Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Tapahtumat, lomat ja juhlapäivät

(4 viestiä)
Akun_portin_vartija
Ensimmäinen tänne tekemäni topic. Täällä siis keskustellaan sillä hetkellä olevasta tapahtumasta, lomasta tai juhlapäivästä, kuten joulusta tai vaikkapa euroviisuista. Tässä voisimme vaikka aloittaa keskustelemalla 1. adventtisunnuntaista tai muutaman päivän päästä itsenäisyyspäivästä. Toivottavasti aihe ei ole liian laaja. Tietääkseni hirveän montaa tapahtumaa tai juhlapäivää ei ole samaan aikaan. Vaikka olisikin, niin se ei varmaan kauheasti keskustelua haittaa. Lomia on paljon ja ne varmasti menevät aikas päällekkäin juhlapäivien ja tapahtumien kanssa, mutta se ei varmaan haittaa. Keskustelua käyntiin.
ankkaetsivä
Joulu lähestyy ja maa on valkea! Jippii! Kerrankin saattaa tulla kaksi kertaa peräkkäi valkea joulu, koska en usko että toi lumi sulaa pois mitä nyt on tullut, ennen ensi toukokuuta suurinpiirtein. Eli nyt on juhlaa ilmassa, kun jouluun on enää vajaa kuukausi, ja itsenäisyyspäivä lähestyy. Meilläkin on jo juhlaa valmisteltu, ja itsenäisyyspäivänä meillä on vain neljä tuntia koulua muistaakseni. (Siis jos itsenäisyysäivä on perjantai) Mutta mitä mieltä muut Ankkislaiset ovat? Tuleeko valkea joulu vai sulaako lumi pois?
SuperÄijä
Lainaus käyttäjältä: AnkkaetsiväMeilläkin on jo juhlaa valmisteltu, ja itsenäisyyspäivänä meillä on vain neljä tuntia koulua muistaakseni. (Siis jos itsenäisyysäivä on perjantai)
Itsenäisyyspäivä on kylläkin maanantai. ;)

Lainaus käyttäjältä: AnkkaetsiväMutta mitä mieltä muut Ankkislaiset ovat? Tuleeko valkea joulu vai sulaako lumi pois?
Kyllä meillä ainakin on valkea joulu, mutta mistään Ahvenanmaasta en voi varma olla. Koko muu Suomi oli jo valkoinen, kun Ahvenanmaalla ei ollut tullut edes ensilunta. En kuitenkaan tiedä niitten tämänhetkisestä tilanteesta... Ja tuskimpa Timbuktussakaan kovin valkeaa joulua tulee. ;D
ankkaetsivä
Lainaus:Itsenäisyyspäivä on kylläkin maanantai
Tekstiini livahti (jälleen) virhe. Tarkoitin siis perjantaita, jolloin meillä on itsenäisyyspäivän juhlat ja maanantaina ei siis ole koulua. Pahoittelen kömmähdystä, virheitä sattuu kaikille ;) .
Sivuja: 1