Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Akun_portin_vartija
Lainaus käyttäjältä: JKPRekisteröidyin tänne ja tämä vaikuttaa mukavalta foorumilta, joten saatan jatkaa täällä käyntiä.
Eipä tässä sitten muuta. (lyhyt viesti) :)

Aai, sinäkin olet täällä! Tulin juuri tietokoneelle ja tuli yhtäkkiä halu käydä jossain uudessa paikassa. No, päätin sitten tulla tänne. Tämä vaikuttaa (ja varmasti onkin) hyvältä paikalta. Olen siis AA:n sivuilla Xx-roope-keräilijä. Tuskin kukaan minua muuten tuntisi, jos en kertoisi AA:n tunnustani. Täällä voisi vaikka ihan säännöllisesti alkaa käymään ja tulen varmasti kirjoittamaan enemmän viestejä, kuin vain tämä yhden.

(/ A_P_V /)
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: Akun_portin_vartijaOlen siis AA:n sivuilla Xx-roope-keräilijä. Tuskin kukaan minua muuten tuntisi, jos en kertoisi AA:n tunnustani. Täällä voisi vaikka ihan säännöllisesti alkaa käymään ja tulen varmasti kirjoittamaan enemmän viestejä, kuin vain tämä yhden.
Kivaa kun tulee uusia käyttäjiä niin on juttuseuraa 8-)

Kiva ilma, -18 astetta ;D . Kyllä taitaa sittenkin valkea joulu tulla, joskin pakkasia ei mielestäni tarvitsisi ihan näin paljoa, kun ei ulkonakaan viitsi kauaa olla, kun tulee niin kylmä. Mutta onhan se tietysti mukavaa vaihtelua että marraskuussa on tällainen ilma. Jos marraskuussa on jo tällainen ilma niin entäpä joulu- ja tammikuussa :-O .
Ankkatieturi
Hei!

Eilen illalla olin yksin kotona, vaikka isä tulikin kotiin kello 9. Äitini oli kummitätini kanssa kaupungilla. Isä keksi jostain, että voisimme huijata äitiä ja väittää, että olemme kreikkalaisessa syömässä. Minä tietysti ihmettelin ideaaa, sillä isä yleensä itse jankuttaa, ettei ketään saa huijata, mutta myönnyin ideaan. Äiti uskoi sen. :P
Isä keksi, että voimme oikeasti mennä sinne syömään, sillä se oli yhteentoista auki. (Kello oli siis puoli kymmenen.)
Katsoin myös netistä erään japanilaisen ravintiolan Marusekin aukioloajat, ja päätimme mennä sinne. Ehdimme juuri ja juuri ennen kymmentä, jolloin ravintolan keittiö olisi sulkeutunut. Tilesimme molemmat samanlaiset sushi -annokset. Hyvää oli, suosittelen käymään tuossa ravintoilassa, jos Tampereelle tulee! Kello olikin sen jälkeen niin paljon, etten ehtinut enää kirjoittelemaan millekkään foorumille. Ja pääsin jo kahdeltatoista nukkumaan! Ylläri sinänsä... : D Äiti tuli niin myöhään, ettei saanut tietää asiaa kuin vasta pari tuntia sitten. :P

Niin, ja kohtalaisen kylmä on täälläkin. Laiskuuttani en jaksa juosta katsomaan, mitä mittari näyttää, mutten tällä hetkellä menisi kauhean mieluusti ulos.

Eilen menin muuten yhden ystäväni kanssa ostamaan joululahjoja, hän sai ostettua lahjan veljelleen, ja minä äidilleni. Hauska päivä oli ainakin eilen, ja tänään olen menossa eräälle toiselle ystävälleni yöksi, että on minusta ainakin mukavaa tämä viikonlopun aika... Ja maanantainakin on vapaata! :)
July
Lainaus käyttäjältä: AnkkatieturiJa maanantainakin on vapaata! :)
Voi kun mullakin olisi. :) Olen itse ollut palkattomassa työharjoittelussa tuolla meidän koulun raflassa viimeiset kolme viikkoa. Arkivuorot - palkatta. Sunnuntaivuorot - palkatta. Itsenäisyyspäivä - palkatta. Ylityöt - palkatta. :P
Olivat pistämässä mua joulun välipäiviksikin duuniin, mutta siitä kunniasta piti kieltäytyä. Lähden meinaan 17. päivä katsomaan perhettäni Australiaan.

Olen myös keskellä muuttohässäkkää juuri nyt. Ostin vanhempieni puolesta paritalon Espoosta ja muutan sinne 15.1. mennessä poikaystäväni kanssa kahdeksi vuodeksi. Eilen tehtiin sohvakaupat ja Ikeassakin käytiin hankkimassa huonekalu jos toinenkin. Ensi torstaina Vuokraturvasta tullaan arvioimaan nykyisen kämppäni vuokra-arvo, joten sitä ennen minun täytyy mm. hioa ja maalata eteisen seinät. Muuten hyvä, mutta aloitin eilen seitsemän päivän työputken. :D Onneksi kaksi tämän putken päivistä on näitä "iisejä" sunnuntaivuoroja, klo 10-18. Siitä huolimatta herätys on klo 8.30, normaaleina aamuvuoropäivinä (8-15.30) herään klo 6.30.
Koulu tarjoaa meille "lapsityöläisille" onneksi kaksi ruokaa (lounas, aamu-/iltapala), mutta sitä varten koululla pitää olla aikaisemmin.

Joka tapauksessa, työt kutsuvat. :)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: JulyLainaus käyttäjältä: AnkkatieturiJa maanantainakin on vapaata! :)
Voi kun mullakin olisi. :) Olen itse ollut palkattomassa työharjoittelussa tuolla meidän koulun raflassa viimeiset kolme viikkoa. Arkivuorot - palkatta. Sunnuntaivuorot - palkatta. Itsenäisyyspäivä - palkatta. Ylityöt - palkatta. :P
Olivat pistämässä mua joulun välipäiviksikin duuniin, mutta siitä kunniasta piti kieltäytyä.

En tyystin palkattomassa duunissa ole, mutta käteenhän tuosta ei silti mitään jää joten verrattavissa teikäläisen tilanteeseen kuitenkin.
Niin, vapaaksi suodaan peräti yksi yö kahdeksan välein. Jotenkin hassua ajatella että on esimerkiksi joulu tulossa kun ei tunnu lainkaan siltä tämän säännöttömän säännöllisen aikataulun vuoksi. Itsenäisyyspäiväkin meni liki tajuamatta. o___o"

Mutta ei mitään niin hyvää ettei jotain huonoakin, nyt meni sitten se viimeinenkin tarkoitus tämän naisen elämästä. Kaveri lähtee Thaimaahan kun minä jään tuuraamaan häntä töissä. ;____; Olin toisena ehdolla reissuun, mutta nyt jää sukulaisia tapaamatta ja kielikin karisee entisestään. Olisin halunnut myös maistaa pitkästä aikaa sitä aitoa "verilettuakin". 8"D
Vince Ankka
Molskis kaikille tasapuolisesti! :) Mitäs kuuluu? Pahoittelen pitkää pimennossa olemistani, joskus sellainen on vaan tarpeen.

Juu, tässä tuli yli kuukausi sitten muutettua uuteen asuntoon ja olen jo sopeutunut siihen. Tää on superviihtyisä ja siisti asunto, ja itse kerrostalo on hiljainen ja rauhallinen. Ja sijaintikin on rauhallinen - ei paljon liikenteen melua kuulu. :D

Joku tuolla ylhäällä sanoi, ettei viitsi ulkoilla kun on niin kylmä. Siihen auttaa vain se, että pukeutuu vain sään vaatimalla tavalla. ;) Siis suomeksi sanottuna pukee villapaidan takin alle ja ulkohousujen ja pitkien kalsareiden väliin lämpimät välihousut. Näin kun pukeutuu, niin ei talvikaan tunnu liian kylmältä. :)

Nyt kun on vapaata aikaa mukavasti, niin aattelin julistaa sitä Beatlesillä, Depeche Modella ja Eppu Normaalilla. Tänään tuli sellainen olo, että nuo ovat olleet jonkin aikaa vähässä kuuntelussa, ja nyt se saa riittää. No joo, se siitä tällä kertaa, eihän tää ole musiikkikeskustelu.

Yritän taas kaiken parhaani mukaan olla aktiivisempi.
ankkaetsivä
Huomenna on vihdoin jouluaatto 8-) .

Enpä olekaan taas vähään aikaan tänne kirjoitellut, syynä varmaan se ettei ole ollut mitään kirjoitettavaa. Lisäksi muilla foorumeilla olen ollut niin paljon että täällä Ankkiksessa en juurikaan ole käynyt.

Lunta on ihan mukavasti maassa ja pakkastakin on ihan riittävästi. Hienoa että tulee valkea joulu 2 kertaa peräkkäin, viime vuonnakin oli luminen joulu. Aika harvinaistahan tuo on, että tulee valkoinen joulu useamman kerran peräkkäin, mutta mukavaa.
Frodo
Myöhäiset Joulunonnittelut vaan kaikille Ankkislaisille!
Vince Ankka
Hejssan, everybody! :)

Ajatellin taas tupsahtaa paikalle ja kertoa olevani hengissä. Viime kerrasta onkin jo 13 päivää, joten oli taas korkea aika pala.

Onpas taas luminen talvi. Tänään kun astuin ulos taloni ulko-ovesta kauppaan mennessäni, niin menossa oli kohtalainen lumimyräkkä ja lunta oli maassa kiitettävän paljon. Ulkoilu oli muuten mukavaa ja piristävää, mutta kävely hankalaa, kun sitä oli kävelytiellä hirvee määrä. Kauppareissu tuli onnellisesti tehtyä.

Tuo Facebook mietityttää koko ajan. Se on sinänsä mukava yhteydenpitosivusto, mutta välillä niin kyllästyttävän tylsä. Lisäksi jotkut ovat varovaisia, etteivät uskalla vapaasti jutella, kun pelkäävät jonkun hakkerin tai "sairaan" ihmisen vakoilevan. Tietysti sopiva varovaisuuson hyväksi, mutta ei sen tarvii liiallisuuksiin. Jos ei uskalla Facebookin kaltaisessa paikassa jutella, niin kannattaa miettiä ensin rekisteröityykö sinne lainkaan. Mut joo, tää oli vain mun mielipide.
akuankka1313
Sain Facebookissa Don Rosan fanien vihat päälleni arvosteltuani hänen piirrostaitojaan Rosan fanisivuilla, haukkuivat minua nettitrolliksi vieläpä.
Allu98
Don Rosa on hyvä piirtäjä.
Ankkuli313
Niin... omaa erilaista mielipidettähän ei voi sanoa missään ilman että saa vihat/haukut ym päälleen.
Somebody
Rosahan tunnetusti on useimmille 10vHörhöille pyhimys, jota ei saa kritisoida missään olosuhteissa. :-P
ankkaetsivä
Lainaus:Rosahan tunnetusti on useimmille 10vHörhöille pyhimys, jota ei saa kritisoida missään olosuhteissa.
Joskin Don Rosan fanisivut voivat silti olla väärä paikka kritisoinnille :)
JKP
Täällä taas pitkästä aikaa!
Tämä taitaa olla "jo" toinen viestini täällä. :D
No kumminkin mun mielestä Don Rosa on ihan hyvä piirtämään ja onkin yksi suosikki piirtäjistäni, mutta toki pitäsi osata arvostaa muitakin piirtäjiä. Ja noiden Rosa fanien pitäsi kyllä pystyä kestämään krittiikkiä paremmin, koska kyllä kaikilla on oma mielipittensä hänen piirrustustaidoistaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43