Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kirjoittaja

Aihe: Musiikkimakunne?

(139 viestiä)
Hupu
No koostuu pääosin rockista, mutta melkein kaikki menee. Iron maidenia tulee eniten kuunneltua.
Bomber
Maija Vilkkumaa, YUP, The Crash, Beats and Styles, HIM, The Rasmus, Lordi, Ari Koivunen, Hanna Pakarinen, Zen Cafe, Apulanta, The 69 eyes, Sonata Arctica, jne...
jojo3
Vastaanpa nyt tähän aiheesen vaikka tähän on viimeksi vastattu joskus viimeksi keskiajalla, en viitsinyt uutta musiikki-avausta ruveta tekemään.

Mulla tulee kuunneltua pääasiassa Metallia, tosin eipä muut tartu kun Trash Metal (esim. Metallica, Megadeth jne.). Suorastaan vihaan näitä Black Metalleja, Death Metalleja yms. Hard Rock on Trashin ohella toinen jota tulee kuunneltua. "Kevyttä" Rockkia en nykyään enää kuuntele ollenkaan. Jos tässä nyt lempibändejä pitäisi ruveta luettelemaan niin pistetään (ei ole paremmuusjärkässä): Metallica (paras), Guns N' Roses, KISS, Led Zeppelin, Pearl Jam, Living Colour, Megadeth, Scorpions, AC/DC, Dio, Deep Purple, DragonForce... Ei jaksa luetella.
akuankka1313
Pidän kaikenlaisista teknobiiseistä ja rytmikkäästä popista.

Eli moderni musiikki on minun makuuni.
ArpinLusene
Joup, lempibändi on Iron Maiden (UP THE IRONS!) ja sitte muita mitä kuuntelen:
-KISS
-DIO
-Black Sabbath

ym. rock and rollia ja heviä... /,,/ :D
the Phantom Blot ^^
Minä kuntelen yleensä iskelmää ja poppia, välillä jotain muutakin kotimaista. Hyviä yhtyeitä ja artisteja on esim.
Eppu Normaali, Juice Leskinen, Finlanders, Anna Eriksson, Johanna Kurkela, Tiktak, Apulanta, Jenni Vartiainen, Kirka ja Hector.
Destiny
Nyt loppuu se listaus tai tulee lukkoa. Kertokaa näistä bändeistä / artisteista jotain enemmän, mitä kautta tutustuit, miksi pidät, mikä tekee juuri tästä mainitsemisen arvoisen jne. En näin äkkiseltään nähnyt yhtäkään postia joka ei olisi ollut pelkkää listausta, yhden jopa poistin totaalisen sisällöttämyyden johdosta.
rulezman
Kuuntelen yleensä vain Tom Jonesia, Baha Meniä ja Alfonso Ribeiroa.
TKal
Lainaus käyttäjältä: DestinyNyt loppuu se listaus tai tulee lukkoa. Kertokaa näistä bändeistä / artisteista jotain enemmän, mitä kautta tutustuit, miksi pidät, mikä tekee juuri tästä mainitsemisen arvoisen jne. En näin äkkiseltään nähnyt yhtäkään postia joka ei olisi ollut pelkkää listausta, yhden jopa poistin totaalisen sisällöttämyyden johdosta.
Mielestäni näiden "sisällöttömien" viestien poistaminen tai aiheen lukottaminen sotii sitä vastaan, että ylläpito äskettäin päätti, että loremissa saa keskustella melkoisen vapaasti (tämän vuoksi mm. offtopic, kuvataistelu ja nyt soi-aihe avattiin äskettäin). Vai pitääkö tuossa NP-aiheessakin perustella, miksi kuuntelee sillä hetkellä jotakin tiettyä kappaletta?
squid
"ylläpito äskettäin päätti, että loremissa saa keskustella melkoisen vapaasti".... huomaathan tuon KESKUSTELLA? Suosittelen tarkastamaan sanan merkityksen...

Kyllähän sitä tulee jonkin verran musiikkia kuuneltua...

(Euro)dance on semmonen, mitä on tullut kuuneltua jo kauan, ja sitä varmaankin tulee kuuneltua vielä kauan, on se vaan sen verran hyvää kuuneltavaa, esimerkkinä esimerkiksi joku E-Type, DJ Sammy ja vaikkapa E-Rotic(ei välttämättä sovellu ihan nuorimmille :))
Trancea on myös, mainittakoon Armin van Buuren ja Ferry Corsten.

Vastineeksi täytyy sitten kuunella vähän muutakin, ettei ihan samaa koko ajan. Tähän sopii vaikkapa Rammstein(biiseistä voisi sanoa vaikkapa vähän ylisoitetun Du Hastin, ja tuo jo edelläkin mainittu Amerika.

Räppi käy taas sopivana musiikkina tästä väliltä, pääasiassa tällä hetkellä tulee kuuneltua Fort Minoria, ja jos vahinko käy niin 50 Centkin menee :)

Yleensä listoilta löytyy myös Leevin and the Leevings, Bruce Springsteen ja Bryan Adamsia.

Jos jotakuta kiinostaa, niin last.fm:ssä on myös profiili: http://www.last.fm/user/squid_/
squid
Miksi suosikkibändisi on Children of Bodom? Onko muita bändejä, joita kuuntelet? Miksi kuuntelet näitä? Koittakaa hyvät ihmiset kirjoittaa edes pikkaisen pidempiä viestejä, jonkilaisia perusteluita edes?
jojo3
Mulla on noussut Metallican rinnalle toinenkin bändi: DragonForce. Aivan mahtava bändi. Soittajat ovat aivan hemmetin taitavia, Herman Li maailman parhaimpia kitaristeja, samoin Sam Totman, ZP Theart on mahtava laulaja... Biisit ovat niin nopeatempoisia, että ihme että jätkät itse pysyvät mukana. Varsinkin heidän kappale Through The Fire And Flames on aivan mahtava biisi.

Mitäs mieltä muut ovat tästä bändistä? Onko jonkun muun mielestä hyvä (no joo, ainakin hjhh:n mielestä on :P)? Mitä hyviä kappaleita?
Ilmesesti ainakin Destiny tykkää. Luin että olet Tuskassakin käynyt DragonForcea katsomassa ;)
Tiala
Maailman paras kitarisi on aika suhteellinen käsite... Li voi olla sormistaan nopea tiluttaja mutta omasta mielestä kitaroinnissa tunnepuoli on tärkeämpää kuin ylihyvä tekninen osaaminen.

Ei, en pidä bändistä ;)
Aku Vankka
Heavyn ja metallin puolelle kallistuu 8)
Parhaita ovat nightwish, iron maiden ja sonata arctica.
Myös Tokio hotellin joistain kappaleista pidän, mutta itse bändi on
kieltämättä aika järkyttävä ;)
Anonymous
Parhaita bändejä ovat:Sonata Arctica. En osaa perustella mutta on vaan niin paras.

Iron maiden. Ihan hyviä biisejä ei kuitenkaan aina...

Ja sitte onkin Metallica. Hyvää musiikkia, ei kuitenkaan niin hyvää kuin Sonatalla tai Ironilla. OK

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä:Childer Of Bodom. Ihan kuuneltavaa musiikkia ::)

siinä ne tais sitten olla
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10