Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kirjoittaja

Aihe: Muut foorumit?

(174 viestiä)
Bomber
Mieluummin pysyn täällä Ankkiksessa, kaikkien Aku-Ankka-foorumien päälinnoituksessa, kuin lähtisin pallottelemaan tuollaisille joutaville tusinasivuille.
squid
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Lainaus käyttäjältä: squidLainaus käyttäjältä: KarhulaLainaus käyttäjältä: Salwer1st/www.ankkanet.com/ankkanet/keskustelu/index.php
Pakko sanoa, että itsekin olen nyt tuonna rekannut, ja taisin saada tuon viimeisen kirjoittajan pestin.

Siis tuota keskustelualuetta pidetään aktiivisena "palkatuilla" kirjoittajilla? Ei voi hyvin mennä.

Ei, ei, ei. Kirjoittajat ovat itse sivustoa varten, eivät foorumia. Pian katsos nousee pystyyn uusi fanisivusto nimeltä Ankkanet, johon kirjoittajat (mm. Ducker ja Karhula) kirjoittavat tietoa eri piirtäjistä, hahmoista ja muusta sellaisesta.

Kiva että saadaan jonkinlainen kilpailija Ankkalinnakkeelle. Aika näyttää, kuinka vakavasti se voidaan ottaa ;)
Ducker97
Tuskinpa kovinkaan vakavasti... Kirjoittaisivat Ylläpitäjät itse tekstiä sivuille jotka jäävät kumminkin kesken tai sitten he eivät jaksa ylläpitää niitä 2 kuukautta kauempaa... Tämä on vain minun mielipiteeni.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: KarhulaItseänikin on kyllä hieman ihmetyttänyt, kun nyt on tullut aivan kamalasti näitä uusia foorumeja.
Se on katsos hienoa kun oma palsta. Voi kavereille kertoa kylillä että "ylläpidän omaa foorumia". Tähän maahan vaan ei montaa aktiivista asiallista keskustelupalstaa mahdu samoja aiheita käsittelemään.

Ja Aku Ankka on aihealueena hyvin marginaalinen. Ei siitä paljoa järkevää keskustelua synny.

Lainaus käyttäjältä: Karhulaomasta mielestäni paremmin tehty ja parit tässä viime kuukausien aikana tehdyt foorumit.
No foorumin tekemiseen ei paljoa vaadita. Asia erikseen sitten se, että miten sen saa lähtemään hyvin käyntiin. On jo paria pykälää vaativampi tehtävä.

Tähän loppuun totean vielä varmasti monille tutun "fraasin", että jos Internetissä on jo jotain tehty, niin älä tee sitä uudestaan, ellet tee sitä paremmin.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: AnacondaTähän loppuun totean vielä varmasti monille tutun "fraasin", että jos Internetissä on jo jotain tehty, niin älä tee sitä uudestaan, ellet tee sitä paremmin.
Ja ankkista parempaa Aku Ankka-keskustelufoorumia ei voi tehdä :)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: BomberJa ankkista parempaa Aku Ankka-keskustelufoorumia ei voi tehdä :)
Joo ja on hyvin vaikea enää aloittaa puhtaalta pöydältä kun kaikki löytyy jo. "Varjofoorumit" menestyy harvemmin kovin hyvin.
rulezman
Joupelis, nyt on kyllä pakko vähän mainostaa omaa foorumiani, Urheilufoorumia
Jos yhtääkään urheilu kiinnostaa, niin ehdottomasti kannattaa vilkasta, vaikka nyt aktiivista porukkaa ei niin paljoa olekkaan, (noin 15-20) niin keskustelu on erittäin asiantuntevaa ja hienoa ;)
Karhula
http://aku12345.foorumit.fi/index.php
Siinä teille täysin uusi foorumi, jolla käyn. Foorumin perustaja on tietenkin täältä ikuisen porttikiellon saanut markus97. ;D O:-) :-O
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Karhulahttp://aku12345.foorumit.fi/index.php
Foorumin perustaja on tietenkin täältä ikuisen porttikiellon saanut markus97. ;D O:-) :-O

Sen kyllä näkee :S
Etsivä Kaasi
Melkoisen hieno foorumi Markuksella.

Itse pyörin suurimmaksi osaksi näillä foorumeilla.

http://www.tanssipelit.fi, tanssipeli aiheista keskustelua.

http://www.konsolifin.net, keskustelua konsoleista ja niiden peleistä.

http://www.kvaak.fi, Suomen suurin sarjakuviin keskittyvä foorumi.

Ja tietenkin Ankkiksessa. ;)
akuankka1313
Itse käyn Ankkiksen lisäksi vain Viisukuppilassa. Hieno euroviisufoorumi! :)
squid
Lainaus käyttäjältä: Karhulahttp://aku12345.foorumit.fi/index.php
Siinä teille täysin uusi foorumi, jolla käyn. Foorumin perustaja on tietenkin täältä ikuisen porttikiellon saanut markus97. ;D O:-) :-O

Toi on kai sitten ollut todella pahis. Kuitenkin Karhulallakin on täällä vielä tunnukset :P
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: KarhulaSiinä teille täysin uusi foorumi, jolla käyn.
Se olikin pitkään netissä. Ilmeisesti taidettiin rikkoa joitain käyttöehtoja kuin katosi nopeasti.

Sen voisin tähän vielä sanoa, että nuo kolmannen osapuolen tarjoamat ilmaisfoorumipalvelut ovat täysin sieltä jostain missä aurinko ei paista.
kirja
Tämä topic on tehty minulle. (:

Vuotis. Erittäin laadukas Potterfoorumi! Ankarat säännöt, mikä edesauttaa laadun mahtavaa tasoa. Kaikki on perusteltua ja aktiivisia käyttäjiä on kauheasti. Kannattaa käydä! Vuotiksen Jatkotarina, jossa myös sinä olet mukana - jatkotarinalle tehty foorumi, jatkotarinat pitävät elossa. Ei niin aktiivinen foorumi kuin mitä muut, mutta jos pidät jatkotarinoista, rekisteröidy! Urheilun ystäville foorumi. Urheiluaiheita keskustelua kaikesta. Aktiivinen! Useita käyttäjiä. Viestien taso on mainiota. Jos pidät urheilusta, mene. Formulafoorumi, joka omistaa kotisivunkin. Sisältää mm. ilmaisen F1-veikkauskilpailun, jossa parhaille palkintoja. Useita aktiiveja. Juonittelupelien vanha kotikylä, uusi juonittelupelien kotikylä. Juonimaan saa tulla! Koukuttavaa. Juonittelupelien tietokirja, joka tosin ei ole foorumi. Sisältää kaiken tiedon juonittelupeleistä. Aku Ankan kotisivu, tuon kaikki tietävät. Surkea keskustelun taso, mutta mahdolliset modet nostavat sen kyllä. Ankkis. Kattava jalkapallosivusto, joka sisältää jalkapalloveikkauksia, foorumin, blogin tapaisen sun muuta. Ehdoton ykköspaikka jalkapallofaneille! Pulinapalsta - foorumi pulinalle, tosin ylläpitäjä ei ole käynyt piiiiiiitkään aikaan paikalla, joten täynnä botteja. Mainoksia katsomalla mainostasi jakava sivusto, linkki ei tosin toimi, koska sivusto on rikki ja sitä korjataan. Ei myöskään ole foorumi. Vuotiksen huispauksen 2009 joukkueemme foorumi. Jalkapallomanageripeli, jossa olet pelaaja.

Kaikissa noissa olen nimimerkillä kirja.

Eri nimimerkeillä olen sitten täällä, täällä, täällä, täällä, täällä, täällä, täällä, täällä ja täällä. Sekä sähköpostissani. (Suomi24 mahdollistaa. Myös Hotmail.)

Mikäli joku sivusto kiinnostaa, rekisteröidy! (:

~kirja
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12