunnuksesikin ja blokkaamalla IP:si? Iso osa "protestilähtijöistä" kun tuntuu aina valuvan takaisin tänne. ;)
Hyvin menee jos alatte blokkaa IP:eita ja poistaa käyttäjiä ilman kunnon syitä...

Ylläpito miettii vain ja ainoastaan käyttäjiensä parasta, haluamme auttaa teitä tekemään pysyvän päätöksen Ankkiksessa pysymisen tai täältä poistumisen suhteen.
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: JulyLainaus käyttäjältä: PeetukkaLainaus käyttäjältä: JulyTiukka ylläpito kiittää ja kumartaa (nyt jo entiselle?) Ankkiksen käyttäjälle. Tahdotko että helpoitamme poistumista keskuudestamme vaikka poistamalla käyttäjätunnuksesikin ja blokkaamalla IP:si? Iso osa "protestilähtijöistä" kun tuntuu aina valuvan takaisin tänne. ;)
Hyvin menee jos alatte blokkaa IP:eita ja poistaa käyttäjiä ilman kunnon syitä...

Ylläpito miettii vain ja ainoastaan käyttäjiensä parasta, haluamme auttaa teitä tekemään pysyvän päätöksen Ankkiksessa pysymisen tai täältä poistumisen suhteen.

IP:eita ei yleensä blokkailla noilla verukkeilla. Ja kaiken lisäksi Loordi ei sanonut lähteevänsä lopullisesti. Ja jos todella väität, että tämän foorumin ylläpito miettii vain ja ainoastaan käyttäjiensä parasta, niin mietippäs vähän tarkemmin...
souffleur m
Olenpahan sitten minäkin löytänyt tieni takaisin tänne. Hetken aikaa ehdin jo pohtia, mahtaisiko niin enää koskaan käydä, kun en tänne ollut onnistunut moneen viikkoon pääsemään. Järkytys oli kuitenkin suuri tajutessani, että Ankkis olikin ollut jo reippaasti yli kuukauden toiminnassa. ;D No joka tapauksessa, terve vaan taas kaikille.
ankkaetsivä
Halloween lähestyy 8-)

Halloweenjuhliin aion pukeutua vampyyriksi. Viitta ja vampyyrin hampaat odottavat käyttäjäänsä ja etenkin halloweeniä. Ennen en olekaan vampyyriä esittänyt, mutta täytyypä sitäkin kokeilla.

En olekaan vähään aikaan tänne mitään kirjoittanut. Muilla foorumeilla menee niin paljon aikaa, mutta koetankin nyt tästä päivästä lähtien joka päivä edes käydä täällä katsomassa, jotta tiedän missä täällä mennään. Hienosti on taas Ankkis noussut kaiken kansan (ainakin ankkakansan) tietoon, vaikka oli pitkän aikaa suljettuna tietokantaongelmien vuoksi. Enpä olisi luultavasti yksin tänne löytänyt, mutta eräällä toisella foorumilla näin linkin tänne, ja yllätyin kun foorumi oli jälleen käytössä.

Eipä tässä tainnut muuta asiaa tällä kertaa olla.
Ankkaristi
Hauska miten ankkaetsivä ja tämä akkari (joku numerosarjakin perässä, en nyt vain muista) vuoropuhelevat joka topicissa :D. Muilta ei viestejä tule ja ymmärrän itsekin, koska oma innostuneisuuteni on myös todella vähissä, kun kisoja ei ole ja tarinoiden lukujakaan ei keltään tule... No, jatkakaa vain, ainakin hauskaa luettavaa :D.
AkeMake
Onhan se tosiaan melko koomista lukea kahden käyttäjän vuoropuhelua, kun kaikki muut käyttäjät (22 kpl, jotka ovat olleet aktiivisina 24 tunnin sisällä) ovat ihan hiljaa. Parempi se kuitenkin on, että edes jotkut kirjoittavat kuin että kaikki olisivat hiljaa. Ilman ankkaetsivää ja akkari69:ä täällä olisi viimeisin viesti nähty varmaan viikko sitten...tai no kirjoittihan souffleur m:kin arvostelun viime akkarista (Arvosteluja tulee nykyään niin harvoin, että luin antaumuksella (: ).

Voisin tietysti itsekin kehitellä joitain tekosyitä miksei tule kirjoiteltua, mutta ei ne menisi läpi. ;D Oma aktiivisuuteni täällä lukeutuu tuonne yksäreiden puolelle niin kuin varmaan monella muullakin. Hyvä, että edes jotkut käyttäjät jaksavat pitää keskusteluita täällä hengissä. Jatkakaa ankkaetsivä ja akkari69 samalla tavalla. Vaikkei niihin tunnu kukaan vastaavan niin kyllä moni varmasti lukee ne. :)

pari kirjoittajaa + parikymmentä kävijää päivittäin = viestien taattu näkyvyys ;)
souffleur m
Itse voisin ottaa tavoitteksi kirjoittaa ainakin yhden viestin per päivä. Vaikken väkisinväännettyyn viestimäärän kasvatukseen haluakaan sortua, Ankkiksen herättämiseksi olen kyllä valmis tekemään tällaisen uhrauksen. :)
ankkaetsivä
Kiitokset, onhan tuo omastakin mielestä aika huvittavaa, että yli 20 käyttäjää käy täällä, mutta he eivät kirjoita juurikaan vietejä foorumille. Muutama käyttäjä pitää koko foorumia pystyssä... Nyt sitä aktiivisuutta toivoisin muiltakin. Offissakin oli puoli kuukautta ettei kukaan vastannut, eikä viestejä saa muokattua kuin 6 tunnin ajan viestin lähettämisestä, eikä siis näin ollen ole saanut kuulumisiaan offiin. Mutta näköjään aina välillä saattaa montakin viestiä tulla päivässä, jos jokin aihe on, ja se on plussaa.

Lainaus käyttäjältä: AkeMakeJatkakaa ankkaetsivä ja akkari69 samalla tavalla. Vaikkei niihin tunnu kukaan vastaavan niin kyllä moni varmasti lukee ne. :)
Näin olen itsekin päätellyt koska viimeisimmät 3 tai 4 offin viestiä käsittelevät juuri sitä kuinka meidän pitäisi jatkaa kaksinpuhelua.

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiHauska miten ankkaetsivä ja tämä akkari (joku numerosarjakin perässä, en nyt vain muista) vuoropuhelevat joka topicissa :D.
Olen tottunut yksinpuheluihinkin joten kyllä kaksinpuhelu on sentään mukavaa.
Vince Ankka
Jahas, on kai korkea aika minunkin kirjoitella jotai tänne. Aloitankin vastaamalla joihinkin viesteihin.

Lainaus käyttäjältä: AkeMakeOnhan se tosiaan melko koomista lukea kahden käyttäjän vuoropuhelua, kun kaikki muut käyttäjät (22 kpl, jotka ovat olleet aktiivisina 24 tunnin sisällä) ovat ihan hiljaa. Parempi se kuitenkin on, että edes jotkut kirjoittavat kuin että kaikki olisivat hiljaa.
Kieltämättä se on aika koomista, mutta sekin kuin että ei lainkaan tulisi uusia viestejä. Omaan hiljaiselooni on syynä se, että kiinnostukseni väheni yllättäen kun täällä oli kiihkeää kommentointia Julyn ja erään käyttäjän toimesta. Tuli sellainen olo, että ei sellaista jaksa koko ajan lukea. Toki mä täällä välillä kävin, mutta en viitsinyt kirjoittaa mitään.

Lainaus käyttäjältä: souffleur mItse voisin ottaa tavoitteksi kirjoittaa ainakin yhden viestin per päivä.
Se on hyvä tavoite, tulee edes ponnisteltua asian eteen ja jos joku tykkää siitä ja pitää kesustelua yllä sen viestisi ansiosta, niin siitä tulee hyvä mieli. :) Tosin ei kannata kirjoitella mitään jos ei keksi mitään hyvää tai järkevää sanottavaa. Ei tuu sanottua mitään turhaa tai tyhmää.

Niin mä olenkin viimeisen viestini jälkeen kerennyt muuttamaan uuteen asuntoon, ja nyt on jo selvästi elämän laatukin parantunut, kun on saanut nukuttuakin paremmin kuin edellisessä asunnossa. Ja täällä on jopa paljon parempi ilmastointi kuin siellä, niin ei on helppo hengittää. Tykkään asua täällä, ja aionkin asua tässä ainaskin kymmenen vuotta.

//: Oho, mun tänne liittymisestä on jo vuosi, vähän ylikin, enkä mä edes huomannut sitä. :D Niin se aika vain laukkaa eteenpäin.
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: Vince Ankka//: Oho, mun tänne liittymisestä on jo vuosi, vähän ylikin, enkä mä edes huomannut sitä. Niin se aika vain laukkaa eteenpäin.
Niinpä. Nopeastihan se aika eteenpäin liikkuu, omastakin rekisteröitymisestä tänne on 1 vuosi ja 3 kuukautta, suurinpiirtein. Niin se aika tosiaan etenee.

Tänne on jostain syystä aina hankalaa keksiä mitään kirjoitettavaa :-/ . Koskaan ei olisi kovin paljoa asiaa, mutta tuntuu pakonomaiselta vastata johonkin toiseen viestiin. Ankkisriippuvuutta :)

No, pakkohan tähänkin viestiin on jotain asiaa vääntää.

Kovasti on nyt Ankkiksen ankkaosiot vilkkaantuneet, epäilemättä juuri siitä syystä että kaksinpuhelu valloittaa niitä. Kunhan vain ei lähtisi käsistä, vaan pysyisi asiallisena. Ja olisihan se ihan mukavaa jutella muidenkin kanssa kuin akkari69:n ;) .

Meille hankittiin akvaarioon alkuviikosta uusia kaloja. Kolme panssarimonnia joita meillä on ennenkin ollut, mutta kuolivat vanhuuttaan tai sitten olivat niin pelokkaita. Yksi oli ilmeisesti myös puolisokea, kun toinen silmä oli oudonnäköinen. Pysyi silti hengissä pitkään. Kovin on vähän kaloja nyt, kun on vain ne kolme monnia, 4 neontetraa ja 4 intiaaninsulkaa (Neontetralaji) sekä tietysti akvaariomme pitkäikäisin monni, josta onkin ollut hyötyä, sen herkkuahan on levä, jota akvaariossamme on aivan tarpeeksi, ehkä liikaakin.

Talvi lähestyy... Maa on silti edelleen täysin vihreä, eikä lumesta ole tietoakaan. Saa nähdä, tuleeko valkea joulu vai ei. Viime vuosi oli kyllä mukava, ei ole pitkään aikaan ennen sitä ole ollut yhtä lumista ja pitkää talvea.
Tapsa99
Minäkin käyn täällä taas pitkästä aikaa. : D Olin unohtanut tämän paikan n. vuodeksi kokonaan, mutta pyörin täällä taas, toivottavasti en ole isoksi haitaksi.

~ Tapsa
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43