Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: Tapsa99Minäkin käyn täällä taas pitkästä aikaa. : D Olin unohtanut tämän paikan n. vuodeksi kokonaan, mutta pyörin täällä taas, toivottavasti en ole isoksi haitaksi.
Tervetuloa takaisin, kiva kun porukka palailee. : ) Et sä haitaksi oo, hyvä tyyppi olet viestisi ovat parhaimistoa, AA.fissä kun tuttuja ollaan.

Huh huh, tulipa eilen siivottua. Olo lopettaessa aika väsähtänyt ja onneksi sai sen jälkeen huilia rauhassa. Kuuntelin hienoa musiikkia, luin erästä hienoa kirjaa vahnoista keksinnöistä ja join Dr. Pepperiä. Tuollaiset hetket ovat mulle herkkua, silloin on rauhallista.

Kääk! Kello on 3.46... Äkkiä goisaan, päivällä on oltava pirteä. Tekemistä ainakin riittää.
ankkaetsivä
Jippii!

Maa on jo valkea ja muutama senttihän tuolla ulkona on lunta, ja nyt sataa vielä lisää 8-) Saattaa jopa tulla valkea joulu, sellaista ne siellä säätiedotuksissaan lupailivat. Hyvä juttuhan tuo on. Mitenkäs, onko muiden ankkislaisten pihalla kuinka paljon lunta?

Ikinä ei meinaa mitään sanottavaa keksiä :-/ Aina olisi se yksi asia vain kerrottavana, ja sitten saattaa tulla lyhyt viesti...
Ankkuli313
Lainaus:Mitenkäs, onko muiden ankkislaisten pihalla kuinka paljon lunta?
Ihan mukavastihan lunta on, enintään n. 10cm. :) Veljet kävivät jo hakemassa sukset, mutta mä en jaksannu. Meillä kun on alaskanmalamuutti koira, niin se penkaa lumessa tosi paljon ja kun se tulee sisälle, se on ihan lumessa. Ja arvatkaapa kuka joutuu siivoamaan koiran jäljet? Minä. :-/
akkari69
Lainaus:Mitenkäs, onko muiden ankkislaisten pihalla kuinka paljon lunta?
Kyllä täältä jonkinverran löytyy. Pakkastaki muutama aste.

Lainaus:Kiitokset, onhan tuo omastakin mielestä aika huvittavaa, että yli 20 käyttäjää käy täällä, mutta he eivät kirjoita juurikaan vietejä foorumille. Muutama käyttäjä pitää koko foorumia pystyssä... Nyt sitä aktiivisuutta toivoisin muiltakin. Offissakin oli puoli kuukautta ettei kukaan vastannut, eikä viestejä saa muokattua kuin 6 tunnin ajan viestin lähettämisestä, eikä siis näin ollen ole saanut kuulumisiaan offiin. Mutta näköjään aina välillä saattaa montakin viestiä tulla päivässä, jos jokin aihe on, ja se on plussaa.
Ei kyllä ole kovin monia muita, jotka täällä keskustelevat.

Lainaus:Jatkakaa ankkaetsivä ja akkari69 samalla tavalla. Vaikkei niihin tunnu kukaan vastaavan niin kyllä moni varmasti lukee ne. :)
Näin olen itsekin päätellyt koska viimeisimmät 3 tai 4 offin viestiä käsittelevät juuri sitä kuinka meidän pitäisi jatkaa kaksinpuhelua.

Lainaus:Hauska miten ankkaetsivä ja tämä akkari (joku numerosarjakin perässä, en nyt vain muista) vuoropuhelevat joka topicissa :D.
Lainaus:Olen tottunut yksinpuheluihinkin joten kyllä kaksinpuhelu on sentään mukavaa.
Joo'o, varsinkin tuolla vs-sarjatopicissa on mennyt kaksinpuhelun puolelle. Mutta mitäs siitä, kun Ankkiksen ankistit tykkää. Kohta pitää varmaan ottaa yksityisviestit käyttöön.

Lainaus:Onhan se tosiaan melko koomista lukea kahden käyttäjän vuoropuhelua, kun kaikki muut käyttäjät (22 kpl, jotka ovat olleet aktiivisina 24 tunnin sisällä) ovat ihan hiljaa. Parempi se kuitenkin on, että edes jotkut kirjoittavat kuin että kaikki olisivat hiljaa. Ilman ankkaetsivää ja akkari69:ä täällä olisi viimeisin viesti nähty varmaan viikko sitten...tai no kirjoittihan souffleur m:kin arvostelun viime akkarista (Arvosteluja tulee nykyään niin harvoin, että luin antaumuksella (: ).
Täältä sivustolta on nähtävästi sitten aktiivisuus kadonnut. Vaikka ei tätä edes voi verrata akuankka.fi:in, koska siellä on lähes 90000 käyttäjää. Täällä niitä taisi olla 583.
SuperÄijä
Lainaus:Maa on jo valkea ja muutama senttihän tuolla ulkona on lunta, ja nyt sataa vielä lisää Saattaa jopa tulla valkea joulu, sellaista ne siellä säätiedotuksissaan lupailivat. Hyvä juttuhan tuo on. Mitenkäs, onko muiden ankkislaisten pihalla kuinka paljon lunta?
On, ja paljon onkin. Ikävä kyllä, en juuri lumesta piittaa. Ja säätiedotuksessakin sanottiin, että lumi pysynee nyt maassa koko talven. Varmaan aika monen Ankkislaisten pihalla on lunta, sillä koko Suomessa on lunta lukuunottamatta lounaista saaritoa ja Ahvenanmaata.
Ankkatieturi
Hyvää iltapäivää!

Ensimmäistä kertaa kirjoitan tänne... Olen enemmän ollut tuolla Aku Ankka -sivuston puolella.

Koulussa oli tänään ihan mukavaa. Itseasiassa keskiviikko on kouluviikon mukavin päivä, koska on vain viisi tuntia koulua. Ja aineetkin ovat vain ympäristö- ja luonnontieto, kuvis ja liikunta. Siis liikuntaa ja kuvista oli kaksi tuntia... Huomennakin on ihan kiva päivä, vaikka onkin saksankoe. Minulla kun on aina kieltenkokeet tupanneet menemään huonosti :D. Mutta huomenna sekin nähdään.
On todellakin mukavaa, kun on lunta... Se tuo talven tunnelman, en voisi kunnolla ajatella tätä vuodenaikaa ilman lunta. Lumi valasee, nyt kun on jo pimeää illalla.
AkeMake
Kirjoitellaanpa kuulumisia, kun olen ollut niin pitkään hiljaa..
Eilen meillä oli ainejärjestömme pikkujoulut. Piti pukeutua Hawaiji-tyyliin, joten minulla oli mukavan kirkkaanpunaiset kukkakuvioiset shortsit, vaaleanpunainen parilla palmulla koristeltu t-paita ja värikkäät sandaalit. Kyllähän siellä näkyi kaislahameitakin joillain, mutta pääasiallisesti porukalla oli melko rauhallista pukeutumista.
Mukavat pippalothan ne olivat, mutta ainoa jouluun viittaava asia pikkujouluissa oli tiernapojat ja joillakin tonttulakit päässä. Enemmän näkyi tuota Hawaiji-teemaa.

Saunoin siellä kahdesti ja mukavia juttutuokioita sai aikaiseksi, kun oli juomaa joka vauhditti keskustelua. Mukavia tilaisuuksiahan tällaiset ovat, kun ne pysyvät tällä tavoin rauhallisina. Lähdin sitten sen päätyttyä suoraan nukkumaan, kun jotkut lähtivät vielä jatkoille.. Minulla on niin herkkä pää, ettei alkomahoolia kestä kovin paljoa. Vaikka ihan rauhallisesti siemailin pippaloissa niin tänään heräsin klo 11.20 (ei pelkoa, että kävisin tänään yliopistolla) ja koko päivän on päätä hiukan jomottanut. Alkomahooli ei ole se minun juttuni, mutta pitäähän sitä ottaa, jos tuollaisia tilaisuuksia tulee vastaan.. Muuten pysyttelen melko vahvasti erossa juomingeista; sanat 'baari' ja 'jatkot' ovat minulle täysin tuntemattomia käsitteitä. :D
JKP
Rekisteröidyin tänne ja tämä vaikuttaa mukavalta foorumilta, joten saatan jatkaa täällä käyntiä.
Eipä tässä sitten muuta. (lyhyt viesti) :)
Tepsutin
Niin minäkin rekisteröidyin tänne vast ikään JKP tai siis nyt aloin vasta hieman kierellä kirjoitella ja tutustua tänne.
Onhan tämä hyvä paikka ensi vaikuteelta ... Paha sanoa, että jatkanko tänne kirjoittamista ja sun muuta, kun
on tuolla AA.fi: ssäkin käynti jäänyt laimeaksi viimeaikoina. Toivotaan, että saisin jonkun kirjoitus kipinän
ja jaksaisin täälläkin käydä. :-)
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: TepsutinOnhan tämä hyvä paikka ensi vaikuteelta ...
Ja varmaan vähän myöhemmältäkin vaikutteelta, ainakin itse koen tämän foorumin olevan se kaikista luotettavin ankkafoorumi. Tervetuloa, tosiaan! Uusia käyttäjiä suorastaan virtaa tänne, ja se on foorumin aktiivisuuden kannalta tärkeä asia. ;)

Mukavasti on pihalla lunta... Pääsisi jo hiihtämäänkin, mutta sen verran pimeää on jo, etten tonne ulos viitsi lähteä. Mieluummin surffailen täällä Ankkiksessa ;D . Huomenna voisikin lähteä hiihtämään, joskin kauppaankin pitäisi mennä... Tylsää, heti kun olisi jotain tekemistä, onkin jo muuta tekemistä. Mutta yritän huomenna siis ehtiä hiihtämään.
July
Tervetuloa kaikille uusille käyttäjille, muistakaa lukea säännöt ja noudattaa niitä! :)
Ihanaa saada lisää porukkaa, kirjoitelkaahan ahkerasti. :)
Ankkuli313
Lainaus:Pääsisi jo hiihtämäänkin, mutta sen verran pimeää on jo, etten tonne ulos viitsi lähteä.
Mä tykkään hiihtää pimeässä! ;D Lippalakkiin vain valo (kyllä, käytän lippalakkia talvellakin, tosin siinä on korvaläpät :D), niin hyvin tarkenee pimeässä. Tykkään muutenkin olla illalla ulkona, kun on pimeää. Silloin ulkoilutan koiraa tai/ja leikin sen kanssa. Päivällä mä en osaa ulkoiluttaa koiraa. :D

Joo, tervetuloa uusille käyttäjille! (hohoo, oon itekin aika uus :D)
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: Ankkuli313Lippalakkiin vain valo
En käytä lippalakkia talvella ja toisekseen, minulla ei ole otsalamppua.

En sitten tänäänkään päässyt hiihtämään, kaupungilla meni koko päivä. Jos sitten huomenna (juuri minun tyyliäni, kaikki asiat vaan huomiselle) pääsisi hiihtämään.

Ulkona on juuri mukava marraskuinen ilma, -10 astetta pakkasta ja vajaa/tasan kymmenen senttiä lunta... ;D
Ankkuli313
Ihan pakko taas vastata:

Lainaus:Ulkona on juuri mukava marraskuinen ilma, -10 astetta pakkasta
Hahaa, täällä onkin -15 astetta pakkasta, ihanaa. :D Pitäis kohta raahautua ulos... :)
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: Ankkuli313Hahaa, täällä onkin -15 astetta pakkasta, ihanaa. :D
Saattaa täälläkin olla yli -10 astetta pakkasta, tuo oli vain arvio tuo -10. Mutta kylmä on ;D

On tullut aika paljon syötyä tänä viikonloppuna, eilen koulussa pikkujouluissa ihan hirveästi karkkia ja sipsiä ja nyt tänään sukulaisten luona vielä lisää herkkuja. ;D
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43